Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 10:12:16)
|
[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] aaaaaaaaaw [sm=smiley27.gif] pa vi ste mene rasplakale gude jedne Pinky, nadamse, Tintin, lili22 NEMATE POJMA KOLIKO MI ZNACI STO VAS IMAM, sve vas ovdje na raji, kako je lijepo nekome sa olaksanjem napokon reci TRUDNA SAM! Nakon svega sto smo prosle, jer u biti jedine vi i znate da smo htjeli bebu toliko dugo i kroz sve prolazimo mi ovdje... PUNO PUNO PUNO vam hvala na lijepim zeljama, rijecima, savjetima i podrsci.. ma divne ste, nemam rijeci, stvarno nemam [sm=smiley32.gif] I super mi je da kazete da je to ipak vidljiva crtica, juuuuuuupiiiii !!! [sm=bravo.gif] Tintin mila jutros sam cijelo jutro provela u krevetu, tipkajuci po netu, placuci, moleci, cudeci se samoj sebi, nisam se pomakla sa jednog mjesta, popodne idem raditi, tako da danas nista od bete, mozda onda ujutro podjem. Pinky nikome nista nisam rekla jos uvijek osim vama... Muz mi je na putu do sutra. Smisljam kako bi mu mogla reci. Zna da bi mi menga trebala ovih dana, ali ne zna tocno, jer se on bas i ne kuzi u te stvari, milijun puta sam mu objasnjavala sto je ciklus, sto je O, sto je folikul, kad trebamo imati odnose i zasto bas tada, koliko traju plodni dani, sto je LH trakica, sa videom i slikom i pricom, i pomocu youtube-a i FF-a i svih ostalih pomagala ali on to sve pobrka i nema pojma, pa umjesto jeli ti sad ovulacija pita jeli ti sad HSG? hahahahahahahahhaa [sm=smiley36.gif] Tesko mu je skuziti sve te nase pojmove, njega samo zanima kad ima zeleno svjetlo za akciju, heheheheheh [sm=smiley36.gif] PRAVO MUSKO valjda... eeeee sad, cak mi je i drago da ne zna jer sam uvijek smiljala nacine kako muzu reci da ste trudni... to mi je tako super, ima divnih videa na youtube-u, zamotani pokloni, pjesma neka, paket u paketu u paketu u kojem je test, ili za ljubimca zavezu test, ili starija djeca obuku majice sa natpisima BIG SISTER ili BIG BROTHER pa tata kad skuzi, ili muzu kupis majica na kojoj pise CESTITAM TATA, ili neka druga fora... voljela bi ga iznenaditi... dajte koji pametni prijedlog. Mislim da bas ne sumnja ovaj mjesec da bi mogla biti trudna radi onih mojih simptoma, reko je tebe uvijek bolje sise prije menge, znaci nista ni ovaj mjesec, jos kad sam mu rekla jucer da me stomak boli da bi mogla doci sigurno ne misli da bi to moglo biti to... i to bas sada!!! Ne bi nikome voljela govoriti jos, osim mozda sestrama, jer me strah svega. Ne zelim da nesto ne daj Boze podje po zlu pa mi cijeli svijet to zna... Ni roditeljima nikako ne bi htjela reci jer bi oni svima rekli 100%, prvo unuce i s moje i s njegove strane. SVI CE BITI VAN SEBE garant!!! Neka koji tjedan, samo bi muzu voljela reci za sada. Samo eto, voljela bi bit kreativna [sm=zz_rolleyes.png]
|
|
|
|