nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (25.8.2014 13:44:28)
|
ma ja cila zbrčkana.. evo ovako ovi nalazi koje sam vadila koje sam napisala su bili prije ljeta, znači ajmo od sada... zadnju mengu sam dobila 30.7. sa danom zakašnjenja.. trajanje 8 dana, sa ugrušcima i jakim bolovima, užas.. inače imam katastrofalno bolne menstruacije... nakon toga, odnos smo imali 9.8, 11.8, 15.8.(njega sam zab napisat) i 18.8.(u noći sa 17-18.) taj odnos me pritiskao lijevi jajnik bas ono pritiskao i kad je dragi svrsio ja ostanem lezati do ujutro. 18.8. popodne primjetim iscjedak sa krv blijedo roze boje, ja primjetila oko 18:00 ujutro 19.8. kad sam se digla nije bilo ničeg, 20.8. isto tako se ponovi blijedo roze boje, iscjedak oko 19:00 primjetila vec oko 20:30 nije bilo ništa.. osim tog osjećaja kao nekih grceva tamo dole... ne grcevi vec neko pritiskanje kako opisati.. ono boli al ne boli... 21.8. ujutro odem u wc i brisem se blijedo roza sluz, ništa na gacicama, samo malo na papiru... to jutro sam bila u gin... kao upala maternice, pregledao me vaginalno ultrazvukom, cista žutog tijela, dobila sumamed i bucol, javiti se danas.. 23.8. smeđi iscjedak primijetila oko 19:00 ali jako malo kad sam se obrisala i poslije tog nista.. cili dan gladna vuče me za slatkim inače ja slatko ne jedem toliko ja sam frik za slanim stvarima.. 24.8. mjehur svako malo popušta, apetit ko kuća, inače ništa ne doručkujem ujutro, ali zadnja dva dana jedem kao luda,,, pms simptomi... iscjedak onako gust, al nema ni smeđeg ni išta drugo... danas, 25.8. (27 dan ciklusa), gladna već u 11 sati pojedem makarune sa vrhnjem i piletinom, gladna ponovno oko podne ipo radila sebi patliđan... piškim svako malo.. nervoza me puca, i grcevi donjeg dijela počeli od maloprije.... ove sve podatke što sam sada napisala sam prepisala, vodim svoj mali dnevnik od veljače.... s nadom da će jedan mjesec donijeti [sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|