RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 15:13:50)

Evo stigla menga, niš, više sreće drugi put. ..

nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 15:30:32)

Bok, nova sam ovdje i neznam jesam na pravom mjestu al evo.. Budući i ja radimo na user posted image sigurno već pola godine... naime nikako ne uspijeva, prosli mjesec dobila mengu sa danom zakasnjenja, 30.7. trajala 8 dana, nakon dva dana se bacili na posao, imali odnose vise puta u misecu... ovulacija bi ono školski trebala biti 13. 18.imali odnos u noci, pa taj dan oko 18.00 primjetila laganu sukrvicu i tu večer me malo pritiskalo u maternici, 19.je bilo malo, pa opet bilo 20, al jako malo, to je u biti rozkasta krv, oprostite na izrazima, i to samo kad se obrisem papirom, sve je vec stalo 21.... 21.8.sam bila na pregledu u ginekologa, pregledao me ultarzvukom vaginalno, kaže ima cista žutog tijela, maternica je zabačena, i kazao mi kako da se namjestim, jastuk ispod guze i nakon sto svrsi cekati nekih pola sata.. i da se nazire upala maternice, dao mi sumamed da pijem tri dana za redom, po jednu na dan i buscol tri put u danu i javit se u ponedjeljak njemu.. nadam se da mengu neću dobiti... stalno osjecam pritisak dolje, cijeli ciklus.. nadamo se user posted image help? jel koja imala tako krvarenje vise iscjedak neg ista drugo.... [sm=zmeden.gif]

pcellica -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 16:35:10)

perlice, žao mi je zbog glupe [sm=hudicek1.gif] idemo ja i ti zajedno odbrojavati ;)
Cure nemojte mi se smijati [sm=smiley1.gif] a dobro priznam smijesno je hahahahahaha
odradili smo zajedno olaksavanje, eto, da se lijepo izrazim
Nina dobrodosla [sm=smiley1.gif]]ne znam sto bi ti rekla, moguce jest da si zatrudnila, sad malo pripazi, seks zaboravi (kao ja hahahahaha) ...nadam se da ce sve biti u redu i javljaj nam se svakodnevno

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 17:36:41)

Pcellice, eto sve ste riješili [sm=smiley1.gif] držim fige za dobar
nalaz s-grama...
Nina dobro došla [sm=smiley1.gif] Zbilja ništa o upali maternice
ne znam.. Evo prvi put čujem.. Možda će neka od cura znati..
Ne znam kaj ti je G reko, al dok dolje postoji bilo kakva infekcija, ne bi
se smjeli imati odnosi...
Dal si radila cervikalne briseve, krvnu sliku????

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 17:40:10)

IZVORNA PORUKA: perlica55

Jutro cure [sm=smiley1.gif]
Menge još nema, al testić negativan.. Pojavila mi se na onom
hcg štapiću famozna druga crta, al ne na mjestu gdje bi trebala biti
Neg na onom dijelu gdje piše max (za uroniti u urin)
Slikala sam, budem vam u pon okačila sliku...
Mislim da je prije par mjeseci netko imao sličnu stvar...
No dobra stvar je, kaj mi je danas 13dpo [sm=bravo.gif]
Pcellice ja plačem od smijeha na tvoj post [sm=smiley36.gif]
sorry draga, al 9 dana ne valja za s-gram... Ak ne možete u akciju
zbog menge, nek fino TM danas obavi mastrubaciju, tak da ima
fore da se plivaci obnove do srijede na idealna 3 dana [sm=jezicek.gif]

Perlice, to sam bila ja [sm=smiley36.gif] I Kefonica, prije par mjeseci, kad se svega par dana družila s nama. Sjćeeš se?[sm=zmeden.gif]

Žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 17:46:48)

Snjeguljice, joj dobro se u prvi čas nisam srušila, jer je štapić bio na podu,
a ja na nogama, vidim crvenu crtu i nazire se nakon sekunde druga crta.
Srećom odmah sam skontala da su u odnosu na LH trakicu, te dvije linije
više udaljene...

nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 17:47:11)

Nadam se[sm=duda.gif] toliko radimo na tom a svaki put razocarenje.. Da.. Upala maternice.. I ja stala.. Sad se smirit i cekat.. Po app za iphone trebala bi dobiti uskoro.. Danas je 25 dc.. Boli nikakve nema ni sukrvice imam isjedak uzasan.. I molim boga da [sm=hudicek1.gif] ne dode 😊

nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 20:23:11)

maloprije bila na wcu primjetima malo smeđeg iscjetka na gacicama... ostalo nista... joj samo da[sm=hudicek1.gif] ne dode... [sm=zz_banghead.gif] ova nervoza me ubija...

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 20:41:51)

perlice bas mi je krivo zbog [sm=hudicek1.gif] al
Eto znala si nekako podsvjesno da ce doci.. Ja se samo sjetim nase pinky kako je ipak uspjela nakon pustih padova ❤️

daxy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 22:02:03)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] nutella2009 - 30.07. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tealitas - ponosna [sm=nosecka.gif]

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] ema55 - 06.08. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] ruzmarin222 - 12.08. - ponosna [sm=nosecka.gif]  
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] pcellica - 27.08. [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] daxy - 30.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] monjikica- 30.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] ucitelj - 30.08
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Fiona0802 - 30.08.

daxy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 22:18:04)

perlice žao mi je. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

nina i ja prvi put čujem da se upala vidi na UZVu. [sm=zmeden.gif]
Moraš definitivno napravit briseve i PAPA test. To zahtjevaj!
Nadalje. Spoting može biti od ovulacije ili implantacije (što je rijetko,ne želim ti budit lažnu nadu) ili hormonskog disbalansa. Ovo zadnje je najvjerojatnije budući ti spoting dugo traje. Popij terapiju i javi se ginekologu na kontrolu. Ako je upala u pitanju može doći do komplikacija ako si trudna zato se pazi.
Ako je upala toliko jaka da se vidi na UZVu,bilo bi dobro da napraviš HSG jer je možda zahvatila i jajovode,tada dođe do začepljenja istih.
Još me zbunjuje ovo o UZVu i upali. [sm=zmeden.gif]
BTW,dobrodošla! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jaaako rijetke su "školske" ovulacije na 14 DC,zato valja imati odnose svaka 2-3 dana kroz cijeli ciklus.
Hoćeš da te dodam na listu? [sm=zmeden.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 22:32:26)

Nina kolko imaš godina?? Obvezno odi kod G nakon terapije, napravi briseve,
pa budeš vidjela dal će biti sterilni.
Daxy mislim da nekoliko mjeseci nakon infekcije, HSG se ne smije raditi,
zbog mogućnosti da se infekcija sa grlića putem kontrasta prebaci u jajovod ..
Vidim ima nas večeras na RR [sm=smiley1.gif]
Kaj radite curke?? MM izašao s dečkima, ja malo surfam [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 22:44:40)

nina dobrodosla![sm=smiley1.gif]
za hSG svi brisevi i papa moraju bit cisti i po mogucnosti novi, zbog ovog sto je perlica rekla
moji su nalazi bili iz svibnja, HSG u srpnju
cuvaj nam se i javi kako si[sm=smiley1.gif]

MM se druzi sa svojima, ja idem u krpe jer sam kao jako umorna[sm=smiley1.gif]
sutra nakon rucka u Zg i guzvu[sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 23:01:47)

Lourdess, je li te sto boli maternica di su ti gricnuli septum kad je promjena vremena?
mene zna sav od ex mioma jaaako bolit[sm=smiley13.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (23.8.2014 23:05:39)

Curke,podrazumijeva se. [sm=smiley1.gif]

Prije svega vidit postoji li trudnoća.
Najprije popit terapiju,napravit (ponovo) briseve. Ako su sterilni onda na HSG.
Prije HSGa se isto popije kura antibiotika za svaki slučaj. A ja sam dobila i nakon HSG antibiotike.

Ako je upala maternice,mislim da će ju gonekolog sam uputit na HSG kad za to bude vrijeme. To je jedino logićno,zar ne?

Ja se evo spremam leć. Danas smo radili po kući,MM već krmi,a i ja sam umorna.

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 9:56:46)

Jutro!
Sta ima zene?
Ima li kakvih simptoma?

nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 10:22:47)

Bok cure, evo da se predstavim [sm=smiley1.gif] Imam 25 godina, zadnji put papa napravljen u 4mjesecu sve uredno kako ginic kaže, pa ga je napravio i sad kad sam bila kod njega, kad je vidio upalu... uzeo mi briseve, infekcija nema, vidi se cista žutog tijela, rekao da se javim u ponedjeljak, a to je sutra... jucer sam primjetila ono malo sluzi al smeđe sluzi.. i to samo kad sam se obrisala... cijelo vrijeme mirujem, izisla samo na terasu dok je bilo sunce i to pratila njegov savjet, maternici pod upalom godi suncanje... nadamo se [sm=duda.gif], dosta je vise negativnih testova.. ja cijeli svoj zivot pijem tablete za epilepsiju, ok sad sam na jednoj dozi do 10.mjeseca, tad bi trebalo biti ukidanje, redovno uzimam folacin, i to vec dvije godine jer smo mi naglasili da zelimo poceti raditi na [sm=duda.gif], otada sam redovno na kontrolama i kod ginekologa i kod neurologa, krvnu sliku vadimo svako 3mjeseca jer se ne zelim zezati sa zdravljem... po ginekologu i nalazima, jajnici su uredni, maternica zabacena, neznam bas citati te njihove pojmove, ali njegovim rijecima, doktora kojem vjerujem vodio mi je maminu trudnocu sa bratom, i puno mojih prijateljica i poznanica ide njemu, skroz je temeljit, sve je u redu... samo je tu bilo 6 godina cuvanja, pa sad dok se tijelo ne prilagodi ovom.... joj... a menga bi trebala stici oko 27-28.... prosli mjesec je trebala doci 29, dobila ju 30, inace je uvijek tocna... znam da sam se raspisala, al lakse je ako vam pokusam prebliziti cijelu situaciju... fala vam curke

nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 10:37:27)

ovo je bio nalaz od zadnjeg puta kad sam dosla kod njega, tad smo vec radili na bebi.. tad je vaden i papa i sve moguce... bar je on tako rekao [sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif] PVU epiteliziran cx ko... nesto.. rukopis katastrofalan.. UZV-TVS uterus u AVF-u
uredne veličine endometrij trolinijski mjeri 10mm, Desna adnexa ? Na lijevom ovariju cista veličine 3cm (folikul) bez izljeva u cavuum..
Ad lab E4.5 HCT 0,39 Hgb 136 L 7,1 TRC 224 Urin 10-15E nešto bakterija Hcg 0 (prekrižena nula) nema znakova akutne ginekološke bolesti, na kontrolu otišla za 10 dana ponovo

nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 10:40:24)

i možete me staviti na svoju listu... mislim da cu se s vama curkama ovdje odsada redovno druziti, pa i ako ostanem [sm=nosecka.gif] ... [sm=jezicek.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 13:35:49)

Nina ovaj nalaz UZV a ne bi rekla da je dobar, ta cista od 3cm je prevelika
da bi bila folikul [sm=zmeden.gif]
Takoder imaš u urinu eritrocita, na mom nalazu je ref vrijednost
do 5, al možda su kod tebe drugačije ref vrijednosti...
Vidjet ćeš kaj će ti sutra reći G...
Možda da ga zamoliš da ti napiše uputnicu za spolne hormone i
štitnjaču, pa ak ti dode menga 2-5 dan ciklusa odeš izvaditi nalaze
To krvarenje u tragovima ili spotting može biti i zbog zbrčkanih hormona.
Bude te daxy dodala na listu [sm=smiley1.gif]
Javi nam kak je prošla kontrola

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 14:10:26)

perlice kako si? nadam se da te nista ne boli[sm=smiley1.gif]
lourdess, jeste uspjeli ostat doma?

evo sam svojoj sveki kupila cvijece, ne kaktus, pravo cvijece[sm=jezicek.gif]
ona meni dala kapule[sm=jezicek.gif]
jedva cekam doc doma

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 14:25:38)

Hipo ne daj se zbedirati zbog sveki, ma tko je šiša [sm=smiley1.gif]
Dobro da ti od nje nisi dobila kaktus [sm=jezicek.gif]
Ja sam ti kao da me tramvaj pregazio [sm=smiley19.gif]
Sinoć me trbuh bolio, pa sam hodala po stanu, nisam spavala. Onda mi se
nos zaštopao, počelo me boliti grlo, da bi jutros ustala s temperaturom [sm=smiley13.gif]
Samo mi je uz mengu i ovo trebalo..
Bila sam juče privat kod dr, dobila sam Eutiroks 25 ujutro na prazan
želudac, na uzv vidljivi čvorići, kontrola za 2 mjeseca, s hrpom krvnih nalaza
Rekla mi je niti pokušavati nikakvu terapiju stimulacijom dok TSH ne bude izmedu
1-1,5.. sutra idem kod dr Opće pr po recept za ljek, pa ćemo vidjeti kak dalje.
Zanimljivo je da niti jedan simptom hipo nisam imala...

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 14:33:20)

Ej evo da se brzinski javim,sreca ruzno vrime bilo jucer pa nismo isli nigdi,odradili akciju i gustali . Danas smo uzeli princezu i otisle smo nas dvije na kavu s ovom trudnom prijom sta ima 3djece,dva frajera 3 i 5 i curu 8 koja je kod bake na ferijama i evo igrom slucaja ja zavrsila s njenih dvoje i nasom jednom doma kod mene 😊 eno ih svi troje papaju i gledaju mr.bean-a,koja idila ...

Ja ti nista ne osjetim te promjene ,bar mislim? Sinoc me ljevi jajnik rasturao da nisam mogla hodati nakon akcije.

Eto idem lagano pocinje ludilo, javim se kasnije 😚😘

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 14:34:46)

pretpostavljam da ti je rekla da nakon eutiroxa pol sata ne jedes da se tabletica apsorbira kako treba
al za svaki slucaj ponavljam
meni je trebalo oko 3 tjedna da mi bude bolje, moj je TSH bio 7,7
i bila sam stravicno umorna s takvim nalazima, s tableticama sam zivnula
znala ma glava bolit dok sam se navikavala na terapiju
i kod promjene doze isto
pocela sam s 25, pa 50 pa sad 37,5
ako ti nakon nekog vremena bude srce lupalo, nesanica... mozda ti je preveleka doza
zelim ti brzo djelovanje i dobro navikavanje
ima caj od MB travara Tireolan za smirivanje stitnjace, meni je bio ok

Lourdess super za odradjenu akciju!

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 14:43:00)

perlice, nisu ti nalazi tako losi da bi imala neke simptome
ja sam se najbolje osjecala kad je TSH bio na 1
energija super, mozak i koncentracija isto tako

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>