hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (25.8.2014 9:32:41)
|
perlice, mislim da bi mi tako nešto više odgovaralo.[sm=smiley1.gif] Mislim da malo spustim TSH da bi to povećalo šanse za [sm=duda.gif] Znam puno ljudi koji sebi sami narihtavaju dozu, al me iskreno jako strah toga radi pada u hiper. To mi je bilo prestrašno. Ležim 2 sata i mirujem, a srce mi lupa oko 115 u minuti...ko da hoće iskočit...Raspali mi se nokti, otpadala kosa....nisam spavala nego po sat dva po noći...brr. Prvog u mjesecu se naručujem za socjalca (gin) pa ću i njega pitata što on misli o povećanju doze, pa ako se slaže pisat ću mail endokrinologici-dala mi je mail da joj se javim ako je neka frka ili ostanem trudna. Ginekologu idem pod izgovorom nalaza sa HSG-a i septuma da vidim šta misli o tome i je li tih 5 cm dovoljno veliko da smeta. Meni se čini ogromno [sm=zmeden.gif] Sad je već godina da pokušavamo nakon operacije mioma...bez onih prethodnih pokušaja... Sad sastavljam listu pitanja za njega, planiram ići sredinom rujna prije slijedeće O. Ne znam zašto, nisam uvjerena da će upalit i ovaj put iako smo dobro ciljali, koristili lubrikant, hladili plivače prije upotrebe, ležali nakon akcije.......[sm=smiley13.gif] Više ne znam što napravit. Čini mi se da nam treba čudo. Uvijek sam htjela blizance, izgleda da ću završit na MPO pa ih i dobit [sm=zmeden.gif] daxy, još nema temperature od danas? jesi nam ok? danas ste mi neke pospane, nema vas? Meni i dalje zima, u uredu sjedim u jakni [sm=zz_eek2.png]
|
|
|
|