kisica
|
Drage moje ja sam vam postala pero ždero već drugi dan za redom. Svako večer ista priča, tamo oko 19 mene uhvati želja za keksima. Prvu večer sam zvala mamu, zamislite kako je zvučalo to kad zoveš mamu da ti kekse donese..i pojela ja lijepo pol kutije Valise, cijelu noć sam imala žgaravicu, mislila sam da ću krepat. Ali jučer opet ista stvar, i pojedem ja opet pol kutije, i opet cijelu noć muke. Baš sad vidim da mi je trbuh ogroooman. Sutra nam je kontrola, pa javim novosti. A.sam najavila da seka dolazi kad padne snijeg i čovijek dođe prekjučer onak doma od bake i kaže „Mama rekli su za 2 dana snijeg, trebaš ić roditi seku“ hehe.. jučer pao snijeg, a on samo o tome kako ja trebam ić roditi..mislim da će nam biti veselo sa time sad, jer on valjda misli čim padne prvi snijeg da eto seke vanka. Syringa – vidim spominješ trakice, pa sad neznam jel to tebi menga bila već ili sam se ja pogubila? Moguće da bude neredovita sada. Meni ti je bila 2-3 puta svakih 30 dana, pa onda 2-3 puta 32, pa onda mjesec-dva 28, svakako. Ali ti to pratiš trakicama, tako da ćeš svakako znati kada se baciti na akciju. Anaxx – hehe, bogme su izabrali ime, nemoj više pitati kako bi se zvala beba da nebi to ime moralo ostati. Ja sam svome rekla odmah, stiže sekica i bit će Gabriela, ali mm šaljivčina bubnuo da će biti Đurđa i mali se uhvatio tog imena kao lud. Ko god pita kako će se seka zvat, on ti svima Đurđa. I onda ti ja sa smiješkom onak glupavim objašnjavam ljudima da nije Đurđa, čak je jedno vrijeme znao reći meni oštro „Pa tata je tako rekao, i bit će Đurđa“. Sad smo opet konačno na Gabrijeli i nadam se da mm neće bubnut nešto opet. Daxy – ja ti torbu spremam već 7 dana. A ni torbe nemam. Neznam što čekam. Pidžame, spavačice, ručnici, kućna haljina, ručnici – to mi je sve složeno samo trebam ubaciti u torbu. Ove neke potrepštine iz kupatila nekak mi je rano, pa nemogu si sad fen spremit, pa ga stalno vaditi vanka. Isto imam svoju torbicu gdje mi je gel za tuširanje, četkica, pasta i to, al to sve koristim još. Tako da zapravo nije mi spremno ništa, ali popis imam, pa čak i da me uhvati naglo to je u torbi sve za 10tak minuta. Katarina – zima da bogme, sinoć je kod nas padalo pošteno. Sve je zabjelilo, osim ceste..jutros sunce osvanulo, a sad evo puše hladno užas jedan. Cecilije nam nema E da, skoro sam zaboravila, počela sam igrati neku nagradnu igru na Facebooku za Becutan poklon paket, pa ako ima tko fb od vas i nije vam problem, molim da mi date glas http://www.facebook.com/Becutan.Hrvatska?sk=app_1486828418208277&app_data=100001390092773