Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (25.2.2014 11:17:53)
|
Uuuu puno lijepih vijesti danas, baš lijepo za preglede [sm=bravo.gif]! Ja šetala pse jutros, jednog po jednog, jer mi je muž opet kratko otputovao pa su oba na mojoj grbači [sm=smiley36.gif]. Ima li još koja doma psa/macu u stanu ili nisam valjda jedina? čizmica ne vadi nam mast s kavicom na plaži [sm=jezicek.gif]! Što se čajeva tiče, ja i kroz trudnoću pijem rooibois. Jer je to jedan od rijetkih koji su ok navodno...ne pijem nijedan na redovnoj bazi svaki dan nego rotiram: kamilicu, šipak, rooibois, kopriva, brusnica, tu i tamo zeleni... za malinu sam čitala da je dobro u zadnjem mjesecu, jer omekšava mišiće, a i vrkutu mislim... Caly baš suiper, taman bebica, i cure obavezno kad rodimo se moramo preseliti na temu proljetne bebice, da se međusobno tješimo u besanim noćima kao curke sa zimskih beba, naravno ako ćemo stići i upaliti komp uopće [sm=smiley36.gif] maja pčela, napokon netko s bebicom naših dimenzija, ovi ostali su malo poveći prema mojem čini mi se [sm=smiley36.gif] moj je bio s 25+3 oko 760 g, tako da računam da je negdje kao tvoja curka recimo... jel bi ti se dalo napisati mjere sa ultrazvuka, BPD, AC, FL? Ja nemam ništa protiv neka bude i malo sitniji (iako smo i ja i muž veliki), samo neka je zdrav i da raste kako treba.
|
|
|
|