kisica
|
Farah e tako ti je to kod nas isto ( 28 dana prije je obavezno, a 45 dana prije dobiju oni koji su na čuvanju trudnoće) samo što kod nas je to bilo godina dana + te dane. A sad sam ja dobila doznaku gdje mi je tih 45 dana uračunato u godinu, pa me to buni. Syringa – ma i ja nekako mislim da je to najbolje, osječam se ja jako dobro, ali evo kad sam bila trudna sa A. vodila me ista. Od početka smo znali da termin neću dočekati, a ja kad sam došla u 34om tt k njoj i rekla da imam pravilne trudnove, nije me ni pogledala, kao to nije moguće. I tak sam ti ja ležala doma 7 dana u trudovima, i kad sam stigla u bolnicu sa 35tj.bila sam otvorena već 4 i pol prsta, a imala sam serklažni šav. Neka nam ovo prođe pa da navijamo za tebe. Snjeguljice – ma mene je zbunilo to što znači već 30 tjedana idem kod nje, svaki put je sve isto..ulaziš na vrata i ravno vaganje, mjerenje tlaka, presvlačenje, ulazak unutra na stol – pregled prstima i uzv vag., zatim na drugi stol za uzv, radi uzv i govori sve..mjere abdomena, glave, bedrene kosti, količinu plodne vode, težinu, kako je beba okrenuta, zatim se ja oblačim dok ona to sve upiše, i doviđenja do iduća 3 tj. A sad pol toga nije bilo. Ika – super. Navijamoooooo! Perlice – ma doći će i tvoj plusić, ne brini.