andy1 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (26.11.2014 19:45:51)
|
Evo da vam se još malo javim. Dakle, test je bio First sign, onaj iz dm- a. Negativan da ne može biti negativniji.Ne pratim bazalnu, ali zadnjih dana imam osjećaj kao da imam povišenu temperaturu. Danas mjerim popodne, 36.9. Glava me boli od jučer, a inače nikad nisam neke migrene imala. [sm=hudicek1.gif] nema, nemam uopće nikakvih vise simptoma da da ce doći a test negativan. E sada, još nešto. Inače sam bila uvjerena da su mi ciklusi po 28 dana, ali eto od kada se trudimo, ispada da je 24 dana ( zadnja 2 ciklusa). Ne znam, možda da pričekam još do 30.11. pa ponovim test? I još nešto: kako je ovo prvi put da pokusavamo, to mi je i prvi put da piskim test, urin nije bio prvi jutarnji, pa možda sam i u tome pogriješila. Ne možda, nego sigurno. Čitam po forumima, ako se i radi o urinu tokom dana, da bi se trebalo suzdržati od pisanja bar 4 sata prije testa. E tome se od mene ne trebate nadati, jer pijem toliko vode da ne znam kako bi to trebala izvesti. Uglavnom, kritike i savjeti su dobrodošli.
|
|
|
|