Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (19.3.2014 23:03:54)
|
Ajme kako ste drage, pažljive i prekrasne. Hvala vam svakoj pojedinačno od srca na ovakvoj podršci koja znači ama baš sve. Divne se cure!!! [sm=smiley1.gif] Ujutro planiram piškit, menge još nema, stomak malo boli pa prestane, pa malo grči pa prestane. Trenutno ništa ne osjećam. Cice me bole poprilicno sada, i bradavice su mi osjetljive, maloprije sam bas prešla rukom preko njih (prije nego sam se uvukla u pidžamu) i fuuul su me nekako neugodno zabolile, čudna osjetljivost. Ne znam kako bi opisala točno. Imam žgaravicu i dalje, štogod pojedem "ne sjedne" mi dobro ali nemam potrebu za povraćanjem. Imam i iscjedak koji inače baš i nemam u ove dane. Ali opet možda pretjerujem. Jaaako me strah radovati se prije vremena, a samu sebe zavaravam. Vec sam izracunala datum rođenja bebe ako bi bila trudna, datum kad bi kod dr išla na pregled, kada bi prestala raditi, itd, hahahhahaaha [sm=smiley36.gif] Znam da mislite da sam luda jer i ja sama se tako nekad osjećam od lude želje za svojim djetetom. Ma znam da me vi razumijete, vjerojatno jedino vi u potpunosti kužite ove besmislice o kojima pričam. Laptopa nema do daljnjeg, naručen je ekran sa ebaya pa ga čekamo. Do tad se cujemo ovako preko mob ili s posla eventualno. A naravno svakako vam se ujutro javim kad popiškim test. Da, da.. kupila sam ga, ne brini Perlice, spreman je i napet ko puška, hahahahah [sm=smiley36.gif] Laku noc cure moje! Ujutro se tipkamo. BESKRAJNO VAM HVALA NA SVEMU!!!
|
|
|
|