mimee
|
ček, ček..znači on se tebi Autumn po noći probudi i baš traži cicat?ne upali niš drugo tipa duda ili malo noskanja, češkanja? meni se Andrej probudi cmizdreći, 3x po noći sigurno, pa se po novom penje po stranicama kinda, al ako sam ja još budna, dignem ga i on odmah nasloni glavu na moje rame i začori dalje, pa ga vratim nazad. Naravno, problem, je što je većinom to u neko gluho doba noći, pa mi ipak bude lakše preselit ga k sebi i prištekat, nego dizat sebe i njega i svašta. I svjesna sam i toga da ga nebi baš trebala učit ni na dizanje u ovoj dobi, jer je već ko vreća krumpira, ali eto..linija manjeg otpora..zato i polažem nade u Pantley. Mislim zapravo da bi si trebala kupit tu knjigu, pa više neće biti izgovora, ionako je to spor proces po njenim metodama, koliko sam skužila Ne znam kaj da ti velim..evo meni nije htio zaspat večeras..jedva oko 23..pocicao oko 22 i umjesto spavanja tulum, penje se okolo, nervozan za poludit, nije dao promijenit pelenu ni obuć se prije toga, baca se, protestira, sav se zajapuri, ajme meni..(btw, već mi jedno 3,4 dana pošizi kad mu idem pelenu mijenjat i kad ga stavim na leđa, ne znam što mu je..)uglavnom, kolko smo skužili, frajer si je malo temperamentan. Meni se sveki čudi da kako je on takav, njena djeca su bila mirna, mirno sjedila u sjedalici dok je ona kuhala..eh, hoće i on, ali kad neće, onda neće. Ma sve je to još podnošljivo sad, ali pomozi boze kad se vratim na posao XD Autumn, kak ga uspavaš navečer? mene ubija ta ne-rutina..tj rutina nam je onak..pospremamo igračke, kašica oko 20h, mijenjamo pelenu, oblačimo piđamicu i onda se još malo vrzmamo..gori telka(koma znam..)..on još gmizi po nama po krevetu i onda kad je baš već umoran ga stavim cicat ili zaspi pored nas sa dudom. Ne čitam mu priče, jer ga to baš ne zanima..gužva mi stranice ili razbacuje knjigu, il odpuže dalje što reći..ovak kad pročitam kaj sam napisala, zvučim ko totalna ne-majka.. btw, htjela sam pitati kako i koliko često na dan perete male zubiće? :)
|