RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:27:25)

A mene ovi dani, zapravo mjeseci 3., 4. i 5., podsjećaju na zadnje tromjesečje trudnoće s E. Trbuh mi se lijepo vidio, bila sam prava trudnica...[sm=zz_tongue.png] Sad iščekujem E. rođendan, tražim recept za savršenu tortu. Ove godine ću se baš potruditi! [sm=smiley1.gif]

Baš ste euforične danas! [sm=smiley36.gif]

Jasmina19 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:27:28)

Tu sam,tu sam cure...pozz svima[sm=smiley1.gif]Ja naprosto nazalost ne stignem nista pisati,to je tak kad imam skolarca doma pa mu moram non stop visit za vratom,stalno neki ispiti,lektire,zadace i odgovaranja.Jedva cekam kraj skolske godine,vec mi je pun kufer svega,tek je prvi razred a meni je vec dosta imam osjecaj da cu za par godina bit zrela za ludnicu[sm=smiley1.gif]Vidim da nam je nasa draga Pumba ugledala [sm=rozacrtici.gif]ma bas mi je drago zbog tebe Pumbice,zasluzila si nakon toliko muke i truda,zelim ti super skolsku trudnocu.[sm=bravo.gif]Daxy imas sad novi andol pro 75mg i taj mozes svaki dan jedan ima cak i neku zastitu za zeludac posto bas svi ne podnose dobro acetilsalicilnu kiselinu pa je to super stvar.Meni je dobar i obican od 100mg kutija je oko 13kn a ovaj pro neznam kolko kosta,pitaj u ljekarni.[sm=smiley1.gif]Nemam sad vise vremena tipkat,javim se uskoro.[sm=smiley1.gif]Uglavnom,curke koje je posjetila m.ovaj mj.drzim fige za travanj[sm=bravo.gif]Curke koje jos cekaju da ne dođe drzim fige da ih zaobiđe.[sm=bravo.gif]Perlice,nadam se da je tata bolje[sm=smiley1.gif]Pinky sretno danas na pregledu[sm=bravo.gif]Ljubim vas sve trudilice i trudnice[sm=smiley1.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:34:50)

Curke, molim pomoć..
Danas/sutra trebam dobit M. I UVIJEK
pred M imam kremasti iscjedak, al danas imam
obilan vodenkast [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kao da sam imala odnos, pa
odmah ustala [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:35:43)

Draga daxy, ne pijem više. Kad sam počela piti Dufiće onda sam pila svaki drugi, treći dan i onda sam stala. Evo savjet da ti se tabletica ne razleti po cijeloj prostoriji kad ju prepolavljaš: ja sam ju stavila na krpu koja je par puta smotana (da bude deblja podloga, ali ne opet predebela) i stavila nožić po crti koja je na tableti napravljena i samo opalila po nožiću. Krpa će ti zaustaviti da tableta ne odleti. Tako je meni par puta. [sm=smiley36.gif]

Tinast, milena, kako ide mjerenje tempice? [sm=smiley1.gif] Dal je problem odvojiti ujutro koju minuticu? Brzo ćeš ti to savladati već vidim. [sm=smiley1.gif]

Aaaaaa, evo nam naše Jasmine. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Samo smo ju morale prizvati. [sm=smiley36.gif] Javljaj se češće ti školarko jedna jer nam puno fale tvoji postovi. [sm=smiley1.gif]

andydea -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:36:01)

Aaaaaaaaaaa Pumba ljubim te do neba yeeeeeeeeee trudnica si..znala sam..ajme placem od srece..draga sad bi skocila do juga dole i izljubila te..
Na mobitelu sam pa si zamisli puno srca i smajlica..jao koliko srece ovaj mjesec
Draga moja dolazim ti sigurno po ljeti i nas dvije cemo lijepo na rivi setati sa veeelikim busama..ljubim te..i molim te cuvaj mi se
Yuhu imat cemo malu Pumbicuuuu <3<3<3 i biti ce preljepa na mamu <3

andydea -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:38:41)

Perlice a da se nisi i ti opustila i bebica se primila ?!
Takav iscjedak sam imala u dvije trudnoce !

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:40:34)

Draga Perlice, ja sam često znala imati plodni iscjedak par sati prije nego krene M. Pričekaj do sutra da vidiš dal će doći ili ne. [sm=zmeden.gif]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 14:58:14)

anamiha, ikaaa, jasmina, tinast - curke moje a što da važ kažem? Danas sam euforična od 5 jutros, u nevjerici, presretna i užasno uzbuđena, najradije bi se izblebletala cijelom svijetu ali me strah jako svega što je ispred mene... slegnut će se emocije sigurna sam, i to brzo... HVALA VAM NA divnim reakcijama, riječima i podršci [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Nisam niti znala da je danas dan sreće, hahahahaha... eto ga na, kako se lijepo poklopilo jer meni stvarno jest dan sreće najveće [sm=bravo.gif]

Daxy hahahahahhaa, hvala ti ludo moja... kako si ti opaljena, pa to je čudo jedno, hahhahahaha [sm=smiley36.gif]... prvo HSG, pa laptop, ma mora biti to to... sad do sljedeće menge nemoj ništa mjeriti niti brojati pa će biti i kod tebe [sm=modricrtici.gif] Javim ti kad natočim gorivo pa i ti odma iza mene ili kad se keksnemo ja i mm pa ako i vi u isto vrijeme mora biti to to!!! [sm=jezicek.gif] Previše je slučajnosti [sm=zz_giggle.gif]

Pinky ja ti još ničega nisam svjesna, vi me ovdje podsjetite i onda nekako kao da je stvarno, ali daleko od toga da ja to mogu sebi priznati onako glasno. [sm=smiley1.gif] Presretna sam, ništa ne radim cijeli dan osim što guglam o trudnicama... skinula sam tri pregnancy aplikacije na mobitelu... termin bi mi trebao biti, barem po prvom danu zadnje menge, 26.11. Sve sam već pogledala i doznala. I osjećam trbuh, tek onako kao da se nešto događa, ni M od menge nema, cice me još bole, gladna sam skoro stalno, hahahhahahaha, imat ću 100 kg sigurno [sm=smiley13.gif] Još uvijek ne piškim više nego inače, nisam i nemam potrebu za povraćanjem, sve u svemu super sam. Samo sam otkopčala hlače jer sad imam filing da sve smeta trbuhu, ajme luda sam!!! JOŠ GA JA PONOSNO IZBACILA DANAS, KAO BEBA JE TU, A ONO MOJE SALO LJULJA I ŽULJA, HAHAHAHAHAHHAHAHA [sm=smiley36.gif]
E i hvala za ideju, I LIKE IT [sm=smiley20.gif] Budem nešto sigurno napravila da bude fora. Ne želim mu samo reći, trudna sam kad već nije samnom gledao test dok sam piškila jutros.

Daxy, Tinast i lili22 ako sam dobro zapamtila, spominjale ste nizak tlak... Moja mama ima jaaaako nizak tlak cijeli život, baš dosta nizak, bude joj 80/70 ili čak 80/60, pa se nekad skoro spoji, baš ima problema sa tim... Znam da njoj pomogne tekućina, kad dehidrira bude loše, tj kad manje pije nego bi trebala... bude joj slabo, pojede koju fetu pršuta pa je digne... ona ne pije tablete, dr joj ih nikad nije davao iako joj to stvara popriličan problem... Ali kao što ste rekle, slano, voda i šetnja pomažu. Žao mi je da se mučite sa tim [sm=smiley13.gif]

bebac24 jaaaao, natjerala si mi suze na lice... tvoj muž je tako drag, divan, emotivan ali i smiješan [sm=smiley1.gif] Žao mi je da mu se želja nije ispunila od prošle godine, ali ćete u 2015 za dan očeva držati svoju bebu u rukama, ma sigurna sam. Nemoj puštati dragoga na miru nikako!!! SRETNO! [sm=smiley31.gif]

snjeguljice sigurna sam da će roćkas za E biti poseban, ja ti mogu preporučiti ove tri torte koje sam ja pravila barem 10 puta, provjereno su FENOMENALNE!!!

http://www.coolinarika.com/recept/nesquik-san-torta/
http://www.coolinarika.com/recept/torta-monte/
http://www.coolinarika.com/recept/746415/

SRETNO kuharice!!! [sm=zz_biggrin.png]

Perlice [sm=zmeden.gif] zaboravila sam pitati? Jel ti tata doma ili? U kojoj ste vi fazi?

bebac24 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 15:00:53)

cure hitno bim vase misljenje...cekam red kod doktora i misli me ubijaju..tako me odbija to sta na temeljujednog TSH moram pocet pit hormone. u nalazu pise za 2 mj da. adim opet to i antiTg i antiTPO a dali bi bilo pametno da ja zamolim dokzora da sad prije nego pocnem piti opet vadim bar TSH eto cisto da si umirim savjest makar sumnjam da bi pristao...

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 15:05:01)

Andy hvalaaaaaa mila!!!! hahahahahha [sm=smiley36.gif] Znaš da te čekam, pa ćemo šetati, sa trbuhom ili ne, ali ovako će biti ljepše [sm=smiley20.gif] Sve smo skupa trudne, ma to mi je taaaaako drago, pojma nemate [sm=zz_smug.png]

Perlice meni takav iscjedak ne bude baš pred mengu, obično sam tada suha. Stvarno ne znam što bi to moglo biti [sm=zmeden.gif] Evo Pinky npr bude, Andy kaže da si možda i ti [sm=nosecka.gif] Svi očito imamo različita iskustva, ja bi ti ipak najviše voljela ovo što Andy prognozira, ali neka bude kako ti želiš... Samo da je sve u redu! [sm=smiley31.gif]

Jasmina, dobro kaže Pinky, fališ nam da znaš[sm=smiley13.gif] Budi s nama malo češće, neka tata pomaže školarcu dok mama tipka na raji, hahahahahhaa [sm=smiley36.gif]

Pinky u koliko ti je pregled??? AJME jedva čekam da nam javiš što je bilo!!! [sm=kuza.gif]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 15:07:05)

bebac24 ja u principu, kad je neki problem, volim imati dva nalaz ili dva mišljenja, ne znam da li ti to pomaže... [sm=zmeden.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 15:13:02)

Pumbice, idem u 18:30 na pregled, ali ću vam se javiti tek sutra jer ne vjerujem da ću danas stići na net. [sm=smiley1.gif] Već sam sad pospana, a tek dok dođem doma ... mislim da neću izdržati pol sata budna. Uživaj sad dok ti ne krenu sve te "slatke muke". [sm=smiley36.gif] I, da, očekujem sutra detaljan opis reakcije TM. [sm=smiley1.gif]

tinast -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 15:13:08)

ja cu se danas rascmoljit, prvo pumba sa svojim [sm=rozacrtici.gif] a čekamo pregled i vjesti za malu pinkicu [sm=smiley1.gif]

pinky, nije nikakav problem budit se ujutro ranije, navijem si mob., danas sam malooo ranije nego inaće mjerila jer sam morala van a od sutra opet sve po starom u isto vrijeme

oko mene sve trudnice, 6 na raji, 2 oko mene postali roditelji, nesto je definitivno u zraku još samo da pređe na mene [sm=smiley36.gif]

scarlet -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 15:47:36)

Danas je tako lijepi i sunčan dan!!![sm=smiley1.gif]
Nisam tužna što nam nije uspjelo, čula sam se sa dragim pa me i on utješio i rekao da ne brinem da nećemo odustati[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] hahaha a imam i svog sinčića i na tome sam zahvalna.

Pumba javi kasnije kako je bilo kad si mu rekla. Muški obično budu isto u šoku pa im treba neke vrijeme da skuže i počnu se veseliti.
Pinky puno puno sreće na pregledu a tebi perlice puno puno pozitivne vibre i nadam se da ćeš sutra saznati lijepe vijesti!!!
I svim trudilicama sretno, nisam sve nabrojala jer sam nova na ovoj temi i tek vas upoznajem ali mi je super kako ste sve tu jedna za drugu i koliko ste pozitivne!!! Genijalno!!! Zbog vas mi nije bilo teško jutros kad sam ugledala svoju [sm=hudicek1.gif] već sam se raspoložila čim sam vidjela kako se Pumbi ispunila dugo očekivana želja[sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 15:50:40)

Koje divne vijesti danas[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Pumba iskrene čestitke na trudnoći, želim ti predivnih 9mj i školsku trudnoću[sm=9nebesa.gif]
Pinky, čekamo vijesti sa pregleda male mrvice[sm=zz_playfull.gif]

kisica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 15:52:44)

Pumbaaaa???? Trudnicaaaa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Čestitam ljepotoooooo

perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 16:26:07)

Curke strah me upale, jer gljivice nisu,
a nije ni [sm=nosecka.gif], jer nismo radili na
bebi.
Pinky draga, uživaj na pregledu, i javi se
obvezno!!!
Pumba draga, tata je malo bolje. Biti će
doma 3 tjedna, onda kreće s terapijom.
MM i ja pauziramo do daljnjeg. Vjerojatno
na ljeto idemo u Cito na dogovor za IVF/ICSI..

supergirlzg -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 16:42:51)

evo i mene, ja bila kod druge ginicke, kao nebo i zemlja..zena se krizala svim raspolozivim extremitetima kad sam joj ispricala pricu i stavila me odmah na nekaj za regulaciju ciklusa plus 200mg progesterona od 16og dana. izvadila mi je krv zbog sumnje na neki blazi oblik PCOS i kaze nek dodem za mjesec dana, i ak nebum trudna unutar 3mj da me salje u kliniku. muzek ima SG iduci tjedan..valjda bu prezivjel :)

hipo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 18:22:49)

Bok cure,
evo malo vremena da predstavim svoje muke.
Krenuli smo s akcijom pred više od godinu dana, a onda se na putu ispriječio miom kapitalac od 9 cm. Kada je otkriven imao je 5 cm, al dok sam išla od dr. do dr. po mišljenja razna, on se ugojio do operacije na 9 cm. Onda oporavak, pa čekaj, pa ešerihija, pa upala grla....antibiotici vamo, tamo...Uglavnom od 9. mjeseca s pauzama radi tih upala i beštije ešerihije radimo konačno bebu. Danas mi je 29. dan, ciklusi mi traju 26-29 dana i mislim da ni ovaj put ništa :-(
Kako imam Hashimota, pod terapijom sam i stalnim kontrolama i TSH i hormoni štitnjače su ok. Drugi hormoni su isto ok. Mjerim temperaturu već mjesecima ovulaciju imam od 13-16 dana, a lutealna faza traje 11-13 dana.
Bila sam na zadnjoj kontroli pred 2 tjedna, baš kod dr. koji me operirao i sve izgleda ok. Rekao mi je da pričekam još 2-3 mjeseca, ako nema uspjeha da mu se javim.
Mužev spermiogram je ok, dapače super i nadprosječno dobar [sm=smiley36.gif]
Još sam malo smotana na ovom forumu [sm=zz_eek2.png] i pokušavam skužiti kako dodati graf sa FF u potpis, al budem nekako.

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 18:29:29)

cuba, kisica - Daaaaa, daaaaa... niste valjda sumnjale u mene, hehehehhehe... [sm=smiley36.gif] TRUDNICA sam! Nego kako [sm=smiley20.gif] Ajme ženske moje ma ja sam cijeli dan zbunjena, falila sam 50 stvari danas na poslu, nemam koncentracije niti malo... luda kuća, nabrijana sam 100 na sat!!! Valjda će prestati ovaj adrenalin lupati u glavu [sm=zz_tongue.png]

Tinast, hoće, hoće... prenijet će se i na tebe... ja sam mislila da nikad neću biti [sm=nosecka.gif], a vidi me, već ponosno pušem trbuh, hahahhahaha [sm=smiley36.gif] Kad su svi oko tebe, moraš i ti, nema ti druge, ma sve i da te nije volja [sm=zz_wink.png]

supergirlzg super da si imala pozitivno nakon negativnog iskustva, u svakom slučaju bolje nego obrnuto! I lijepo da se stvari miču naprijed, neka sve ide svojim tokom, tako treba [sm=smiley1.gif] Najgore je ništa ne poduzimat... sigurna sam da će tvoj muž preživjet spermiogram, ako je moj mogao može svaki, a toliko dugo je bio protiv toga [sm=smiley20.gif]

Perlica oćeš ići na pregled neki? nemoj paničariti bzvz, možda je i stres učinio svoje... sigurna sam da nije ništa loše. Javi nam planove i ako M dođe. Drago mi je da je tata ipak bolje, makar malo... [sm=bravo.gif] Sve će se to srediti do ljeta, da mala bebica stigne u miru u trbuh [sm=smiley14.gif]

scarlet nema odustajanja!!!! Nemoj to niti spominjati [sm=smiley1.gif] Tvoja bebica koja tek ima doći ukrast će svu pažnju maminu i tatinu, tako da dok se ne dogodi uživaj sa svojim sinčićem... nema veće ljubavi! Samo polako, opušteno. Kad se meni dogodilo nakon 2 godine, svima će, ma hoće garant! [sm=smiley20.gif]
I da, lijepo da si nam se pridružila da vidiš kako je nama ovjde lijepo... prave smo frendice s vremenom postale, ali stvarno tako osjećam... Neko će reći da sam luda, ali imati nekoga, pa makar to bilo i virtualno, tko točno zna kako se osjećaš kad si na dnu, tko kuži što je bol HSG-a ili kiretaže, nekoga tko je spreman i zaplakati radi tvoje trudnoće, tko je tu uvijek, tko misli i čeka i isčekuje nalaze ili prve preglede, ma to je tako posebno... Svi mi imamo svoje obitelji, svoje muževe, roditelje, sestre ili partnere ali ovdje smo velika većina nas vjerojatno i iskrenije i lakše olakšamo dušu, i priznamo stvari kojih se možda i sramimo... Ma vi ste meni ovdje ZAKON!!!! VOLIM VAS CURE [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Pinky uuufffff pojma nemaš kako željno iščekujem što kaže tvoj G, kolika je mrvica, jeli sve u najboljem redu, preporuke, savjete... ajme meni!!!! LUDILO!

Ja vam javim reakcije moga muža, samo nisam sigurna hoće li to biti baš sutra, jer se vraća s autom iz Istre s kolegom, pa ako bude jako kasno navečer, radije ću to ipak čuvati za vikend kad ćemo oboje biti opušteni i slobodni! [sm=smiley4.gif]

ikaaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 21:40:45)

pinkice jedva čekam vijesti mrvica narasla..... ma sad je već vejika---[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
pumbice joj znam kako se osjećaš...takva sam i sama bila kad sam vidjela ooooogromnu betu...dvije noći od uzbuđenja nisam spavala....ma pumbice moja i ti ćeš imati vejiku bušicu...jedva čekam..... a rekla si da ćeš imatio 100kg..ma samo ti papaj....
perlice neki dan sam pisala post pa me izbacilo..... ja tako nekakav predosjećaj imam dobar uvezi tebe da si mi i ti ovaj mjesec trudnica....nikad se nezna.... navijam da ti M ne dođe i da se mi se iznenadiš....
andy kako si mi ti?
daxy draga neki dan sam čitala tvoj post o kućnim radinostima iseminacije...pa sam se tako nasmijala.....i mislila si ajme zamisli da sam si muža natjerala još i na to pa rekao bi mi da sam stvarno malo skrenula s puta..... kud smo sve išli i što sve isporobali od čajeva do akrobacija u spavaćoj...a tek nogu visoko u zrak....zato smo i morali kupiti tamnije roletne u spavaćoj jer su susjedi već mislili da smo u kakvom kultu ili sekti...heheeeeeee
saki draga moja žao mi je zbog testića...... šaljem ti veliki [sm=smiley31.gif]...i drži mi se.....

cosak -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 22:40:51)

Pumbice moja draga ceeeestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=rozacrtici.gif] su bas kako treba, fino se sve vidi, sad ako ces ponavljati testic biti ce sve tamnije, ali to je to [sm=bravo.gif]
[img]http://www.pic4ever.com/images/123.gif[/img] bas sam sretna zbog tebe.... od srca [sm=nosecka.gif] napokon!
Obavezno nam javi kako je tm reagirao i sto si na kraju odlucila za iznenadjenje [sm=bravo.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (21.3.2014 6:48:03)

Jutro, curice!

Evo jedan ranojutarnji pozdrav, mah-mah od mene!

Jučer sam imala puno iscjetka, ali sticky na kvadrat. Po nekim kalendarima ovulacij, označili su mi upravo da je O jučer, ali fizički je to nemoguće. Tijelo je pokazalo svoje, ne? [sm=zmeden.gif] Moj vrhunac plodnosti je bio u pon/uto i LH trakica je to dokazala. [sm=smiley9.gif]

E i nešto zanimljivo: zadnjih par mjeseci ovako mi se izmjenjuju ciklusi: 32 dana, 29 dana, 30 dana, 29 dana, 31 dan. Svaki drugi je 29 dana, kraći, i ovaj mj. bi isto tako trebalo biti, sudeći po nešto ranijoj O. Zanimljivo![sm=zz_mstickle.gif]

syringa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (21.3.2014 7:29:13)

dragice moje, jutro! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/kava.gif[/image]
pumbice, slikaj testić kad ćeš ponovno piškiti da ga i mi vidimo i divimno se! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
cijeli dan jučer mislim na tebe i tvoju sreću. lijepo si proslavila prvi dan proljeća!
[image]http://www.pic4ever.com/images/springsmile.gif[/image] [image]http://www.pic4ever.com/images/2uge4p4.gif[/image][image]http://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif[/image]ovako te ja zamišljam. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
cure kojima je došla [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], ne očajavajte! idemo dalje u nove pobjede!
proljeće je naše, uskoro ćemo se i mi veseliti! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
pinkyice, obavezno javi kako je bilo. znaš da smo nestrpljive! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
snjeguljice, perlice, daxy, ikaaa, andy, bebac, eternity, lili, dacana, supergirl, sve moje trudilice i trudnice, šaljem puuuuuuuuuuno dobrih vibracija!
došlo nam je proljeće pa je sve nekako ljepše i lakše. zar ne? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
kod mene 3dc, čekam 5dc da počnem piti klomiće i da krenem u sdd akciju! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
bit će ovaj ciklus [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]. imam dobar feeling!!!

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (21.3.2014 7:57:16)

Syringa ja sam isto objavila rat svojoj jajnoj stanici i dečkima MM. Ma proljeće je naše! [sm=bravo.gif]Lijepo da si dobre volje...... [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>