RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 7:50:01)

Cuba draga, hval ti na info [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

scarlet -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 7:56:09)

Hvala ti draga PUMBA
[sm=smiley1.gif] a ti draga uzivaj danas!!!
[sm=bravo.gif] Danas je tvoj dan[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:00:27)

mamino zlatenko hvala ti puno, nemas pojma koliko mi znaci kad mi neka od vas potvrdi i kaze da ipak postoji i ta druga crtica za koju ja i dalje mislim da sam umislila... hocu, ako sve bude u redu, piskim preksutra ponovno pa cemo sve vidjeti [sm=smiley1.gif]

perlice moja, hvala, hvala, hvala! OD SRCA TI HVALA... divna si [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] I ne budali, naravno da ce i tvoj [sm=modricrtici.gif] doci i to ubrzo.. evo vidis mene, skoro odustala od svega, pa onda kad nisam niti pratila BT, niti piskila LH trakice, ma nista, samo smo se voljeli ovaj mjesec, dodje moj [sm=modricrtici.gif] SKROZ SAM IZNENADJENA, ja najozbiljnije nisam mogla niti sanjati da cu jutros ugledati svoje dvije crtice. Mila zelim da i ti s nama bude okruglica, makar ja vec bila deeeebela a ti tek otkrijes svoj [sm=modricrtici.gif], mi te cekamo na trudnickom forumu [sm=smiley1.gif]

Ajme ne vjerujem da ovo pisem, ja na trudnickom forumu, hahahahhahahahaa [sm=smiley36.gif] LJUDI pre luda sam jutros! Nemojte mi sto zamjeriti.

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:15:41)

Pumba čestitam! Znala sam......... Sve je upućivalo na to... Čestitam![sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley32.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif]

Inače, što zezaš? Druga crtica se JASNO vidi, a došla ti je nakon 30 sek! Joj, joj, dat ću ti po turu! TO JE TO! [sm=smiley1.gif]

mali andeo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:16:31)

čestitke novoj trudnici od [sm=smiley27.gif]...
Pinky reko mi je uzimati od 13 dana do 28 dana ciklusa ...
kao za stimulaciju jajnika ...
da tri mjeseca krenem s time ,
a ako u roku 3 mj ne ostanem trudna ,da će mi dati klomifen ...
neznam zašto ali ovaj put imam stvarno vjere da ćemo uspjeti...
a i na neki način stvarno me je utješil...

hipo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:19:33)

Čestitke i od mene jer se ključna crtica vidi bez greške!!!![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:25:49)

mali andeo, hipo, snjeguljice Joooooooj HVALA VAM SVIMA!!! od srca hvala [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Snjeguljice prorocice, hehehhehe [sm=smiley36.gif]
Ajde da nisam luda, svi vide moju drugu crticu, jeejeeeejejejeeeee[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

supergirlzg -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:27:02)

Pumba, da, ja najnormalnije vidim crtu :) cestitam!! :)

folletto -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:32:49)

pumba jupi jupi je je!!!!!! ooo da crtica je tu!!!
mogu misliti kako si zbunjena i zmunjena, i mene si ugodno šokirala pa sam od uzbuđenja dva puta falila lozinku kod prijave [sm=smiley36.gif]

[img]http://www.pic4ever.com/images/za2.gif[/img]

[img]http://www.pic4ever.com/images/cancan.gif[/img]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:39:36)

supergirlzg, folletto [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

HVALA CURKE, ne brini folletto, jutros sam ipak ja najzbunjenija [sm=smiley29.gif]

Meni vam jos nista nije jasno, sigurno mislite da nisam normalna, pa nes’ ti ni prva ni zadnja da je trudna valjda, ali ja vam ne znam kako se zovem.. Ne znam bi li ikome ista govorila za sad?? [sm=zmeden.gif] Kad se narucit kod G? Dali ici vaditi BETU? ajme meeeeni, nista ne znam zenske moje.

scarlet -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:40:06)

Cure imam jedno pitanje, tj. dva:
naručena sam 31.03. na ginekološki pregled i sad sam malo gledala kad mi opet padaju plodni dani, tj. kad se opet bacamo na posao i baš počinju dan dva prije pregleda, e sad me zanima ako će pri pregledu smetati što sam imala odnos dan prije pregleda (obično zbog papa testa koliko znam se ne bi trebalo prije imati odnose) i drugo pitanje ako će to prćkanje možda naškoditi spermićima koji traže jajašce?
Nadam se da nisu smješna pitanja ali može li mala pomoć?

saki84 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:42:24)

Perlica 55 sta se tice dr. Aracic iskreno nikad ljubazniju i susretljiviju osobu nisam upoznala. Zena je doista divna. Dosta mojih prija je islo kod nje i jos ide, one mi preporucile. Neznam dal je dovoljno da ti kazem da mi je zena uzela bak. briseve i nije naplatila, rekla da pokusam u svoje uzicat i uspila. Folikulometriju takoder mi nije htjela naplatit. Jako dugo tako detaljnu, susretljivu, ljubazniju osobu nisam upoznala. Ja sam blago rec odusevljena sa njome. I svima bi je preporucila :-)...vidjela sam dosta cura van grada i regije dolaze. I sestre koje rade ce sve napravit da budes zadoboljna.:-) ....ja cure evo dobila i groznicu temop. 38-38,7...i koma teska, vjerovatno gripa..smrc

saki84 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:43:34)

I da pumbice draga bas sam sretna zbog tebe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

scarlet -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:45:55)

IZVORNA PORUKA: Pumba

supergirlzg, folletto [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

HVALA CURKE, ne brini folletto, jutros sam ipak ja najzbunjenija [sm=smiley29.gif]

Meni vam jos nista nije jasno, sigurno mislite da nisam normalna, pa nes’ ti ni prva ni zadnja da je trudna valjda, ali ja vam ne znam kako se zovem.. Ne znam bi li ikome ista govorila za sad?? [sm=zmeden.gif] Kad se narucit kod G? Dali ici vaditi BETU? ajme meeeeni, nista ne znam zenske moje.

Mogu misliti sreće!!! haha sjećam se sebe prije par godina! I ja sam bila isto tako sretna i imala ista pitanja i jedna medicinska sestra-poznanica mi je savjetovala kad sam saznala da se ne žurim ginekologu već da odem tek kad budem 8 tjedana trudna jer kako kaže sve je to još dosta osjetljivo i treba se čuvati, naravno ukoliko je sve ok bez bolova itd. moja sestra naprimjer nije mogla čekati 8. tjedan kao ja već je išla ranije sa 5 tjedana pa je isto sve bilo ok.
Za sad po meni opusti se i uživaj u ovim predivnim danima, fino zdravo papaj, šeći po predivnom suncu, uživaj sa dragim i to je to [sm=smiley1.gif]

eternity -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:47:05)

pumba draga čestitam ti od [sm=smiley27.gif]. ajme presretna sam ženo radi tebe, druga crta se vidi iz aviona, ne pričinja ti se[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] jjjjjjjeeeeeee imamo novu trudnicu [sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif]
draga želim ti ugodnu [sm=nosecka.gif] i živu i zdravu[sm=duda.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:49:23)

scarlet nisam ti sigurna da znam odgovor na ovo pitanje, ali ovako laicki mislim da to ne bi smjelo imati nikakve veze, vi pokrivajte vase dane a pregled ne steti nicemu tome, barem tako ja mislim. Ali sigurna sam da ce ti nase pametnice ovdje s vise iskustva moci vise pomoci od mene. [sm=smiley1.gif]

saki84 hvala draga, nadam se da te nece uhvatiti bas jako.. utopli se ako mozes, caj, limun, med, jake smo mi zene, proci ce to bez prije nego je doslo [sm=smiley20.gif] Drzi se mila [sm=smiley31.gif]

Danas nam je Pinky na pregledu, jooooooj, jedva cekam cuti sve sto joj je G rekao [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] SRETNO!!!

elle1 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:51:02)

pumba pa šta ja to vidiiiimmmm?????!!!!! draga moja od srce ti cestitam,presretna sam zbog tebe....a i zbog tog sto nam je lista sve blagoslovljenija bebicama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
iskrene cestitke i zelim ti ugodnu i mirnu [sm=nosecka.gif]

scarlet -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:51:39)

Naravno da možeš i nazvati ginekologa i naručiti se pa vidi što ti savjetuje kada da dodješ [sm=smiley1.gif]

elle1 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:54:17)

pumba savjetujem da odeš gin samo da ti i on potvrdi trudnocu i onda ides ponovo sa 7-8 tjedana kad ces po prvi put cuti otkucaje srca svoje bebice ( tako sam i cu i ja )...SRETNOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:54:40)

Pumba ženo,pa ja sam presretna zbog tebe!
[sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_cloud9.png][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_running.gif][sm=zz_twins.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_cloud9.png][sm=zz_skip.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_spin.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_cloud9.png][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_running.gif][sm=zz_twins.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_inlove.gif]

Čestitam od srca! Želim ti dosadnu školsku trudnoću i što lakši porod! Ljubim te tisuću puta!
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:54:47)

hhahahahaha, vidi moje lude eternity hahahhaha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] HVALA MILA!!!! puno hvala, iz tvojih tipki u Bozje usi... samo molim Boga cijelo jutro da sve bude u redu, nista mi drugo nije bitno, ni spol, ni termin, pa cak niti porodjajna bol u ovom momentu, samo da bude zdravo dijete i da sve prodje kako treba [sm=smiley1.gif]

scarlet tek sam sad skuzila tvoj potpis i da imas svog LUKU [sm=smiley1.gif] Ja mislila da cekas svoju prvu bebu? [sm=zmeden.gif] Luda li sam... hvala ti na savjetu. Ja isto ne bi voljela bas rano poci pa se razocarati jer mi nista konkretno G ne moze reci, neka jos 2-3 tjedna pa cemo onda vidjeti ako sve bude u redu gdje i kada se naruciti.

Puno srece svima trudilicama!!!! [sm=bravo.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 8:56:57)

Pumba, naravno da nisi luda [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Nego si sretna i mi zajedno s tobom.
Zbog nepotrebnog stresa, ne žuri kod G.
Meni je moj rekao kad vidiš poz test, čekaj
10 dana najmanje, pa dođi na pregled,
jer ranije ne budem vidio niš.. Sada se malo
strpi, pa odi početkom idućeg mjeseca..
Saki hvala puno, na info. Sigurno idemo u Cito,
al kad dođe vrijeme budem odlučila kod koga ću.
Čula sam također sve naj o dr. Šparcu, pa budemo vidili kaj ćemo..
Scarlet draga, dan prije PAPA testa ne imati odnose,
znači 30.3. ne, 29. i 31. (nakon pregleda) DA!! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 9:00:48)

hahahahaha, evo ga, sve ste se probudile, hahahhahaha [sm=smiley36.gif] Dok ja napisem jedan post, druga tri me cekaju, hhahahaha [sm=smiley36.gif]

elle1 koliko nas ima u ozujku, ha? [sm=bravo.gif] HVALA ti draga... a vidis mozda ne bi bilo lose poci kao sto si i ti napravila, cisto da mi potvrdi da je to to.. pa onda na pravi pregled sa 8 tjedana recimo. Nije mi uopce to palo na pamet, kao test je dovoljna potvrda, ako preksutra bude tamija crtica kao ne trebam ici, ali mogu je nazvati, to je mozda najbolje pa cu vidjeti sto ce reci. HVALA NA SAVJETU! Nadam se da si ti super i da odlicno podnosis trudnocu, budemo se valjda druzile vise tamo na onom drugom forumu [sm=zz_wink.png]

daxy draga moja, evo ga, meni je treci mjesec nakon HSG-a donio srecu, ja se nadam i zelim i tebi jednako to!!! Ti si ga radila iza mene, pa evo sljedeci mjesec bi bio taman super da ugledas svoj [sm=modricrtici.gif] Pa da skupa sa nasim [sm=nosecka.gif] caskamo na trudnickom forumu [sm=bravo.gif] HVALA NA LIJEPIM ZELJAMA draga moja [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

vucica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 9:03:30)

Pumba mene ti je G narucio za prvi pregled 1.4. a tada cu biti 7+2, jedino ako budes imala kakvih problema onda odes ranije.

Da li cete kome reci to je vasa stvar, mi smo nakon drugog ponovljenog testa rekli roditeljima, a ostaloj obitelji cemo nakon pregleda, a na poslu cu skrivati dokle god to budem mogla.

znam da ti se sada mjesaju osjecaji, sjecam se da ja prvih dana nisam uopce mogla skoncentrirati na poslu, samo mi je u glavi bilo pa jel moguce da sam ja trudnica, draga moja sve je to normalno i prirodno, a pogotovo nama koje smo dugo cekale na te zeljene dvije crtice

saki84 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (20.3.2014 9:04:14)

Pumbice uzivaj i skaci placi i veseli se..to je nesto najlipse..beba[sm=bravo.gif]..i nek ti bude skolaska...perlice za toga drugoga stvarno nisam cula al vjerujem da je i on jednamo strucan i dobar. Mene kad sam usla na vrata i ugledala predivnu zenu kako mi se srdacno nasmijala i imala vremena za 10000 mojih pitanja kupila, zena je strpljiva do bola a bila sam skepticna jer nikad nisam bila kod zenskog gina. :-)))...perlice mi cemo bit trudnice ljetne [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>