Vlaja -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (16.2.2014 22:13:50)
|
Pozdrav curke! Nadam se da ste uživale u vikendu. mi smo bili na izložbi pasa - obožavam ih i jedva sam dočekala da se okružim [sm=kuza.gif]. To mi je tako smirujuće i veseli me strašno! [sm=sloncek.gif] tonija, ja sam prije malo više od 2 tjedna bila u italiji cijeli dan, vozili se sigurno 200 km i više u jednom smjeru, šopingirali, hodali i sve je bilo super. Najvažnije je da nisi otvorena, da je cerviks u redu i da se ti osjećaš sposobnom za put. Bitno je da dovoljno puta stanete za wc - nikako ne trpiti, i da protegneš noge. Ja sam skužila da mi je super malo spustiti naslon od sjedala i mogu se voziti satima - samo da nisam zatvorena doma [sm=smiley36.gif]! Caly, mi smo sad u fazi - nema mrdanja okolo! [sm=smiley36.gif] Samo najosnovnije obavljati i točka. Još malo, još malo, uzbuđenje raste iz dana u dan! E da vas pitam, kako spavate, tj. sanjate? Zadnjih dana imam tako neke lude snove, noćas sam i plakala u snu, probudila se sva suzna i zbunjena jer je san bio tako stvaran i tužan... [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|