RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

mimee -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.2.2014 20:17:31)

tonija_4 Ja mislim da smiješ, tj ja bi išla ako je sve u redu, pa vozit će te po autoputu, kaj ne? :)

joj cure, koji lijepi vikend, milina! [sm=metulj.gif]

da vam se malo pojadam..dva tjedna stagniranja i sad dobila 2kg u 10 dana[sm=smiley11.gif]ne znam na koju foru, jedem sasvim normalno, zapisujem si čak da ne pretjeram, ali eto, sad sam lijepo na +15 u 31. tjednu..već vidim kako hvatam dvadesetku prije poroda, i to će još biti super, K-A-T-A-S-T-R-O-F-A! totalno nikakvu dugoročnu kontrolu ne mogu uspostaviti[sm=smiley13.gif]

Vlaja i Caly blago vama, drž'te se još malo i svakako javite čim bude kakve akcije[sm=zz_playfull.gif]želimo naravno detalje[sm=bravo.gif]

Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.2.2014 20:39:12)

tonija_4, ja planiram na jedan tako duži put prije nego rodim, do muževih na more jer me već nisu vidjeli dugo, a i imamo tamo neke veće stvari za bebu pokupiti. Uglavnom ja to planiram početkom 4.mjeseca, dakle bila bi oko 32-33 tjedna. Naravno ako doktorica dopusti tj. ako sve bude kako treba. Dugo sam se premišljala kad bi bilo najbolje da idem, jer sad je još dolje hladno u kući pa se i po tome ravnamo, onda da ne budu već oni zadnji tjedni, a opet da budu ipak ti donekle ''sigurniji'' tjedni odnosno malo veća trudnoća nego što je sad... Ne znam možda sam u krivu, baš me zanima što druge cure misle, ali evo ja si isto tako planiram putovati.

Vlaja -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.2.2014 22:13:50)

Pozdrav curke! Nadam se da ste uživale u vikendu. mi smo bili na izložbi pasa - obožavam ih i jedva sam dočekala da se okružim [sm=kuza.gif]. To mi je tako smirujuće i veseli me strašno! [sm=sloncek.gif]

tonija, ja sam prije malo više od 2 tjedna bila u italiji cijeli dan, vozili se sigurno 200 km i više u jednom smjeru, šopingirali, hodali i sve je bilo super. Najvažnije je da nisi otvorena, da je cerviks u redu i da se ti osjećaš sposobnom za put. Bitno je da dovoljno puta stanete za wc - nikako ne trpiti, i da protegneš noge. Ja sam skužila da mi je super malo spustiti naslon od sjedala i mogu se voziti satima - samo da nisam zatvorena doma [sm=smiley36.gif]!
Caly, mi smo sad u fazi - nema mrdanja okolo! [sm=smiley36.gif] Samo najosnovnije obavljati i točka. Još malo, još malo, uzbuđenje raste iz dana u dan!

E da vas pitam, kako spavate, tj. sanjate? Zadnjih dana imam tako neke lude snove, noćas sam i plakala u snu, probudila se sva suzna i zbunjena jer je san bio tako stvaran i tužan... [sm=smiley29.gif]

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 9:59:13)

Kišno jutro, ali doma je lijepo!

Vlaja i Caly držite se još malo!

Nama je došao ormar za dnevni boravak pa imam posla preko glave i jaaako sam uzbuđena jer je ispao točno onako kako sam željela!!!
Juuuuuuupiiii!!!!! [sm=zz_mstickle.gif]

Idući pregled mi je 14.03

ma re -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 10:50:39)

jutro cure..

ajme čitam vaše postove od vikenda i vidim da je svugdje bilo lijepo, samo kod nas u Ri nije bilo sunca [sm=smiley21.gif]... ali bez obzira na to smo bili cijeli vikend vani jer nam bar kiša nije padala, ali evo je opet danas..[sm=hudicek1.gif]

Evo i da s vama podijelim svoj poklon za valentinovo.. moj dragi me je zaprosio!!!

Cure koje imaj preglede uživajte..[sm=smiley1.gif]

maja pčela -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 11:19:25)

ma re čestitam!!!neka vam je sa srećom.ova kiša je stvarno dosadna,već sam željna sunca,mene su ovaj vikend ubijali sinusi,cijeli vikend sam preležala,ali je zato beba aktivna sto na sat [sm=smiley1.gif],sada su to već pravi boksački udarci [sm=smiley1.gif],cure koje su danas na pregledima sretno!!!!

Vlaja -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 11:23:27)

ma re čestitaaaaaaaaam!!!! [sm=zz_dance.gif]

sretno svima na pregledima danas!!!

tintin -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 13:40:21)

Drage moje, meni vam se dogodilo jako ruzno i tesko, tata mi je umra, nemoram vam ni pisati kako se osjecam, [sm=smiley19.gif]

ma re -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 13:59:49)

ajme tintin moje iskreno saučešće!!!! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

maja pčela -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 14:21:25)

tintin moja iskrena sućut [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif],mogu misliti kako ti je.....

maja pčela -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 14:24:51)

ja sam danas završila na antibioticima,upalu sinusa imam,za vikend me satralo,tako me glava boljela da sam povraćala,popila bi lupocet i dok on drži ok je,čim popusti koma opet ispočetka.sad otišla kod doktorice i dobila antibiotik,nadam se da će mi pomoći,jer ovo je užas kako boli...

Caly -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 14:45:22)

Tintin moja sućut. Ne znan šta bi rekla.
Mene danas boli trtica strašno,ne mogu hodat.

anaxx -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 16:21:06)

tintin žao mi je, moja sućut, drži se...

ma re čestitam, neka vam bude sretno u braku i obitelji!!!

moja cura lupa mamu skoro cijeli dan, pa zar to dijete uopće ne spava, zar će tako biti i kad se rodi [sm=smiley29.gif], sad se počela i gurati, tako da mi se izboči dio trbuha i to je već prilično bolno... ali neka, znači da je jaka i da lijepo napreduje... :)

caly, vlaja, pa vi ste nam pred terminom, bravo za vas, a evo i nas za vama.... :)

sarita 22 -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 16:41:30)

evo curke i mene ovaj vikend mi je bio naporan mama i ja smo slavile rodendan bilo je jako puno ljudi jucer sam zaspala prije 9 kolko sam bila umorna...blago curkama koje su u terminu jos malo drzite se ja bi najrade sutra isla rodit da mogu [sm=smiley1.gif]....draga tintin moja sucut bas mi je zao zbog tate drzi se draga imas veliki [sm=smiley31.gif] od mene i mog malog miseka...ma re a tebi od sveg srca cestitam na zarukama i zelim vam puno srece u braku [sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif]

čizmica -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 17:40:45)

Tintin - moja sućut i drž se!!
Ma re - čestitam
Jooj i moj stomak raasteee[sm=smiley1.gif]
Danas počela prati robicu [sm=smiley1.gif]

Stvarno jeeedva čekam da još ovo vremena prođe i da vidim svog dječaka [sm=jezicek.gif]

Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 18:13:03)

tintin baš mi je jako žao, stvarno ne mogu ni zamisliti kako ti je... bilo bi grozno u svakom slučaju, a pogotovo sad... drži se [sm=smiley19.gif]

Iv@na -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 19:38:48)

Evo i nas, nismo baš imali vremena za pisanje jer unatoč bolovanju morala sam pomoći kolegici na poslu.

Danas smo bili na pregledu kod naše doktorice u domu zdravlja. Naš Vito je težak 2635 grama i dugi je oko 47 cm, jako puno se miče i čim čuje pjesme počne plesati [sm=bravo.gif]

Doktorica kaže da smo otvoreni za jedan prst i da mogu šetati do mile volje i da se ponašam onako kako se osjećamo.

Sljedeća kontrola nam je 03.03., ali nam naša doktorica uzima briseve i to nosimo na mikrobiologiju u opću bolnicu i tamo imamo pregled i prvi ctg.

Još četiri tjedna do dolaska naše mazice. Jako se veselimo i jako nas je strah.

Već nekoliko godina nam ide jedan umnjak van, a i sada je opet odlučil malo krenuti van ...boli, ali pretrpimo malo.

mimee -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 20:25:38)

tintin moja iskrena sućut..što je bilo tati?[sm=smiley13.gif]

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 22:05:26)

tintin - primi moju iskrenu sućut. Drži se, uz tebe smo!

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 22:06:38)

Ma re - čestitke!! [sm=smiley1.gif]

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (17.2.2014 22:10:01)

ja sam se danas prenapregnula. Kako je došao novi ormar zamislila sam si da ću uspjeti sve preseliti, tako da sam oprala sve čaše i sl., selila sam knjige ...
Sad me leđa ubijaju i idem u krevet, baš sam pretjerala, a još nisam ni gotova [sm=smiley13.gif]

valerie -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (18.2.2014 9:28:09)

Tintin - moja iskrena sućut, ne znam što bih rekla, užas [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Ma re - čestitke na zarukama.

Joj drage moje, opet ja dramim zbog bebinih pokreta, čini mi se da me skroz blago lupa tu i tamo zadnja dva dana, skoro ništa ju ne osjetim [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

I brinem se odmah.

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (18.2.2014 9:55:01)

tintin,jako mi je žao, primi moju iskrenu sućut....mogu misliti kako ti je teško.
drži se[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (18.2.2014 10:00:00)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]    

tonka2011...........................18.02.
autumn day...........................18.02.
ange......................................18.02.
newy.....................................18.02.
maja pčela............................24.02.
caly.......................................24.02.
sarita22................................25.02.
tonija_4................................25.02.
vlaja.....................................28.02.
čizmica.................................03.03.
BEBA13................................03.03.
Ivana....................................03.03.
kim626.................................04.03.
mimee...................................05.03.
valerie..................................10.03.
ma re....................................10.03.
bellatrix................................14.03.

Vlaja -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (18.2.2014 10:04:43)

tintin, moje iskreno saučešće. drži se i cuvaj!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>