sminkret
|
Bok cure! Vidim da ste aktivne pa da se i ja javim. P ovu noc imao temp 38, mozda i vise, znojio se, sad je ok, ali cendrav. Nismo isli van pa je jos dodatno nervozan. Bas su vam zabavni malci, svaki na svoj nacin Moj jucer poceo govorit tj.vikat "Pavao", zapravo vise zvuci "Pavo" Sto se tice nocnih pijenja, moj je imao naviku oko 4, 5 ujutro probudit se za mlijeko, i onda smo mi onak pospani teturali u kuhinju da mu napravimo mlijeko, on bi popio i dalje spavao. Prije nekih mjesec, dva, meni puko film, rekla sad se deri koliko hoces, al znam da nisi gadan da je to samo navika, ali tog te moram odvići. Derao se to jutro, cak sam ga i nosala. Ali to je bilo to! Sljedece jutro se probudio, dala mu dudicu, i vise se ne budi za taj obrok. Sad jede oko 8, kad se regularno probudi, preskinem ga i skupa idemo u kuhinju. Zato sad Daze kad si na praznicima, probaj pregrmit koju noc. Evanoi, kod tebe je kompliciranije Kod nas novost sto se sve vise igra sa sekom, kad se zaigraju, zna to bas trajati. Jako sam sretna zbog toga. Vec razmisljamo o kupovini kreveta na kat sljedece godine. Mislim da ce im biti super. Daze, koja ludost za te jaslice, nadam se da ces uspjet nesto sredit! Evanoi, ko sad sve pazi Noicu? Bumbi, kako je tvoj veliki momak? Koju on sad nosi velicinu? E moram se pohvaliti da i ove godine idemo na lago di Garda i u Gardaland sredinom svibnja. Jedva cekamo! Tamo nam je bas super, i zabavno za cinelu obitelj. Bas me zanima kako ce se sve to skupa svidjeti nasem najmanjem