Papalina -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (7.2.2014 22:54:45)
|
večer cure..evo aj sve lijepo pisala a ono me izbacilo..grrr... cocco baš mi je drago da si se javila... neka brzo ozdravite, i baš kako cuba kaže , možda nešto za imunitet, imaš svašta na tržištu... as bome bravo za A i za tvoje mlijeko[sm=smiley36.gif] pravi veliiki dečko...[sm=smiley1.gif] aries ja bi rađe ponudila km il ako ćeš već ad, bebimil 3 je od 10mj...najbolje nazovi pedijatra pa pitaj njega, šteta dat ad ako dosad nisi... žao mi je šta morate ubrzo na posao, ja neznam kako bih se razdvojila od nje... evo mi jedemo sve, od ribe do mesa, krumpir, maneštre smo probali, danas jeli ražu+lešo krumpir i juhu volimo, mrkvu isto, a posebno voli celer stabljiku[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] neki put za večeru neželi niš nego fetu kruha[sm=smiley36.gif] dukatino jedemo marelica+mrkva a jagodu nevoli... kupim joj one ko kroki od francka-veseli prijatelji- stavim na pola i stavim joj na hranilicu pa sama jede... km nepije još osim pjenicu svako jutro tzv.njena kavica[sm=smiley36.gif] jučer mi smazala jedan i pol pečeni batak [sm=smiley36.gif] naravno ne koricu[sm=smiley36.gif] sad želi jest pogotovo kad smo kod mojih jer jedemo dvi skupa i cure od seke pa želi i ona... multipraktik opće više ne koristim[sm=smiley1.gif] vađenje prošlo super, iz rukice i to iz prve[sm=smiley1.gif] napokon joj glavicu nisu mrcvarili[sm=smiley1.gif] novitet je da mi dopizdilo peći kod vsekija pa eto kupili u konzumu mini pećnicu, i super je ko i velika obična, al ova za nas dvoje/troje sasvim ok i peče isto ko i normalna[sm=smiley1.gif] tako da sam se sasvim osamostalila[sm=smiley36.gif] mi nemamo više mama fazu... prošlo ans hb, al čitam da su neke od vas ušle u nju, a neka vam je[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sve ste se hvalile da nemate tih problema kad smo mi imale[sm=jezicek.gif] super vam spavaju vaše bebice, C od 9, 10 pa do 6,7 malo cica pa ode nazad[sm=smiley1.gif] mammi svaka čast na volji i učenju[sm=smiley1.gif] eto, javim se kad stignem, nadam se da nisam nekog zaboravila...[sm=smiley1.gif] e da, cuba baš mi je drago da te pegla toliko veseli[sm=smiley1.gif] idem sad pod tuš odmorit..pusa i laku noć vama i bebačima!!![sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]
|
|
|
|