Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (27.11.2014 6:50:14)
|
Moj Lomborghini će vas malo nasmijati:[sm=jezicek.gif] Imala sam zakazanu endokrinologicu u 14 h. Dok sam ja obišla kompleks bolnice i našla odjel….Mislim, ni bolničar ne zna gdje je to… Završila sam na kraju u Centru za dijabetes (i onkologiju), vidim nešto krivo….Čekam, slabo mi, koliko ljudi i s dijagnozama…Dolazi sestra s endo. odjela. Na pravom sam mjestu.... Nema me u kompu. D[sm=zmeden.gif]a sam naručena jer se moja dr. op. Prakse dogovarala mailom…Ipak me uzme, da mi broj. Ispred mene 6 žena (razmak godina 55-83!) Gledale su me kao da još idem u školu i čudile se „pa zar i tebe zeza štitnjača!?“ Mislila sam da ću doći kući u 18 h, ali završila sam u 15! Sjela sam i pričala s tetama, ispitivale su me o kg, školi, poslu, stresu, po čemu mi se očituje štitnjača koja me gnjavi, jel pijem tablete, čitala sam tuđi nalaz, svašta……. [sm=jezicek.gif] Sad zaozbiljno: Imam Hashimoto, a antitijela tako povišena nisu tu od prije 1-2 g. Vjeruje da sam i E. zanijela s povišenim antitijelima. Ona isto preporučuje punkciju najvećeg infiltrata, uvjerava me da se ne bojim, bit će sve u redu, moramo to napraviti da budemo sigurni i mirni, da ga više ne diramo. U biti, ona bi to napravila jer joj izgleda „impozantno“ Za Hashimoto krivi moje gene, tj. sigurno sam povukla od nekoga (možda drugo, treće, četvrto itd. koljeno…) Rekoh joj za + na tesu i gubitak. Zaključak: uz Hashimota i antitijela može se zatrudnjeti, a to ne uzrokuje pobačaj. Dakle, nema problema s te strane. Zadovoljna je svim spolnim hormonima, svi su uredni. Jednog dana će mi trebati tablete za TSH, ali sada ne. Kad zatrudnim, odmah na kontrolu… Inače za godinu dana,; slijedi punkcija, UZV štitnjače (eventualno – po potrebi)
|
|
|
|