RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 14:21:04)

daxy, bas mi se ne da vratit[sm=zmeden.gif] sta radi posla, radova u stanu, rata s ginekoloskim stanjima i nestanjima...
al nema druge, zivot ide dalje...doc ce novi godisnji[sm=smiley1.gif] a valjda i [sm=duda.gif]

jutros na kavi seta mama s kolicima i blizancima
a MM kaze zadto ona ima dvije bebe[sm=zmeden.gif]

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 15:04:32)

hipo neznan jel za smijati se al ja san se nasmijala na izjavu tvoga muza haha 😊
Nadan se da ce sta bezbolniji biti povratak u stvarnost.
I nas kroz sljedeci tjedan cekaju radovi,zelimo toliko toga izmjeniti po stanu da je to strava od rusenja zida do pituravanja 😣

Ja se osjecam nekako sretno sad kad mi je potvrdje da O tek ima doci,MM san rekla da smo u apstinenciji do sutra navecer. I onda opet do ponedjeljka.
Zvala svekrva da dodjemo sutra na otok moran izmislit neki dobar razlog zasto "ne mozemo" [sm=smiley36.gif]
Zelim ovaj mjesec odraditi skolski
[sm=smiley1.gif]
Puno vas ljubim sve ❤️

daxy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 15:14:32)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] nutella2009 - 30.07. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tealitas - ponosna [sm=nosecka.gif]

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] ema55 - 06.08. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] ruzmarin222 - 12.08. - ponosna [sm=nosecka.gif]  
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] perlica - 23.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] pcellica - 27.08. [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] daxy - 30.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] monjikica- 30.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] ucitelj - 30.08
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Fiona0802 - 30.08.

daxy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 15:31:05)

hipo razumijem da ti se ne da. Da bar godišnji traje dok nam ne dosadi.

lourdess mi smo isto rušili zidove,zidali nove. Sve nanovo smo radili. I još uvijek nije sve dovršeno...
Uvik nešto zapne,oduži se ili nestane para za ti. Uh.
Al na dobrom putu smo. Ostalo nam je još kupaonu preuredit. [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 16:03:56)

lourdess MM da si mu cula glas smijala bi se jos vise[sm=smiley1.gif]
mi smo srusili sve zidove, selili kupaonu i wc i to dok smo u stanu[sm=zmeden.gif]
od proslog lita selimo kuhinju[sm=smiley36.gif]
il nema para il nema vremena
radimo kad se skupi keša, dosta je jedan kredit za stan[sm=smiley1.gif]

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 16:13:27)

Ajme sta me ceka, MM ima ideju prosiriti kupaonu jer njemu "treba" veca kupaona(valjda ima premalo mjesta za staviti dezic i cetkicu za zube u ovoj sad haha)
Sve me strah da ce bit fajta kad krenemo poznavajuci mm svaki drugi dan ce biti odmor od radova.vec sam imala tjedan dana pranja sudja u wc-u jer je tesko popraviti pipu u kuhinji [sm=smiley13.gif] grozno

hipo ja sam se glasno nacerila kad san procitala iako si stavila zbunjenog smjeska
Iza 😁
daxy najgore ti tek dolazi, nadam se da se radovi nece oduziti da te ne izludi bez kupaone.

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 16:17:20)

ajme i onaj moj se stalno odmara po izgovorom da rszmislja
imam perilicu vec pet hodina a perem u sudopru jer novu u sadasnjoj kuhinji nam gdje spojiti
al mogla bi je spojit do kraja godine[sm=smiley1.gif]
malo se ubrza kad mi kasni[sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif]

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 16:21:39)

hipo zasto tebe nema na listi? Otisla si na na GO od liste [sm=jezicek.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 16:24:45)

bila sam na pocetku mjeseca 6.08.
[sm=smiley1.gif]
datum za rujan je 2-3.09.

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 16:25:18)

Treba muzu reci :e cuj pozvala sam ja onog mladog majstora da nam spoji perilicu 😉
Mislim da bih isto popodne prala u njoj 😃

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 16:27:10)

Eh da ti si uvjek medju prvima na listi, drzim ti fige da otvoris sezonu baby boom-a
U rujnu [sm=smiley1.gif]

hkajo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 19:05:16)

pozdrav, sta je ovo, neečemo valjda ostati na 5[sm=nosecka.gif] za ovaj mjesec
ja sam odlucila uzeti pauzu od foruma,neču više u odbrojavanje,nego ću se ponekad javiti da vidim kako napredujete drage moje, jenostavno mi je sve to tlaka, ovako možda zaboravim na odbrojavanje i kad trebam dobiti da onda se opustim i mozda ostanem okruglica.
u utorak idem G na papu pa čemo vidjeti akvo je stanje da li se vratilo ili je sve lijepo čisto od boleština

šaljem vam puno [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_mstickle.gif][sm=zz_mstickle.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 20:53:24)

Lourdes, obecao je da ce bit ukljucena do Bozica i da ce odna slozit spavacu sobu za blizance :-)
hkajo, zelim ti [sm=duda.gif] kad ti se da javi se, kad ti se ne da, nemoj[sm=smiley1.gif]

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (22.8.2014 23:45:04)

Potpisujuem sta je hipo rekla
hkajo totalno te kuzim samo nas poviri tu i tamo ❤️

pcellica -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 7:59:39)

drage moje saljem vam puno zagrljaja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
nadam se da ste mi dobro,
lourdes drzim fige, ovo bi mogao biti dobitan mj...ja sam u tolikom kaosu u zsdnje vrijeme da sam i na seks zaboravila [sm=smiley13.gif] i sad problem je sto trebamo n s- gram u srijedu. Pitanje za vas, postoji li preduga apstinencija, sami je kasno za seks a u srijedu ce biti 9 dana!!?

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 8:15:52)

Jutro!

Pcellice, za S-gram ne smije biti preduga apstinencija! 3-5 dana! Morate paziti na to. Nas je sestra upitala koliko je bilo apstinencije. Uopće ne znam bi li prihvatili davanje takvog uzorka kad im kažeš 9 dana...[sm=zmeden.gif] Ne, ne.... Naštimajte si to nekako.[sm=smiley36.gif]

pcellica -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 8:33:13)

snjeguljice hvala...to sm se i bojala, sto sad ne znam. A evo jutros krv na papiru, pa jel moguce da sam dobila 23.dan ciklusa? Sad mi to sve remeti, trebala bi na s-gram sto prije.

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 9:28:15)

Jutro cure [sm=smiley1.gif]
Menge još nema, al testić negativan.. Pojavila mi se na onom
hcg štapiću famozna druga crta, al ne na mjestu gdje bi trebala biti
Neg na onom dijelu gdje piše max (za uroniti u urin)
Slikala sam, budem vam u pon okačila sliku...
Mislim da je prije par mjeseci netko imao sličnu stvar...
No dobra stvar je, kaj mi je danas 13dpo [sm=bravo.gif]
Pcellice ja plačem od smijeha na tvoj post [sm=smiley36.gif]
sorry draga, al 9 dana ne valja za s-gram... Ak ne možete u akciju
zbog menge, nek fino TM danas obavi mastrubaciju, tak da ima
fore da se plivaci obnove do srijede na idealna 3 dana [sm=jezicek.gif]

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 10:00:32)

IZVORNA PORUKA: perlica55

nek fino TM danas obavi mastrubaciju,

Ahahahhahaahahahahaahhahah ajme sta mi je je ovo smisno zvucalo .
perlice sta ti tijelo i intuicija govore ?

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 13:06:42)

Lourdess imala sam još prijedloga, al ovaj je bio najkulturniji [sm=jezicek.gif]
Uostalom, ne trebamo padat s Marsa, to je najnormalnija stvar na svijetu,
makar većina M to ne bi nikada priznala [sm=smiley36.gif]
Intuicija i tijelo mi govore da bude menga stigla, svaki čas [sm=smiley13.gif]

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 13:33:49)

Ma naravno da je normalno, isto tako nemora menga biti prepreka da se pomogne muzu olaksat ima jos nacina[sm=jezicek.gif]
Al mi je super bilo kako si ti to napisala .
Volila bi da se prevaris i da ipak dodje jedan [sm=rozacrtici.gif]
[sm=smiley31.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 13:44:47)

Helo,curke...

pcellice nije dobra toliko duga pauza kad se radi na bebi. [sm=smiley13.gif]
Pomozi čovjeku da se riješi stresa. [sm=smiley2.gif][sm=jezicek.gif]
I ako treba odgodite s-gram.

hkajo samo ti odmaraj,šta god ti treba da budeš sretna. Tipkamo se povremeno. [sm=smiley1.gif]

Kad smo krenili radit bebu rekla sam MM da se ostavi ručnog rada u periodu iza [sm=hudicek1.gif] do iza ovulacije. Trebaju mi svi raspoloživi vojnici!
Nisam pitala jeli to radi i/ili koliko često,samo sam mu dala do znanja kad ne smije. Iskreno ne zanima me niti mi smeta. Njegov stvar,zar ne?

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 14:14:51)

samo da vas pozdravim [sm=zz_wavespin.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 15:01:45)

perlice [sm=smiley13.gif] ne znam sta da kazem [sm=zmeden.gif] [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif]

nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 15:11:13)

Bok, nova sam ovdje i neznam jesam na pravom mjestu al evo.. Budući i ja radimo na [sm=duda.gif] sigurno već pola godine... naime nikako ne uspijeva, prosli mjesec dobila mengu sa danom zakasnjenja, 30.7. trajala 8 dana, nakon dva dana se bacili na posao, imali odnose vise puta u misecu... ovulacija bi ono školski trebala biti 13. 18.imali odnos u noci, pa taj dan oko 18.00 primjetila laganu sukrvicu i tu večer me malo pritiskalo u maternici, 19.je bilo malo, pa opet bilo 20, al jako malo, to je u biti rozkasta krv, oprostite na izrazima, i to samo kad se obrisem papirom, sve je vec stalo 21.... 21.8.sam bila na pregledu u ginekologa, pregledao me ultarzvukom vaginalno, kaže ima cista žutog tijela, maternica je zabačena, i kazao mi kako da se namjestim, jastuk ispod guze i nakon sto svrsi cekati nekih pola sata.. i da se nazire upala maternice, dao mi sumamed da pijem tri dana za redom, po jednu na dan i buscol tri put u danu i javit se u ponedjeljak njemu.. nadam se da mengu neću dobiti... stalno osjecam pritisak dolje, cijeli ciklus.. nadamo se [sm=duda.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>