nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 15:11:13)
|
Bok, nova sam ovdje i neznam jesam na pravom mjestu al evo.. Budući i ja radimo na [sm=duda.gif] sigurno već pola godine... naime nikako ne uspijeva, prosli mjesec dobila mengu sa danom zakasnjenja, 30.7. trajala 8 dana, nakon dva dana se bacili na posao, imali odnose vise puta u misecu... ovulacija bi ono školski trebala biti 13. 18.imali odnos u noci, pa taj dan oko 18.00 primjetila laganu sukrvicu i tu večer me malo pritiskalo u maternici, 19.je bilo malo, pa opet bilo 20, al jako malo, to je u biti rozkasta krv, oprostite na izrazima, i to samo kad se obrisem papirom, sve je vec stalo 21.... 21.8.sam bila na pregledu u ginekologa, pregledao me ultarzvukom vaginalno, kaže ima cista žutog tijela, maternica je zabačena, i kazao mi kako da se namjestim, jastuk ispod guze i nakon sto svrsi cekati nekih pola sata.. i da se nazire upala maternice, dao mi sumamed da pijem tri dana za redom, po jednu na dan i buscol tri put u danu i javit se u ponedjeljak njemu.. nadam se da mengu neću dobiti... stalno osjecam pritisak dolje, cijeli ciklus.. nadamo se [sm=duda.gif]
|
|
|
|