nina1210 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (24.8.2014 10:22:47)
|
Bok cure, evo da se predstavim [sm=smiley1.gif] Imam 25 godina, zadnji put papa napravljen u 4mjesecu sve uredno kako ginic kaže, pa ga je napravio i sad kad sam bila kod njega, kad je vidio upalu... uzeo mi briseve, infekcija nema, vidi se cista žutog tijela, rekao da se javim u ponedjeljak, a to je sutra... jucer sam primjetila ono malo sluzi al smeđe sluzi.. i to samo kad sam se obrisala... cijelo vrijeme mirujem, izisla samo na terasu dok je bilo sunce i to pratila njegov savjet, maternici pod upalom godi suncanje... nadamo se [sm=duda.gif], dosta je vise negativnih testova.. ja cijeli svoj zivot pijem tablete za epilepsiju, ok sad sam na jednoj dozi do 10.mjeseca, tad bi trebalo biti ukidanje, redovno uzimam folacin, i to vec dvije godine jer smo mi naglasili da zelimo poceti raditi na [sm=duda.gif], otada sam redovno na kontrolama i kod ginekologa i kod neurologa, krvnu sliku vadimo svako 3mjeseca jer se ne zelim zezati sa zdravljem... po ginekologu i nalazima, jajnici su uredni, maternica zabacena, neznam bas citati te njihove pojmove, ali njegovim rijecima, doktora kojem vjerujem vodio mi je maminu trudnocu sa bratom, i puno mojih prijateljica i poznanica ide njemu, skroz je temeljit, sve je u redu... samo je tu bilo 6 godina cuvanja, pa sad dok se tijelo ne prilagodi ovom.... joj... a menga bi trebala stici oko 27-28.... prosli mjesec je trebala doci 29, dobila ju 30, inace je uvijek tocna... znam da sam se raspisala, al lakse je ako vam pokusam prebliziti cijelu situaciju... fala vam curke
|
|
|
|