Jully
|
Bok mame, često vas se sjetim, ali jednostavno ne stignem. Ujutro odvezem malog u vrtić pa obavljam papirologiju za firmu, a tu je još i vrt i pčelinjak... Jučer sam nahranila 90 košnica. Već dugo nisam mogla u pčelinjak i baš mi je falilo, Stvarno opušta Bili smo u subotu u Celju na pčelarskom sajmu čitav dan, a Ivana su čuvali djed i baka. Meni je to puno teže palo nego njemu Mi imamo 10,2 kg, 86 cm i 12 zuba. Hoda ko zmaj, samo što smo na brijegu, pa mi se zna zatrčati po nizbrdici prema šumi pa ga stalno moram imati na oku. Stalno nas oponaša, šarafa kosilicu sa tatom, kopa po cvijeću samnom, priča sve više. Kaže mama, tata, baba, dede, glava, alo, hvala je aja, vava, sat, mačka je cica, krava muuuu, a ovca meee, papa, bok, cvijet, sok, auto je brrrrr i naravno zeeeec. Spava super, nemamo uspavljivanje, sam legne u krevetić, pokrijem ga, dam mu dudu i to je to od 20 do 6:30. U vrtiću spava od 11:30 do 14 i na putu kući u autu (vozimo se 30 kilometara svaki dan). Ponekad odspava popdne sat vremena, ali na našem krevetu i ja moram ležati pored njega. Jako voli plesati i pjeva nešto na svom jeziku. Obožava slikovnice i crta već na veliko. Često promaši papir pa nastavi na laminatu Klopa sve što i mi (osim pašteta, hrenovki, kobasica...), ali ne želi ni probati salatu i naranču. Većinom je jako vesel i raspoložen. Toliko od nas za sada, javim se kada ugrabim vremena i hvala svima na čestitkama za rođendan.