eternity -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (21.3.2014 11:07:25)
|
pinky draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] baš sam sretna da je sa tobom i [sm=duda.gif] sve uredu,bravo, želim ti što ugodniji ostatak trudnoće[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] pumbice moja draga, kako si mi danas, jesi uspijela šta spavat noćas od uzbuđenja?[sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif] ostale trudnice, kako ste mi vi? jel kako na vas djeluje ovaj proljetni umor? trudilice moje, tinast,fiona,hipo,jasmina,snjeguljice,daxy,folleto,nadamse,perlice,bebac,supergirl.....ima li kod vas nekih novosti,drugačijih pokušaja, novih čajeva, novih položaja[sm=jezicek.gif]...?[sm=jezicek.gif] mene gnjavi proljetni umor, željezo mi je opet nisko a tlak mi je inače nizak i u kombinaciji sa [sm=hudicek1.gif] sam baš malaksala, pojačala sam si dozu totheme za željezo i uzimam više voća i povrća da u priliku mogu normalno funkcionirat. radi posla sam vanka na suncu po 2-3 sata i maloprije mi se baš zamantalo,tako da sam sad pobjegla u ured, pijem kavu i limunadu i dolazim sebi[sm=zz_redface.png]
|
|
|
|