noemaa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (26.11.2014 22:10:12)
|
slažem se, andy, slušaj našu doktoricu user posted image uu,daxy, mislim da je BT takva od preludog ne/spavanja sinoćnjeg i hodakanja po stanu u 3 ujutro user posted image ali,ipak,lijepo je maštati...ja sam prava sanjalica user posted image user posted image daxy,sutra sretno,mislim na tebe!javi nam se čim dođeš k sebi. user posted image hipo,sutra odoh po terapiju za E i odmah će mi znati kad ću kod endo.i moram je pitati za uputnicu za spolne h. ona mi ju je zaboravila dati. a kkao ti uživaš s planiranjem putovanja... aaahhhhhhhhh... uvući ću ti se u kofer. user posted image perlice, navijam da se nađe problemčić s uspješnom terapijom! user posted image mutilica,obavezno nam se vrati! minieme, želim ti poduplanu betu i malu živu točkicu user posted image eternity,hrabro sutra na bockanju! sve je to korak bliže... user posted image lilli, žao mi je zbog male mrve,ali radujte se svojoj hrabroj jakoj mrvi koja ostaje s vama! user posted image nemoj se gristi, događa se, katkad samo priroda zna zašto... mali andeo,kako si,jesi bolje? syringa, lourdess? snjeguljice, gdje si? < Poruku je uredio noemaa -- 26.11.2014 22:09:00 > _____________________________ My Ovulation Chart nekakav bezvezan klinički poremećaj povišenog TSH - za sad... sredit ćemo ga kako-tako! ja bih još samo jednog malog bracu ili malu seku za našeg velikog vrapčića :)
|
|
|
|