mimee -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (4.2.2014 19:59:04)
|
Eeeevo i nas danas s pregleda..sve je u redu, izrešetala sam doc-a sa svim i svačim, jer sam jučer i danas imala baš poštene lažne trudove, tj relativno česte, ali nepravilne, pa čak i dok sam sjedila, ali dr. je rekao da je sve to ok dok god ne boli i nema nekih popratnih pojava s time. Bebač Andrej je imao pravu norijadu za vrijeme uzv-a, trbuh mi je bio po svuda, jedva ga je izmjerio, sad smo realno u 30.tjednu tr, ima oko 1350g, ali mjere su ovaj put sve zbrda zdola. Glava u 32. tjednu, a bedrena kost u 28.[sm=zz_er_what.png] no dr. veli da je to sve unutar granica odstupanja i nije ništa zabrinjavajuće, pa ok, ja mu vjerujem. Uspio je uhvatiti a kraju facu na 3D i skroz je simpa, široki nosić i obrazi ko mali hrčak [sm=jezicek.gif] i fala bogu, okrenuo se na glavačke, pa bude valjda tak i ostao. Osjetila sam ja da se nekaj opako tu promijenilo, a trbuh mi je ko balon postao i to u samo par dana, čak su i na poslu komentirali[sm=smiley11.gif]mislila sam da garant već 2kg ima :P kim626 kak je tebi prošao pregled? [sm=miska.gif] idući pregled mi je 5.3.
|
|
|
|