Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (3.2.2014 15:50:19)
|
Poludjet ću opet sam napisala kilometarski post i obrisalo mi ga [sm=smiley19.gif] pa ajmo ponovo: Bravo autumn za veliku bebu [sm=bravo.gif] valerie mislim da je to još dovoljno rano da ne moraš redovno osjećati, meni je prva dva tjedna bilo totalno neredovito, isto sam brinula kao i ti, ali to je valjda tako da uvijek brinemo o nečemu [sm=smiley1.gif] Joj cure vi baš o kontrakcijama, a mene to muči već evo treći dan zaredom.... inače me prvi put to zabrinulo već s 15 tjedana, ali prošlo. Tek tu i tamo bih osjetila. A saaaad, evo od subote toliko puta u danu mi se stvrdne trbuh, totalno me to živcira jer se bojim da je previše i da se ne bih počela otvarat ili nešto... a pregled tek za 10 dana. Ništa probat ću više ležati u toku dana i pojačala sam magnezij. Ne boli ali vrlo često u danu se baš stvrdne trbuh cijeli ispod pupka, to mora biti kontrakcija [sm=zmeden.gif] povremeno bude i nešto u što nisam sigurna je li to, ili se beba izboči prema van, jer bude samo na jednom dijelu trbuha kao mala loptica tvrda unutra, ovo što piše i tintin, možda mi je to i beba ali kad nisam sigurna. Ali ovo drugo definitivno kontrakcije [sm=smiley13.gif] Inače sam izuzev ovoga zadnja 3 dana, baš ok, i zadovoljna kako se beba svaki dan par puta premeće i lupa, čak sam danas skužila da se i odaziva- kad legnem i stavim dlan, onda se probudi i komunicira, to mi je baš WOOOOW [sm=sloncek.gif]. Samo te kontrakcije bi bilo lijepo da se smire da mogu bit mirnija do pregleda. Za ultrazvuk još kalkuliram kad ću si ga ubacit privatno, jer nema šanse da čekam od 20 do 32 tjedna kako moja ginica daje uputnice... Mislim da ću na 5 tjedana razmaka napraviti, to mi zvuči razumno [sm=smiley36.gif], pa kad se točno naručim, javim za tablicu. I da još samo, nakon kojeg tjedna ginići počnu češće naručivati? Inače je svaka 4 tjedna zasad.
|
|
|
|