RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

tintin -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 9:19:04)

Pumba [sm=zz_skip.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_showoff.gif]
Presretna sam zbog tebe, nemogu ti rjecima opisati koliko si me obradovala, i ja sam taj test radila i isto mi je takve boje bila druga crtica, draga moja predivno ti si trudna, otidji danas izvadit betu, saljem ti veliki poljubac i zagrljaj [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 9:23:40)

Vuuuuuhuuuuuuu!!!! Imamo novu trudnicu i to našu PUMBICU bombicu!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Iskrene čestitke draga i da ti trudnoća bude pravo školski dosadna. [sm=9nebesa.gif] Ajme kako sam sretna zbog tebe! [sm=smiley1.gif] I, da, to nije ni malo svijetla druga crtica ... to je prava debela crta (moje su bile jedva vidljive [sm=smiley36.gif]). Čestitke još jednom! [sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif] Nisi ništa napisala kako je TM reagirao? [sm=zmeden.gif]

Drage saki i scarlet jako mi je žao zbog vaših [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif] Držite se cure! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Trudilice:

[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] elle1 - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] Dacana - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] andydea - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] maja42 - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] vucica - 11.03.- ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] Pumba - 20.03.- ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] perlica55 - 22.03. [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] lelaluna - 24.03.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] nadamse - 26.03.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] Leonee - 26.03.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] lili22 - 29.03.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] anamiha - 30.03.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] folletto - 31.03.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] syringa - 31.03. ? [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] Fiona0802 - 31.03. ?

nadamse -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 9:46:18)

Ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_playfull.gif]
Draga naša Pumbice čestitam!!!!!!!!!! to su prave [sm=rozacrtici.gif], baš se lijepo vide!!!!!!!!! Neizmjerno sam sretna zbog tebe i želim ti bezbrižnih 9 mjeseci i dosadnu, školsku trudnoću!!!! [sm=duda.gif][sm=9nebesa.gif]
[sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif]

lili22 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 9:51:58)

Pumba ova druga crta opce nije svijetla ona je jako solidna, jos nakon 30 sekunda, ja san imala puuuuno svijetliju na 11DPO.
tako da draga cestitan ti konacno si nan postala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=nosecka.gif]
[sm=zz_skip.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

bas mi je dragoooo i mogu zamislit tvoju srecu, uzivaj i ne opterecavaj se nicim, zelim ti najlipsih [sm=9nebesa.gif]

folletto -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 10:09:03)

IZVORNA PORUKA: Pumba

[sm=zz_running.gif] Evo i mene.... Ljudi moji šaljem veliki pozdrav svima!!! [sm=zz_wavespin.gif] Kako ste mi?

Mene nije bilo jer sam bila van granica lijepe naše, i to neplanirano i iznenada, vjenčanje prijateljima pa smo spojili ugodno s korisnim i odmorili 4 dana... dobro, kako tko gleda, više umorili od šetnji, kupovine, plesa, i uživancije nego "odmorili" jer je najmanje bilo spavanja, ali je zato seksa bilo na sve strane, hahahhahahaha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mislim da nam godi promjena, 4 večeri zaredom se sve ljuljalo [sm=zz_redface.png][sm=zz_giggle.gif] Uživali smo kao na početku veze, ko da smo tinejdzeri ponovno [sm=smiley36.gif]

....

Što se mene tiče, moj datum nije još blizu ali akcije jesu... ovaj mjesec smo se dogovorili odmoriti od mjerenja temp, od trakica i gledanja na sat... spontani smo, kad nam se seksa, skesamo se... a moram priznat ima toga uzadnje vrijeme češće nego prije [sm=smiley1.gif] Po iscjedku vidim da bi mogli bit plodni dani, a i 12, 13, 14 dc mi je... Lijepo nam je, manje je pritiska ovako.. a i svakako mi temp ne bi bila mjerodavna i da sam je mjerila jer smo zadnjih 7 dana isli leći u 2 ujutro, u 3 ujutro, pa nakon svadbe u 6 ujutro, budili se nakon samo 2-3 sata sna, pa jednu večer smo zaspali u 18h a probudili se u 02h i onda je pala akcija da je to za nevjerovat! Uhhh... [sm=smiley36.gif] eto što da vam kažem, burno je bilo... ali ne toliko zato jer "radimo na bebi" nego jer nam se baš htjelo, uživamo jedno u drugome pa ćemo vidjeti ima li istine u onoj, "opustite se, nemojte mislit o tome, nemojte mjeriti, nemojte forsirati, doći će kad se budete najmanje nadali"... ja sam baš opuštena, moram vam priznat... smirila sam se, nisam toliko ljuta, ni tužna na samu sebe i cijeli svijet jer bebe još nema... sad je onaj period kad nisam u depri i baš mi se sviđa ovako!

Nadamo se da bude ubrzo [sm=modricrtici.gif] i kod nas... kad ste vi ovako lijepe vijesti počele donosti i kad ste nam ovako uljepšale listu, onda je red da mi ostale nastavimo vašim putem... sve je u znaku ljubavi, nešto je u zraku!!! [sm=smiley1.gif]

Pusa svima [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

evo recepta za [sm=nosecka.gif] by pumba [sm=smiley36.gif]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 10:12:16)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] aaaaaaaaaw [sm=smiley27.gif] pa vi ste mene rasplakale gude jedne Pinky, nadamse, Tintin, lili22 NEMATE POJMA KOLIKO MI ZNACI STO VAS IMAM, sve vas ovdje na raji, kako je lijepo nekome sa olaksanjem napokon reci TRUDNA SAM! Nakon svega sto smo prosle, jer u biti jedine vi i znate da smo htjeli bebu toliko dugo i kroz sve prolazimo mi ovdje...

PUNO PUNO PUNO vam hvala na lijepim zeljama, rijecima, savjetima i podrsci.. ma divne ste, nemam rijeci, stvarno nemam [sm=smiley32.gif]

I super mi je da kazete da je to ipak vidljiva crtica, juuuuuuupiiiii !!! [sm=bravo.gif]

Tintin mila jutros sam cijelo jutro provela u krevetu, tipkajuci po netu, placuci, moleci, cudeci se samoj sebi, nisam se pomakla sa jednog mjesta, popodne idem raditi, tako da danas nista od bete, mozda onda ujutro podjem.

Pinky nikome nista nisam rekla jos uvijek osim vama... Muz mi je na putu do sutra. Smisljam kako bi mu mogla reci. Zna da bi mi menga trebala ovih dana, ali ne zna tocno, jer se on bas i ne kuzi u te stvari, milijun puta sam mu objasnjavala sto je ciklus, sto je O, sto je folikul, kad trebamo imati odnose i zasto bas tada, koliko traju plodni dani, sto je LH trakica, sa videom i slikom i pricom, i pomocu youtube-a i FF-a i svih ostalih pomagala ali on to sve pobrka i nema pojma, pa umjesto jeli ti sad ovulacija pita jeli ti sad HSG? hahahahahahahahhaa [sm=smiley36.gif] Tesko mu je skuziti sve te nase pojmove, njega samo zanima kad ima zeleno svjetlo za akciju, heheheheheh [sm=smiley36.gif] PRAVO MUSKO valjda...

eeeee sad, cak mi je i drago da ne zna jer sam uvijek smiljala nacine kako muzu reci da ste trudni... to mi je tako super, ima divnih videa na youtube-u, zamotani pokloni, pjesma neka, paket u paketu u paketu u kojem je test, ili za ljubimca zavezu test, ili starija djeca obuku majice sa natpisima BIG SISTER ili BIG BROTHER pa tata kad skuzi, ili muzu kupis majica na kojoj pise CESTITAM TATA, ili neka druga fora... voljela bi ga iznenaditi... dajte koji pametni prijedlog.

Mislim da bas ne sumnja ovaj mjesec da bi mogla biti trudna radi onih mojih simptoma, reko je tebe uvijek bolje sise prije menge, znaci nista ni ovaj mjesec, jos kad sam mu rekla jucer da me stomak boli da bi mogla doci sigurno ne misli da bi to moglo biti to... i to bas sada!!!

Ne bi nikome voljela govoriti jos, osim mozda sestrama, jer me strah svega. Ne zelim da nesto ne daj Boze podje po zlu pa mi cijeli svijet to zna... Ni roditeljima nikako ne bi htjela reci jer bi oni svima rekli 100%, prvo unuce i s moje i s njegove strane. SVI CE BITI VAN SEBE garant!!!

Neka koji tjedan, samo bi muzu voljela reci za sada. Samo eto, voljela bi bit kreativna [sm=zz_rolleyes.png]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 10:14:19)

folletto, ti meni citas misli... ja se bas vracam kroz postove da vidim gdje sam pisala o tome, hahhahahahahahah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] KRALJICE!!!!

Eto vam ga trudilice moje drage, samo volite svoje muzeve, nemojte nista mjeriti i bude se dogodila beba [sm=smiley20.gif]

folletto -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 10:21:27)

[img]http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif[/img]

bebac24 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 10:33:12)

PUMBICA BOMBICA od danas na dalje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
draga moja od srca ti cestitam na [sm=rozacrtici.gif] i bome iz aviona se vide i bas ti zavidim hehe
zelim ti najugodnijih i najsretnijih [sm=9nebesa.gif] ...
joooooj pa ne mogu vjerovati [sm=smiley36.gif]PUMBA nam je [sm=nosecka.gif]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 11:12:20)

Bebac24 moja i ti ces se nama bombicama pridružiti brzo. Želim ti jednu malu mrvicu od sveg srca [sm=smiley1.gif] neka ti se ubrzo ostvari najveća želja od svih. I naravno HVALA TI LIJEPA na divnim riječima [sm=smiley1.gif]

anamiha -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 11:14:49)

PUMBA iskrene čestitke, želim ti školsku trudnoću....[sm=bravo.gif] jako sam sretna zbog tebe..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
smisli nešto lijepo, sad dok muža nema..ima stvarno jako puno ideja, [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 11:46:26)

Alo,žene moje. Ja sam napisala onaj post jutros i poslije toga se nikako nisam mogla spojit na internet ni s mobitela ni s laptopa. Evo sad sam riješila problem s laptopom,pa da vidimo šta ste sve pisale.....

saki žao mi je zbog minusa i [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Pa te još i gripa uhvatila. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Brzo nam ozdravi. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

hipo draga,dobrodošla i što prije nam dobila [sm=rozacrtici.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ako nije teško napiši nam više o sebi... [sm=smiley1.gif]

snjeguljice bravo za akciju! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

scarlet žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif]. Prvi dan ciklusa je kad baš dobiješ pravo krvarenje,a sve prije toga računaj kao spoting. Za pregled nije problem ako si imala odnos dan prije,ali za papa test i briseve je poželjno da pauzirate 2 dana. Ne vjerujem da može "naštetit" plivaćima jer su oni tada već u jajovodu. [sm=smiley1.gif]

mali andeo sretno draga i želim ti da ti se ostvari u ta 3 mjeseca. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

perlice ja kad sam bila u CITA išla sam kod dr.A jer mi je ona imala slobodan termin kad je meni odgovaralo. Moram ti reći da sam prezadovoljna. Super je,susretljiva,iskrena,.... Ma sve najbolje. Sad i o drugim doktorim iz poliklinike sam čula sve dobro,tako da koga god izabereš sigurno nećeš pogriješiti. [sm=smiley1.gif]

pumba moja,još jednom ti čestitam. Ne znam jeli mi vjeruješ,ali ja sam stvarno presrena zbog tebe. Malim djelom iz skroz sebićnog razloga. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ti si mjesec prije mene bila na HSGu pa se nadam da ću i dalje tvojim stopama.... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Plus i mene laptop nešto zeze,sve su to znakovi.... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Joj,ma grlim te 10000 puta i jedva čekam da kažem MM kako HSG djeluje! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Eh,sad malo o mom autu.... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Kad bi Pinky imala vremena da mi pomogne ili jasmina koja će dobit po turu jer se ne javlja...
Ja sam pričala s doktorom opće medicine o svom tlaku, glavobolji i Andolu. [sm=smiley1.gif] Kaže da ga mogu slobodno uzimat,al da mu se javim povremeno da izmjerimo tlak (ono bar jednom,dva puta u mjesecu) ili da u ljekarni u kojoj mjere tlak povremeno pratim koliki je,pa da ga izvjestim o tome preko telefona. Eto koliko super doktora imam. [sm=smiley1.gif]
BTW i jutros je bio 90/60.

Sad mene zanima koju dozu da uzimam? [sm=zmeden.gif] On kaže da se ne bojim i da slobodno mogu uzimati Andol 100 cijeli.
Šta vi mislite? Jel to previše ili da uzimam pola Andola? Jeste vi to pile ujutro ili navečer?
Kaže da bi mi mogao osim pomoći kod zatrudnjivanja smanjit intezitet i učestalost glavobolja jer širi krve žilice i poboljšava protok krvi u mozak. [sm=smiley1.gif]

tinast -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 11:53:11)

Pumbaaaaa kao sam sretna zbog tebe [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_skip.gif] od sveg srca ti zelim sto laganiju i skolsku trudnoću [sm=9nebesa.gif] aaaa kako sam happy [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 11:55:46)

daxy hvala na dobrodošlici,
čim uhvatim vremena napišem nešto o sebi, nadam se večeras,
sad sam na poslu, srećom pretrpana, pa mi to ne da misliti oće li doć [sm=hudicek1.gif] ili [sm=rozacrtici.gif]

lili22 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 11:56:44)

daxy i ja iman nizak tlak 90/60 ljeti cak i 85/52, pa cesto buden malaksala i boli me glava, sto tlak moze bit prepreka u zatrudnjivanju?! [sm=zmeden.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 12:06:12)

lili ne,draga,neće nizak tlak umanjiti šanse za zatrudnjivanje,ne boj se.
Kažu da Andol pomaže kod zatrudnjivanja u vidu da se maternice kvalitetnije prokrvljuje i razbija ugruške koji mogu dovesti do ranog pobaćaja.
Meni je problem što imam nizak tlak,a Andol može snizit tlak. Zato sam pitala doktora o tome. [sm=smiley1.gif]
Dobila dozvolu i sad razmišljam koju dozu da uzimam. [sm=smiley1.gif]

lili22 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 12:15:10)

aha vec si me prepala... [sm=smiley36.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 12:24:04)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Reci mi kako funkcioniraš ti s tlakom? [sm=zmeden.gif]
Mene ponekad izbaci iz funkcije totalno. [sm=smiley13.gif]
Doktor kaže da uzmem svaki dan vrećicu slanih štapića i da ih jedem pomalo,al ja sam više od slatkog nego od slanog,pa...
Pijem puno vode i šetam kad god mogu i radim sve ove preporučene stvari (slanija hrana,tuširanje toplo/hladno i to),al opet stalno je nisko i ne znam ima li tu ikakve pomoći....

tinast -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 12:40:57)

ja sam prije imala problema sa niskim tlakom zadnji put prije par godina isto tako 90/60 meni je još doktor sa 18 god rekao da imam niski tlak i da su prije postojale kapi za to ali ih vise nema. malo slaniju hranu, slane šatpiće i vise vode i treba bi se kasnije dignit i bit normlan. ja vise tih problema nemam tlak mi je sad ok

lili22 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 12:55:04)

ja san vise od slane nego od slatke hrane, jednostavno san kronicno umorna a u trudnoci jos vise ma da mi se tlak podigne 100/65-70
brzo se umaran, ali vjerovatno bi trebalo i povecat kretanje i strasno malo vode pijen, nikad nisan zedna, pokusala san se tirat pit 1,5-2l na dan ali samo mi se povracalo od tolike kolicine vode, sad pijen kad san zedna i pije 6dcl vrkute na dan pa se mislin da je dosta. meni nista ne podize tlak (osin muza [sm=smiley36.gif] ). u proljece i ljeto san ko zombi, ali nekako se naucis tako zivit... [sm=jezicek.gif]

ikaaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 12:57:55)

pumbice draga moja čestitam ti od srca.... draga jako sam sretna, presretna zbog tebe...meni sada hormoni divljaju jako pa si me i rasplakala..... želim ti ugodnih, školskih i predivnih 9 mj...... i sada mi se čuvaj, pripazi se...nemoj mi dizati ništa teško..... jojjjjjj ja sam počela biti baš ko kakva bakica..... draga moja još jednom ti čestitam od [sm=smiley27.gif]....uživaj u suncu.....pumbice[sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 13:14:46)

Daxy moja draga, evo samo na kratko jer sam danas u strašnoj gužvi na poslu (radim posao koji je trebao raditi netko drugi (koji nije ništa napravio) tijekom 2 tjedna i sad to ja moram završiti u 3 dana).
Moje mišljenje je da možeš piti pola, ali i cijeli Andol. Ja se nisam s nikim konzultirala (osim naravno vas drage moje) pa sam za svaki slučaj pila pola Andola. Pila sam ga ujutro jer mi je tako bilo najlakše za sjetiti se, ali mislim da je svejedno kad ga piješ. [sm=smiley1.gif] Nisam primjetila nikakve nuspojave od njega, a dobra stvar je da sam zatrudnila dok sam ga pila. [sm=smiley1.gif] A ovo za sličnosti tebe i Pumbice mi je pre, predobra. Pogotovo ovo za laptop. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Stvarno, gdje nam je Jasmina nestala? [sm=zmeden.gif] Čak i kad nije odbrojavala s nama ipak se znala javiti s vremena na vrijeme, a sad je već dugo nema. Draga ako čitaš fališ nam! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Pumbice trudnice, dal si postala svjesna da je mali bebonja na putu? [sm=smiley1.gif] Pitala si za ideje .. ja nisam za neke prevelike stvari pa bi moja ideja bila da kupiš one male šivane cipelice i lijepo to zapakiraš pa kad dođe tvoj dragi da mu kažeš da ti je puno falio i si ga odlučila iznenaditi s poklončićem. [sm=smiley1.gif] A kad odmota, dočeka ga iznenađenje. [sm=smiley1.gif]

bebac24 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:00:43)

jao sad sam se sjetila kakav je bio moj dragi sinoc...
legne on i pita a bebo znas ke dan je danas... ja ko iz topa da pa :-P on tuzno nista...
nesto smo drugo pricali i ja njega pitam da mi kaze da koj je dan i on pa neki dan je...srijeda haha i onda kaze pa dan tata jee...a ja njemu da znam i da je lani na taj dan obecao da ce do jucerasnjeg dana bit tata a ono nista...uzeo on moju ruku i prolazio po ocima ko da place jooooj bas mi je bio mio i drag tako... i onda kaze ali ja jesam tata pa dobio sam 10 jarica idem ja pitat svojih 7 koza dal znaju koj danje ahahahaha :-P

tinast -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:06:35)

zene drage, danas je međunarodni dan sreće i prvi dan proljeća! pumba gle na koji dan si objavila radosnu vijest! [sm=nosecka.gif] nase sjetite se vremena na vrijeme poslat malo čarbnog praha nama koje nam dolazi O i ostalim curkama koje su na listi da i mi kroz koji tjedan ugledamo svoje [sm=rozacrtici.gif] mjesec nije mogao biti bolji,kako je počelo i travanj će nam biti ovakav [sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:18:26)

pinky hvala ti puno. Za sada ću piti pola Andola,pa ćemo vidit? Jel ti još piješ?[sm=zmeden.gif]
Kad uspiješ odgovorit. Čuvaj se i javi nam sutra bar ukratko novosti s pregleda. [sm=smiley1.gif]

bebac draga,pa TM je stvarno legenda,baš si me nasmijala s ovim... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lili točno,jednostavno naučiš živit i to je jedino riješenje,čini mi se. [sm=smiley1.gif]

tinast ma stvarno je neki sretan dan. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Curke idem obavit neke obveze i malo prošetat s MM,pa se tipkamo večeras.
Puno pozdrava svima. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>