Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:00:27)
|
mamino zlatenko hvala ti puno, nemas pojma koliko mi znaci kad mi neka od vas potvrdi i kaze da ipak postoji i ta druga crtica za koju ja i dalje mislim da sam umislila... hocu, ako sve bude u redu, piskim preksutra ponovno pa cemo sve vidjeti [sm=smiley1.gif] perlice moja, hvala, hvala, hvala! OD SRCA TI HVALA... divna si [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] I ne budali, naravno da ce i tvoj [sm=modricrtici.gif] doci i to ubrzo.. evo vidis mene, skoro odustala od svega, pa onda kad nisam niti pratila BT, niti piskila LH trakice, ma nista, samo smo se voljeli ovaj mjesec, dodje moj [sm=modricrtici.gif] SKROZ SAM IZNENADJENA, ja najozbiljnije nisam mogla niti sanjati da cu jutros ugledati svoje dvije crtice. Mila zelim da i ti s nama bude okruglica, makar ja vec bila deeeebela a ti tek otkrijes svoj [sm=modricrtici.gif], mi te cekamo na trudnickom forumu [sm=smiley1.gif] Ajme ne vjerujem da ovo pisem, ja na trudnickom forumu, hahahahhahahahaa [sm=smiley36.gif] LJUDI pre luda sam jutros! Nemojte mi sto zamjeriti.
|
|
|
|