Newy
|
Mi smo jutros trebali ići prijaviti maloga. Eee, sva sreća da smo prvo nazvali matični ured i provjerili je li bolnica poslala papire (rekli su da oni to odmah riješe), jer bi badava vozili na drugi kraj grada i organiziravali čuvanje i moja panika hoće on plakat dok me ne bude itd. Jer ne bi ništa obavili, bolnica još nije poslala, sva sreća da sam išla za svaki slučaj nazvati. Sinoć nam je bila prva večer bez bočice, i to je bio show. Bezbroj pokušaja nasisavanja-uspavljivanja-stavljanja u krevetić. Od 22 sata do skoro 2 u noći je to trajalo. Na kraju mi se u 1 sat od silnog nasisavanja pokakao, pa sam ga morala i presvlačiti, naravno opet korak unazad jer ga to razbudi. I čak ovo hranjenje pred jutro nije prošlo glatko kao inače, kad fino posisa i vratim ga u krevetić pa spava. Sad ni to nije htio zaspat jedno sat vremena. Uglavnom strgana sam bila. Čak sam jutros pribjegla i kavi, koju inače izbjegavam. Tako da nam je ovo bila prva ''vesela'' noć, a ne kužim zašto, jer smo bočicu prije spavanja ukidali tako polaaako, doslovno 2 večeri 50 ml, pa onda 2 večeri 30 ml, pa zadnje 2 noći po 15 ml. I bilo je ok. I sad dakle bez tih 15 ml, totalno show! A to je tako maaala zanemariva količina da nema šanse da se od toga najeo. Možda stvar navike . A sisa mi uglavnom aktivno, nekad zaspi pa ja stisnem da mu mlijeko curne, pa još malo siše... Čak sam i dudicu probala dati (što sam rekla da neću prvih mjesec dana), ali nije htio. Sisa, sisa i samo sisa. Nego curke moje ja sam malo u panici dakle on se toliko trza, sad to sve više primjećujem. Vodit ću ga negdje sigurno da se to provjeri, jer nemam mira, bit će mi lakše to gledat kad znam da nije ništa i da je benigno i prolazno. Ovako sam luda, malo me utješio od ringerajke post, ali ipak... dakle kad zaspi, to su trzajevi nekad svakih par sekundi, baš jako često i puno, nebrojeno puta u danu to napravi. Nekad izgleda kao Moro refleks (a bez da ga nešto prepadne), nekad se stepe cijelim tijelom, a nekad mu trzaju recimo samo šakice. Jako uznemirujuće mi to izgleda, iako znam da sad još imaju nerazvijeni živčani sustav, ali svejedno hoću to provjeriti jer ću izludjet inače
|