Vlaja -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (14.2.2014 10:31:55)
|
Cure pozdrav! Mi se vratile s pregleda. Danas samo vaginalni, bez utz pa mi žao jer nisam vidjela bebicu i ne znam koliko je narasla u protekla 2 tjedna. Inače, danas sigurno neću roditi, ali je beba jako, jako nisko pa ne vjeruje doktorica da ćemo dočekati termin! Doduše ne vjeruje ni da ćemo dočekati idući pregled za 2 tjedna (28.02.), ali dobili smo uputnicu pa možemo u rodilište kad cura odluči da joj je vrijeme! [sm=smiley36.gif] Pitala sam odmah i za slijedeći pregled, ako dođemo do njega, da li će raditi utz, jer ju je muž htio opet vidjeti [sm=duda.gif] prije poroda, ali dr. kaže da neće biti potreban ni tada. Sad sam u nedoumici da li otići privatno za cca 2 tjedna i vidjeti ju još jednom na utz prije rođenja, čisto da provjerimo kilažu i te sitnice?!?! Newy, meni je isto bila aktivna vrlo nisko, najviše na mjehuru, ali vjerujem da ćeš uskoro osjetiti divotu udaraca u rebra i želudac [sm=jezicek.gif]. Vjerovatno osjetiš pokrete glavicom, obzirom da je bebica okrenuta! Tintin [sm=bravo.gif] za pregled!
|
|
|
|