|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 34 35 [36]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
28.11.2013 20:09:14   
Nema novih poruka
daxy
Večer,drage moje.

Nisam danas bila nešto od volje za internet,al sad sam tu.

katarina žao mi je zbog user posted image . Sad se okupiraj pretragama i otkrivanjem problema.
Za ove hormonske pretrage ne možeš izvadit krv u bilo kojem laboratoriju. Ne znam gdje živiš?
Ja sam išla u KBC na nuklearnu jer tamo rade hormonske pretrage. Obvezno pitaj svoju dr G gdje možeš izvadit.
Moja G je rekla da s uputnicom mogu otići bilo koji dan (subotu,nedjelju ili praznik),al je važno da bude 3 DC jer se te pretrage moraju vadit u određene dane ciklusa i da za to vade krv neovisno o danu u tjednu. Također moraš imati 2 uputnice. To obvezno naglasi. Prva je za hormone 2-5 DC,a druga je posebno za progesteron 21 DC.
Sretno!

farah i syringa popustila je glavobolja sinoć i spremna sam na nove pobjede! Ma sama sam si kriva za tu glavobolju jer sam previše spavala,al dobro neću više. user posted image

ikaaa jako sam sretna zbog tebe i folikula! I drago mi je da si vesela i dobrog raspoloženja! Ti si nam sigurno trudnica u prosincu!

tintin drago mi je ta toliko uživaš u trudnoći! user posted image user posted image Kako je curica?

kisice pa stvarno je zločesta ta tvoja dr. Tek te površno pregledala.
Jesi razmišljala da promjeniš G kad rodiš?

Još ništa od mog skoka BT. Al smo zato u akciji. Dok se ne javi cecilija ili lilyras ja se prebacujem na odbrojavanje za prosinac.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 876
28.11.2013 20:43:48   
Nema novih poruka
daxy
Cure,mičem lilyras s liste jer je njoj termin bio 20.11,to je napisala na ovoj temi:
http://www.ringeraja.hr/forum/m_809864/mpage_8/key_/tm.htm#872253

Vjerojatno nije ni čitala šta mi to odbrojavamo. Nadam se da je sve prošlo u redu i da sad pazi na svoju bebu.
Ostaje nam samo jedna na listi,koja će stvarno dobit po turu ako negdje slavi,a nas nije obavjestila.

Trudilice:

user posted image Cecilija - 19.11.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 877
28.11.2013 21:13:35   
Nema novih poruka
kisica
Daxy – o da razmišljala, i mislim stalno o tome, ali ova dr.pokriva naš grad, i susjedni grad. A sa druge strane susjedni grad nema ginekologa nego 1-2 puta u tj.dolaze dr. iz Sisačke bolnice, znači nema ničega osim pregleda, a za sve dr.moraš u Sisak. Tako da mi ni to nije zgodno baš, pogotovo sad kad dođe mala bebica. Mislim da je ovo bio pregled u trenu, još sam uvijek razočarana.

Lilyras – nam je zalutala onda, u svakom slučaju nadam se da je sad već postala mama.

A Cecilija zaista treba po turu dobiti, jer ova neizvjesnost je užasna.

Katarina mila meni se isto čini da ti imaš neku budalu od dr. Čemu tolike komplikacije oko tako nečeg, kao da ti ona plaća to ili tako nešto.

Šta sad, selimo na prosinac ili?

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 878
28.11.2013 21:35:16   
Nema novih poruka
tintin
Daxy user posted image user posted image user posted image curica je super, sve je u redu fala Bogu, hvala ti šta mislis na nas, šaljemo ti pusu.

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 879
28.11.2013 23:01:06   
Nema novih poruka
daxy
kisice nije ti lako kad si osuđena na nju. user posted image
Ja sam vec praselila,bar dok se cecilija ne javi. user posted image

tintin user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja vama šaljem puno zagrljaja. user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 880
   [Brisano sporočilo]
29.11.2013 10:21:19   
Nema novih poruka
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu daxy)
  Neposredna veza do poruke: 881
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 34 35 [36]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 34 35 [36]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!