Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (13.2.2014 12:41:49)
|
Curke evo mene s pregleda kod svoje ginice... pita ona kako sam, ja kažem super, samo me baš zadnjih dana non stop zaboli, probode, tamo, vamo....[sm=smiley1.gif] no s njene strane sve ok, kaže zdrava trudnica, tlak uredan, kile također, zatvorena sam (to me malo brinulo s obzirom na kontrakcije). Slušala bebi srce s onim aparatićem, mjerila visinu maternice. Po njoj sve super. A valjda me mora nešto boljeti ipak je drugo stanje [sm=smiley36.gif]. Za kontrakcije kad sam ju pitala, mi je rekla da je pitanje jesu li to uopće kontrakcije (što me malo naživciralo jer valjda osjetim kad mi se sva maternica skameni [sm=zmeden.gif]), ali ništa magnezij neka pijem i dalje, ako ih baš osjetim da malo usporim odmorim, i to je to, pošto me očito ne otvaraju sve ok. Za krvnu sliku baš me zanimala hoće li mi uvaliti da pijem željezo, i srećom nije. Meni su bili malo sniženi eritrociti, hemoglobin, i hematokrit, što bi sve vuklo lagano na anemiju pa onda uvale željezo za piti. Ali sam ja otišla onda još i na svoju ruku izvaditi baš i željezo, i dobro da jesam jer ono mi je 16 dakle u normali. Tako da ne moram ništa uzimati, ako bude padalo lako mi kasnije da. Sve u svemu, ja zadovoljna [sm=bravo.gif] Naručila sam se sad još privatno za ultrazvuk drugi tjedan, pa molim te autumn day upiši me na listu pregleda 21.2., joj jedva čekam [sm=smiley1.gif]! tintin čekamo i tebe s pregleda!
|
|
|
|