Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (11.2.2014 9:32:45)
|
Jutro curke... ovo jesensko vrijeme je već dosadno [sm=smiley13.gif] Andydea, baš lijepo što si nas se sjetila, sretno vam želim i isto vjerujem da ćeš brzo pisati na novim zimskim bebama [sm=smiley1.gif]! Ma re, bravo za curicu, joj znam kako je divan taj osjećaj ushićenosti nakon dobrog pregleda [sm=bravo.gif] Cure da vas pitam nešto, kad su vam bebe u trbuhu postale jače, aktivnije? Odnosno koji bi to bili tjedni kad se najviše bebu osjeti? Znam da je u početku slabije pa čak i neredovito, a pred kraj opet beba ima manje mjesta pa je mirnija. Moj je bio uobičajeno aktivan svo ovo vrijeme, evo redovno od 19 tjedana svaki dan ga osjetim... A evo jučer, i već jutros, pa čak ni noćas dok sam išla na wc- pa baš je puno aktivniji, pitam se kad spava uopće [sm=zmeden.gif]. I jači udarci, stalno okretanja i premještanja, i skoro po cijeli dan. E sad nije da mi smeta dapače neka on luduje, ali navodno treba paziti i kod te promjene aktivnosti ne samo ako je beba premirna, nego i ako bude neuobičajeno preaktivna, da i to možda značiti da joj nešto ne paše... E pa kako sad znati [sm=zmeden.gif] Ja sam u 25.tjednu pa se onda nadam da je to neko razdoblje kad postaju jači i živahniji pa zato... Kakva su vaša iskustva, kad su vaši ''ojačali''?
|
|
|
|