Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (21.2.2014 11:52:34)
|
IZVORNA PORUKA: čizmica A što se tiče prematanja,nemam mjesta za komodu, pa smo kupili tvrdu podlogu za prematanje s utorima da se stavi na krevetić poporečno. Super mi je to.kupili u baby center-u za 150kn. Jel možeš molim te staviti link na tu podlogu što ste kupili, ja nalazim smo na one spužve mekane, a baš bi mi trebalo isto to s utorima da mogu zakačiti na kinderbet (je li to zapravo kao drvena podloga s utorima, pa na njoj spužva? možda ja nešto krivo zamišljam [sm=jezicek.gif])? Mi isto nemamo mjesta za baš pravu komodu za presvlačenje, s obzirom da živimo s mojima u stanu, tako da smo ograničeni na našu sobu za te stvari. Još ću vidjeti da li će biti mjesta za bebinu robu i stvari u našim ormarima, ako neće, onda ćemo kupiti samo neku običnu ladičarku, da bude uska, a visoka, jer drugo ne stane nema šanse... a presvlačiti isto ne bih voljela već od starta na krevetu (iako više manje tako svi završe kad beba bude veća) jer ću uništiti kičmu. Pa mi se najbolja varijanta čini nabaviti tu podlogu tvrdu, ona može i na kinderbet, i na mašinu, gdje god. I samo ju onda negdje sa strane odložim dok ne koristim. kim blago tebi što možeš se prisiliti učiti, ja isto moram jer ako ne odradim to prije nego rodim, pitanje da li ikad više hoću... a tak mi se ne da, sve drugo mi je zanimljivije [sm=jezicek.gif] ajde sad mi je lakše kad čujem da nisam jedina koja mora riješiti faks možda to iskoristim kao poticaj da se primim knjige [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|