|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
26.11.2013 15:01:03   
kisica
Drage moje ja sam vam postala pero ždero već drugi dan za redom. Svako večer ista priča, tamo oko 19 mene uhvati želja za keksima. Prvu večer sam zvala mamu, zamislite kako je zvučalo to kad zoveš mamu da ti kekse donese..i pojela ja lijepo pol kutije Valise, cijelu noć sam imala žgaravicu, mislila sam da ću krepat. Ali jučer opet ista stvar, i pojedem ja opet pol kutije, i opet cijelu noć muke. Baš sad vidim da mi je trbuh ogroooman. Sutra nam je kontrola, pa javim novosti.
A.sam najavila da seka dolazi kad padne snijeg i čovijek dođe prekjučer onak doma od bake i kaže „Mama rekli su za 2 dana snijeg, trebaš ić roditi seku“ hehe.. jučer pao snijeg, a on samo o tome kako ja trebam ić roditi..mislim da će nam biti veselo sa time sad, jer on valjda misli čim padne prvi snijeg da eto seke vanka.

Syringa
– vidim spominješ trakice, pa sad neznam jel to tebi menga bila već ili sam se ja pogubila? Moguće da bude neredovita sada. Meni ti je bila 2-3 puta svakih 30 dana, pa onda 2-3 puta 32, pa onda mjesec-dva 28, svakako. Ali ti to pratiš trakicama, tako da ćeš svakako znati kada se baciti na akciju.

Anaxx – hehe, bogme su izabrali ime, nemoj više pitati kako bi se zvala beba da nebi to ime moralo ostati. Ja sam svome rekla odmah, stiže sekica i bit će Gabriela, ali mm šaljivčina bubnuo da će biti Đurđa i mali se uhvatio tog imena kao lud. Ko god pita kako će se seka zvat, on ti svima Đurđa. I onda ti ja sa smiješkom onak glupavim objašnjavam ljudima da nije Đurđa, čak je jedno vrijeme znao reći meni oštro „Pa tata je tako rekao, i bit će Đurđa“. Sad smo opet konačno na Gabrijeli i nadam se da mm neće bubnut nešto opet.

Daxy – ja ti torbu spremam već 7 dana. A ni torbe nemam. Neznam što čekam. Pidžame, spavačice, ručnici, kućna haljina, ručnici – to mi je sve složeno samo trebam ubaciti u torbu.
Ove neke potrepštine iz kupatila nekak mi je rano, pa nemogu si sad fen spremit, pa ga stalno vaditi vanka. Isto imam svoju torbicu gdje mi je gel za tuširanje, četkica, pasta i to, al to sve koristim još. Tako da zapravo nije mi spremno ništa, ali popis imam, pa čak i da me uhvati naglo to je u torbi sve za 10tak minuta.

Katarina – zima da bogme, sinoć je kod nas padalo pošteno. Sve je zabjelilo, osim ceste..jutros sunce osvanulo, a sad evo puše hladno užas jedan.

Cecilije nam nema 

E da, skoro sam zaboravila, počela sam igrati neku nagradnu igru na Facebooku za Becutan poklon paket, pa ako ima tko fb od vas i nije vam problem, molim da mi date glas http://www.facebook.com/Becutan.Hrvatska?sk=app_1486828418208277&app_data=100001390092773

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 826
26.11.2013 22:13:59   
Farah 00
kisica neka si ti nama pero zdero, ti bar imas razloga, a cemu nama ostalim izgovor kad nas uhvati pero zdero dijagnoza. user posted image user posted image . A sta ces, djetetu si fino rekla kad dodjek snijeg, doci ce i seka, pa sad on ceka sestricu, ali neka jos malo saceka user posted image
Gabriela je bas lijepo ime, ja poznajem jednu malu djevojcicu sa tim imenom i mogu reci da je preslatka i pametna user posted image

cecilije nema pa nema, drzi nas u neizvjesnosti, ceeecilijaaaa javi seee user posted image

Katarina nadam se da si pored obaveza koje si imala, stigla malo i obici Pariz, ja sam tamo bila na bracnom putovanju i bilo mi je jako lijepo... sto se tice doktora i meni je muka od njih, idem privatno kod G, medjutim kad mi on kaze da trebam raditi neke nalaze, tada se moram naruciti kod socialnog G (na kojeg cekam po mjesec dana) i njega moliti za uputnnice user posted image

Pinky falis nam, jako user posted image

Kod nas snijeg pada i pada, bas odlucio da napada, ali neka zime i zimskih radosti user posted image , mozda nam sa zimom dodju i sretniji dani i puno plusica. Sutra sa uputnicom idem se naruciti kod ovog socialnog G sto je poznat kao strucnnjak za lijecenje neplodnosti, ko zna kada ce me naruciti, obzirom da je on pravo trazen, ali neka mi daju termin, pa mozda mi i ne zatreba, hahahah, daj Boze user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 827
26.11.2013 22:59:33   
daxy

Trudilice:

user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 828
26.11.2013 23:12:13   
daxy
cecilija nadam se da ćeš nam javit sretne vijesti. user posted image

lilyras draga i tebe molim da nam se javiš. Kakva je situacija kod tebe? user posted image

kisice pero ždero moj,nek je sve u pripremi,pa ćeš lako to potrpat u torbu kad kucne čas.
Gabrijela je lijepo ime. MM i ja za našu curicu i dečka već imamo imena. MM je odavno izabrao ime za dečka koje se i meni odmah svidjelo,iako sad kad radimo na bebi sve više priželjkuje curicu. user posted image A ja sam daaavno još čula jedno žensko ime koje mi se jako svidjelo i odlučila sam da će se tako zvati moja kći kad ju jednom budem imala,a MM se isto svidjelo kad sam mu rekla. Tako da mi imena imamo,sad samo user posted image čekamo. Iako sam uvijek htjela imati prvo sina pa onda kćer,sad mi je svejedno,samo da se rodi živo i zdravo,pa šta Bog da.

farah sretno sutra s upisom! user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 829
27.11.2013 8:18:53   
Snjeguljica_83
Kisica, evo da ti odgovorim. Akcija je prošla, sad je uslijedilo čekanje...
Da podijelim s tobom "problem" s keksima. Kad sam bila u tako visokoj trudnoći kao ti navečer oko 21-22 sta dolazila bi mi muka, ne žgaravica i jedino su mi keksi, najobičniji, pomagali. Nakon par njih bilo bi mi super. Ali jao tebi kad nakon njih ti bude žgaravica! :(

Farah, u vezi probadanja koje si spomenula, znam da je to nagovještaj O, ali mene je štrecalo danima. Zato mi je to bilo čudno. Dobro, bitno da je prestalo, sad (ne)čekam M.

Javila sam datum očekivane na odbrojavanju prosinac. Mislim da mi je to neki konačni datum...

[]Cecilija javi nam rezultat, ma kakav bio! Navijam za tebe!!!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 27.11.2013 8:19:37 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 830
27.11.2013 8:29:53   
syringa
cecilija gdje si ???????
pa zašto se ne javlja?! user posted image
ne bi nas valjda samo tako ostavila u neizvijesnosti.
možda se ženi nešto dogodilo? user posted image  user posted image  user posted image
jel se čuo netko sa njom?
kisice, krasno ti je ime za curicu! jako mi se sviđa. user posted image
samo ti papaj i mazi bušicu. bit će sve ok. user posted image
i dalje ću pratiti sa LH trakicama jer izgleda da inače neću moći odgonetnuti kad mi je O.
vjerojatno će i meni, kao i tebi, trebati neko vrijeme da se ustabili ciklus.
evo danas mi je na LH trakici  prva crtica nešto svijetlija nego pred dva dana.
ma bit će sve ok. mislimo pozitivno!!! user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 831
27.11.2013 9:10:57   
perlica55
Kisica draga, sretno na pregledu danas, javi
nam obvezno kak je user posted image !!
Cecilija nam se ne javlja user posted image  Možda je vidjela user posted image
pa je u šoku user posted image  Javi seeeee
Katy mila, kakvo je stanje?? Još sitno brojiš
do datuma za testić?? Kada misliš piškiti???
Lilyras se isto ne javlja, baš je neka user posted image

Joj ne mogu dočekati, da odem s ovog odbrojavanja, čim
uhvatim vremena budem pogledala stara odbrojavanja..
Ne znam dal smo imali zadnjih godinu dana listu bez
iti jedne trudnice...
E da, vidjela sam na RR.ba da je Chilli koja je s nama
bila na prošloj listi, jučer vidjela user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 832
27.11.2013 9:38:46   
perlica55
Evo ovako je bilo u 2013 user posted image
01/213 - 2 user posted image
02/2013 - nema user posted image
03/2013 - 3 user posted image
04/2013 - 1 user posted image
05/2013 - 5 user posted image
06/2013 - 2 user posted image
07/2013 - 3 user posted image
08/2013 - 7 user posted image
09/2013 - 3 user posted image
10/2013 - 2 user posted image
11/2013 - za sada nema user posted image

Nadamo se da ćemo oboriti rekord u 12/2013
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 27.11.2013 9:39:13 >

Neposredna veza do poruke: 833
27.11.2013 9:45:31   
eternity
Drage moje kako ste mi sve odreda?user posted image user posted image Čitam vas skoro svaki dan al nikako se javit, tužna sam što nam još uvijek na listi nema user posted image i nadam se da će vaši testovi koje iščekujemo biti user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim nam svima da "pod borom" u prosincu dobijemo svoje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 834
27.11.2013 9:54:15   
ikaaa
evo mene...heheheh sad sam doma....uzela sam si Bo i sada uživam i na svojoj sam RR...evo danas sam si ujutro dala pikalicu jednu, sad oko 10 sati drugu...ide to meni curke...user posted image sutra idem giniću.... pa da ika vidi kakvo je stanje.... bole me malo jače jajnici ali to znači da je sve pod kontrolom...
aaaaaa što se datuma u prosincu tiče....ma curke moje ika prolaktinka hoće biti šećer na kraju godine....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa da feštamo na rr kako treba.....naravno uz postojeće sve trudilice da u prosincu ugledaju debeli veliki + i da su sve već okruglice, i da se samo mene čeka i da dođem sa visokom betom od 1000 na rr pa da zakružimo cijeu godinu..može curke? jel dogovoreno?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj sutra pod obavezno moram pitati ginića, dali u ovim pikalicama ima kakvog dodatka za happy happy.... ja neznam što je samnom samo lupam i lupam.user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 835
27.11.2013 11:46:27   
kisica
Farah – ajde super, neka onda i moja bude pametnica poput te slatkice. A vama ostalima kad se papa, to je pms..hehe. Neka termina, a ako prije njega dođe plusić- nitko veseliji od tebe i tm, pa onda nas navijača.

Daxy – meni ti je Adrijan do 26tt bio curica, i moj muž ti je na nekoj emisiji vidio neko žensko ime, mislim da je Marija Lena, ili Marija Elena..i kao bit će to. E onda kad je dr.rekao da je dečko, meni ti je sa vedra neba pao Adrijan. U drugoj trudnoći od početka mi se vrtilo ime Gabriel/Gabrijela, i da je bilo sve oke tako bi se i zvala bebica. No nakon tog gubitka, ostala sam pri tome, i rekla odmah da će ova beba nositi to ime. MM se baš i ne sviđa, on bi neko drugo, ali ja ne odustajem.

Snjeguljice
– onda čekamo i navijamo da bude plusić za pod bor. Ja ti nekako mislim da mene zeza čokolada na tim keksima. Odlučila sam da ih neću više jesti navečer pa kako god mi bilo.

Syringa – ma bude to malo pomalo. Ti sebi to svakako prati, meni ti to nikad nije palo na pamet, a da sam pratila možda nebi čekala ovoliko na trudnoću. Bit će to sve oke.

Perlice – ma od idućeg brojanja, mora da nam svi selite na listu trudnica. Samo neznam kome ću ja pisat ovdje onda, moje trudnice na našoj temi slabo piskaraju, imam osječaj da ja jedina tamo pišem..cijela stranica, 5 postova mojih, i eventualno pokoji nekog drugog. Svakako javim.

Ika – baš super za raspoloženje koje je kod tebe happy jako. Neka neka, tako i treba. Sad odmaraj, piskaraj nama, pa ćemo se družiti do plusa, a onda seliš na drugu temicu.

Cecilije nema ni danas, i to me sad baš i brine pomalo.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 836
   [Brisano sporočilo]
27.11.2013 13:10:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu kisica)
  Neposredna veza do poruke: 837
27.11.2013 15:56:14   
perlica55
Kisica draga, ak odselimo na drugi, ljepši
forum i ti ideš s nama user posted image
Krajnje je vrijeme da nas napusti neko
od starih trudilica, dosadile smo više..
Počele smo i korijenje puštati user posted image
Ikaa kad je iduća F-metrija?? Sve mjere pitaj
i javi... Ja sam u ponedjeljak na prvoj...
Katy, dok nema user posted image ima nade user posted image
Andy draga nam se ne javlja user posted image Mislim
da je već trebala na kontrolni UVZ... Nadam se
da je sve dobro!!
Bucika, Bebac, di ste curke? Kaj ima novog??
Danas neko zatišje na RR...
Fali mi Pinky user posted image Joj nisam
joj FF prekontrolirala danas.. Gibam domeka,
brrr kaj je hladno..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 838
27.11.2013 16:57:32   
Fiona0802
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nema trudilica, znači trude se!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

Neposredna veza do poruke: 839
27.11.2013 17:41:49   
daxy
Hej cure.

Ja sam danas iz noćne,spavala sam do 16:00 sati i sad plaćam danak za to. Tlak mi se opako spustio. Glava me rastura! user posted image
I baš sam popila 2 lekadola,sad čekam da popusti. user posted image

katarina draga,za curicu Iris,a za muškića Patrik. Koja su vaša imena?
Nadam se da neće doći user posted image .

syringa bilježi kad su ti pozitivne LH. Sad kad je negativna možeš ih prestat koristit do sljedećeg ciklusa.

perlice ma oborit ćemo mi taj rekord! user posted image user posted image

ikaaa ma ti ćeš nam biti najslađa trudnica u prosincu.

kisice jedva čekam da nam javiš novosti s pregleda.

fiona draga,jel se to nazire O na 47 - 48 DC? Imaš lijepi skok BT.

Osim cecilije mene brine
cosak i njen TSH. Jesi ponavljala nalaz? Javi nam se,draga.

nelly jel stiga nalaz s-grama? user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 840
27.11.2013 18:49:36   
ikaaa
perlice sutra idem giniću za zg...pa ću znati sve sutra javim vam....
neznam za curicu ako bude bit će moja Ružica...... ja sam tako zapela za to ime...a mm kad čuje to odmah viče: joj Ive pa neće nam djete zvati ej RUŽO!!!! a meni to tako slatko ime....user posted image
a za dečka neznam Mateo ili Ivano....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 841
27.11.2013 18:56:30   
kisica
Evo mene curke moje. Koliko sam se radovala ovom pregledu, toliko sam sad razočarana. Nije me ni pogledala vaginalno (iako ja mislim da je svakako trebala s obzirom na to da sam već otvorena bila na prošlom pregledu) – kao nema potrebe za time.
Napravila uzv, nit mi je rekla težinu bebice, nit je mjere upisala u trudničku, ni ništa.
Al bitno da je napisala da sam i dalje uloživa za prst (a ni vidjela me nije).
Eh da, i dala mi doznaku da se bolovanje zatvara 4.12. i doznaku za porodiljni dopust koja nije dobra jer mi je napisala da mi por. Počinje 5.12. i završava 3.6. (očito je zaboravila na onih 45 dana prije termina), tak da ću morat nazad k njoj sutra po dobru doznaku.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 842
   [Brisano sporočilo]
27.11.2013 19:41:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu kisica)
  Neposredna veza do poruke: 843
27.11.2013 19:50:31   
kisica
Strašno, ni količinu plodne vode mjerila nije...user posted image
Katarina - samo nek je drugačije, bit će user posted image

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 844
27.11.2013 19:57:47   
perlica55
Kisica draga, baš te brzinsi obradila danas user posted image
Ma važno da je sve dobro, inače bi sigurno
nešto rekla..
Ikaa moja sretno sutra, držim fige da su
sva tri folikulića porasla kak spada, javi
se obvezno user posted image
Cecilijaaaa gdje si???
Daxy draga, i ja se prespavala popodne,
baš sam nikakva i glava boliii user posted image
Katy mila, važno da nema PMS simptoma user posted image
Hajde nas iznenadi user posted image za koji dan!!!
Joj mi imamo imena za cijeli vrtić user posted image
MM bude dao curici, a sviđa mu se Roza, Zara,
Barbara i Narda a meni je favorit za dečka
Maroje i Noa...
Jučer sam upoznala curicu koja se zove
Maria, aj je naglasak kao muško ime Mario,
pa žensko... Genijalno je, al bi je fakat svi
zvali krivim naglaskom..

Neposredna veza do poruke: 845
27.11.2013 21:26:12   
ikaaa
joj kisice baš bezveze kad tako ginići i dr postupaju...to mi je znalo ići na živce kod bivšeg ginića po gotovo kad mi radi UVZ...niš ne kaže...a rukopis mu je bio koma ko od svakog dr... i samo vaginalete vaginalate vaginalete..... ali sada mi je super sve znam i sve mogu pitati i dobijem odgovor, i mogu sa svojim ginićem popričati o svemu.....
držite mi figice za sutra....
perlice mila pa naravno da javim kako je prošlo...user posted image

Neposredna veza do poruke: 846
27.11.2013 22:10:00   
Farah 00
Dobro vece zenice !!!

Vidim ovdje se uveliko smisljaju i odabiru imena, kako trudnice tako i ove trudilice.... Ja sam prvi mjesec kad smo se poceli truditi uveliko citala po netu i trazila muska i zenska imena, a sad kako vrijeme prolazi vidim da imam vremena i na pretek dok moja bebica dodje.... user posted image

kisice sta te to tvoja G smrljavila na pregledu danas?? Ma sigurno je sve OK, pa ona onako rutinski pregled izvrsila... A koliko to tebi traje porodiljski dopust,6 mjeseci? Zar nije godinu dana? Mozda nisam skontala obzirom da si napisala da ti je porodiljski dopust otovrila 05.12, a zavrsava 03.06.

ikaaa sretno sutra kod Ginića user posted image

daxy kako glavobolja, jesu li djelovala dva lekadola, ili jos uvijek rastura user posted image

Sta je sa cecilijom nista nam ne javlja user posted image

perlice, sta ima kod tebe, jesi se naspavala danas popodne user posted image U ponedjeljak znaci prva F-metrija u ovom ciklusu, pa nek je sretno user posted image

Kod mene danas 10 DC, od sutra cu poceti mjeriti O sa LH trakicama i baciti se u akciju.... Do sada mi je O bila oko 16. DC
Danas sam uzela uputnicu i za druge stitne hormone, bzirom da sam radila TSH koji je iznad referentnih vrijednosti, sad endokrinolog trazi da uradim i antitjela, te T3 i T4, tako da to idem vaditi u petak... Koliko puta moram izaci s posla, bas mi nezgodno, ali sto se mora, mora se user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 847
27.11.2013 22:23:12   
kisica
Perlice – što je najbolje kod nje nikad nije sve kako treba. Danas je mjerila abdomen 7 puta. Naravno prva dva puta nije izmjerila kako spada (ali oke, beba je velika već, miče se, nemogu joj ni zamjeriti to) ali njezina reakcija je bila „Ovdje nešto ne valja, trbuh nije kako treba, kasni 5 tj“ da bi 3 i 4 put izmjerila i ispalo je kako spada i treba.

Ika – ma ova moja je inače zaista super, danas me baš razočarala potpuno. Držimo figiceee..

Farah – u pravu si, traje godinu dana, ali prvo dobiješ doznaku za prvih 6 mj. A onda kad tih 6 mj.dođe pred kraj produžuješ opet 6. E sad oni koji su na bolovanju zbog komplikacija njima se porodiljni dop.otvara 45 dana prije termina (što je meni 5.12.), ali por.kreće od rođenja djeteta. Znači meni bi sad recimo por.trebao trajati od 5.12. + od rođenja bebice 6 mj. A ona je napisala da meni por.kreće od 5.12. (Kao da sam rodila tada). Ma sve mi je zbrkano, iako neke mame po fb kažu da je to sad sve nešto po novom. Budem u petak nosila u hzzo to, pa ću vidjeti što kaže ženska tamo.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 848
28.11.2013 0:02:01   
Farah 00
Kisice sad mi je jasnije. Ja sam iz Bosne pa znam kako to kod nas ide, odmah dobijes por. dopust na godinu dana, s tim da ga mozes otvoriti 28 dana prije ocekivanog termina, ali ukupno godinu dana zajedno sa tih 28. Sve prije 28 dana tretira se kao bolovanje.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 849
28.11.2013 6:07:25   
Fiona0802
Dobro jutro drage moje!
Moja O i dalje nije bila user posted image , a FF graf izgleda kao los EKG!
Ma tek mi je prosao 50-ti dan....hhhh....
Katarina, nadam se da je to to...jednauser posted image ali vrijedna! Razveseli nas!

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!