vucica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (19.3.2014 11:41:41)
|
evo me tu sam i dalje bez simptoma, da nema izostanka M i pozitivnih testova (jos jedan sam napravila onaj kineski, nasla doma jos od prosle godine kada sam u jednom navratu koristila lh trakice pa sam si odma uzela i jedan testic i zaboravila na njega posto mi nije nikad trebao), nebi ni pomislila da sam T. cak sam bila malo i u strahu dal nesto nije u redu kad apsolutno nista ne osjecam, ali sam naisla na dosta komentara trudnica koje nisu imala nikakvih simptoma i sve je bilo u redu, pa sam se malo smirila. iako smo se MM i ja dogovorili da osim roditeljima necemo nikome reci, joj nisam izdrzala i rekla sam najboljoj frendici, a kad njoj ne mogu lagati i bas mi je bilo bed presucivati a sve ove mjesece je bila uz mene i bodrila me kada bi mi doslo tesko tako da sam morala podijeliti to s njom, hm mislim da MM nebi bio presretan da mu kazem, bas sam zeznula stvar [sm=zz_banghead.gif] pumbice jako mi se svidjaju tvoji simptomici, jedva cekam da pisnes [sm=smiley36.gif] saki, di si nam ti, znatizeljne smo, ajde javi nam neke lijepe vijesti saljem vam svima trudnicke prasine, mada ne mogu naci onu lijepu ikonicu za to, ali vi si zamislite i bit ce ok [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|