Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:58:14)
|
anamiha, ikaaa, jasmina, tinast - curke moje a što da važ kažem? Danas sam euforična od 5 jutros, u nevjerici, presretna i užasno uzbuđena, najradije bi se izblebletala cijelom svijetu ali me strah jako svega što je ispred mene... slegnut će se emocije sigurna sam, i to brzo... HVALA VAM NA divnim reakcijama, riječima i podršci [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Nisam niti znala da je danas dan sreće, hahahahaha... eto ga na, kako se lijepo poklopilo jer meni stvarno jest dan sreće najveće [sm=bravo.gif] Daxy hahahahahhaa, hvala ti ludo moja... kako si ti opaljena, pa to je čudo jedno, hahhahahaha [sm=smiley36.gif]... prvo HSG, pa laptop, ma mora biti to to... sad do sljedeće menge nemoj ništa mjeriti niti brojati pa će biti i kod tebe [sm=modricrtici.gif] Javim ti kad natočim gorivo pa i ti odma iza mene ili kad se keksnemo ja i mm pa ako i vi u isto vrijeme mora biti to to!!! [sm=jezicek.gif] Previše je slučajnosti [sm=zz_giggle.gif] Pinky ja ti još ničega nisam svjesna, vi me ovdje podsjetite i onda nekako kao da je stvarno, ali daleko od toga da ja to mogu sebi priznati onako glasno. [sm=smiley1.gif] Presretna sam, ništa ne radim cijeli dan osim što guglam o trudnicama... skinula sam tri pregnancy aplikacije na mobitelu... termin bi mi trebao biti, barem po prvom danu zadnje menge, 26.11. Sve sam već pogledala i doznala. I osjećam trbuh, tek onako kao da se nešto događa, ni M od menge nema, cice me još bole, gladna sam skoro stalno, hahahhahahaha, imat ću 100 kg sigurno [sm=smiley13.gif] Još uvijek ne piškim više nego inače, nisam i nemam potrebu za povraćanjem, sve u svemu super sam. Samo sam otkopčala hlače jer sad imam filing da sve smeta trbuhu, ajme luda sam!!! JOŠ GA JA PONOSNO IZBACILA DANAS, KAO BEBA JE TU, A ONO MOJE SALO LJULJA I ŽULJA, HAHAHAHAHAHHAHAHA [sm=smiley36.gif] E i hvala za ideju, I LIKE IT [sm=smiley20.gif] Budem nešto sigurno napravila da bude fora. Ne želim mu samo reći, trudna sam kad već nije samnom gledao test dok sam piškila jutros. Daxy, Tinast i lili22 ako sam dobro zapamtila, spominjale ste nizak tlak... Moja mama ima jaaaako nizak tlak cijeli život, baš dosta nizak, bude joj 80/70 ili čak 80/60, pa se nekad skoro spoji, baš ima problema sa tim... Znam da njoj pomogne tekućina, kad dehidrira bude loše, tj kad manje pije nego bi trebala... bude joj slabo, pojede koju fetu pršuta pa je digne... ona ne pije tablete, dr joj ih nikad nije davao iako joj to stvara popriličan problem... Ali kao što ste rekle, slano, voda i šetnja pomažu. Žao mi je da se mučite sa tim [sm=smiley13.gif] bebac24 jaaaao, natjerala si mi suze na lice... tvoj muž je tako drag, divan, emotivan ali i smiješan [sm=smiley1.gif] Žao mi je da mu se želja nije ispunila od prošle godine, ali ćete u 2015 za dan očeva držati svoju bebu u rukama, ma sigurna sam. Nemoj puštati dragoga na miru nikako!!! SRETNO! [sm=smiley31.gif] snjeguljice sigurna sam da će roćkas za E biti poseban, ja ti mogu preporučiti ove tri torte koje sam ja pravila barem 10 puta, provjereno su FENOMENALNE!!! http://www.coolinarika.com/recept/nesquik-san-torta/ http://www.coolinarika.com/recept/torta-monte/ http://www.coolinarika.com/recept/746415/ SRETNO kuharice!!! [sm=zz_biggrin.png] Perlice [sm=zmeden.gif] zaboravila sam pitati? Jel ti tata doma ili? U kojoj ste vi fazi?
|
|
|
|