Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 2.12.2014 11:26:12
|
|
|
|
vucica
|
Drage moje da vas na brzinu pozdravim, kod nas je kako koji dan, vecinom se mucimo sa grcicima i probavom a nekad se dogodi da prodje dan ili noc sasvim dobro i onda stvarno uzivamo. Jucer je cijeli dan stenjao, kmecao a ja sam se isplakala kao rodna godina tako bi je bilo zao sto mu ne mogu pomoci i osjecala sam se kao grozna mama koja nezna sta je njenom djetetu, bas sam bila jako u bedu, danas smo i ja i mali bolje nadam se da ce i ostati tako Jos mi se prekjucer upalile sise pa sam se i s tim mucila i temperatura mi bila skocila, masirala sam ih stalno koliko god je bolilo i danas je bolje Vgaspic pa ti si prava vec si sve pripremila za blagdane, ja sam jedva stigla pronaci adventski vjencic, a bas me zanima kako ce izgledati pecenje kolaca uz mog malog hahara, vec vidim da ce biti veselo Ostale mamice jel se i vi pripremate za blagdane i kako uspijevate uz male bebice, pusa svima
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 2.12.2014 11:44:06
|
|
|
|
mama3.put
|
Vucice zao mi je zbog bolnih cica na svu srecu kod mene toga jos nije bilo cak ni nakon cijele prospavane noci nisu vise tvrde i full pune valjda se uspostavila ponuda i potraznja a znam da je dobro masirati grudi i bebu cesce stavljati na prsa da izvuce Kupila sam poklone za Sv. Nikolu i materijal za adventski vijenac ali nikako da ga napravim,svake godine izrađujem sama i uzivam u tome,ukrasi su spremni ali moram jos kupiti bor i htjela bih bijeli ove godine a onda ce trebati i pripadajuce kuglice joj ja vam se veselim Bozicu kao malo dijete jedva cekam ali nisam zena od kolaca :( jednostavno mi nikada ne uspijevaju i odustala sam tako da cu opet kupiti a i mama ce mi poslati jer ona uvijek pece prave bozicne kolacice Mi u cetvrtak idemo na uzv kukica i vec mi je sada muka kad se sjetim kako grubo to kod nas rade ne znam kako je drugdje tu dr. tako jako stisne kukove bebici da imam osijecaj da ce ih polomiti a oni jadni vriste od boli :( Puno vas pozdravljam i ljubim odoh skuhati rucak do kraja puse
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 2.12.2014 12:30:59
|
|
|
|
MarijanaC
|
Eeej mamice moje. Vucice nisi losa mama. S tim grcevima je tako,jedino sto mozes napravit ju nosati i ljubiti i maziti da joj lakse bude kad boli. Zao mi je zbog mastitisa...i mene je s G-em mucio,srecom sam ga ovaj puz izbjegla...ali s njim je vrag,nikad ne prodje opasnost od njega. Sto se tice Bozica,ja sam slozila dva vijenca,ljubicasto srebrni u kuhinji i zlatno crveni u boravku. Ne mogu se jos odluciti koje boje ce mi biti bor. Sve kuglice osim ljubicastih imam. Vijenac za vrata sam takodjer sama napravila, i girlandicu sam stavila na stubiste. Lampice na kuci su ostale od prosle godine (ipak su prek ocijelo krova od naprijed pa ih ne skidamo. 70m su duge). Kolace vise ne pecem doma osim onih Bozicnik keksica jer to Gabi i ja radimo skupa. S obzirom da muz voli 2 vrste,ja 2 i Gabi 1 neda mi se napekavati 5 kolaca od kojih cu pol baciti pa onda narucim 3kg za 200kn i to nam je dosta. Uz ove keksice Darove za sv Nikolu sam kupila. Svojim deckima,necakijnjama i necacima a za Bozic cu od Bozicnice Muz i ja jos uvijek dobivamo Bozicnicu i puricu za Bozic. Danas sam polako pocela s ciscenjem. Oprala sam prozore iz nutra i zavjese na donjem katu. Ostalo mi je jos gornji kat. I to je to. Saljem vam puse
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 3.12.2014 12:10:19
|
|
|
|
kikilina
|
Pozdrav drage moje!!! Citam vas svaki dan, al kako smo trenutno bez neta ne stignem pisati! Uz to K jako lose spava i jos je probava muci, stalno stenje i budi se :'( jedva cekam da prodje sve to! Cestitam mamicama na njihovim bebicama, jeeee stigle su nam sve jesenske bebice Ja sam na brzaka slozila vijenac jer nis ne stignem...s ciscenjem krecem iduci tj polako, one vece stvari... Mi krstenje imamo 26.12. Doci se mm-ovi iz slavonije i nasvjencani kum pa moram malo uglancat sve. Pusee svima
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 3.12.2014 14:31:17
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Pumbice nadam se da si mi svakim danom sve bolje i bolje. Marijana baš mi je žao da tvoj M ima problema s jajčekom. Držim fige da se sam spusti. Ana, hvala što pitaš - da, lice mog M je puno bolje i jedino se crveni kad on u plaču rukicama počne trljati obraze. Ostali su samo sitni prištići koji izgledaju kao da se povlače prema rubu obraza. Vjerujem da će se to ubrzo skroz raščistiti. Nadam se da će vam ubrzo prestiti grčevi i sretno na pregledima (tvom i od M). Drage moje daxy i Perlice, jako mi je drago da nas čitate i javljate se. Jedva čekam da i vi budete na ovakvoj listi. Vucice nemoj misliti da si loša mama jer plakanje bebača je normalno pogotovo ako ima grčeve i njima ne možeš ništa. Znam kakav je osjećaj jer sam i ja plakala iako situacija nije bila strašna, ali iscrpljenost učini svoje. Sve će to proći. Drži mi se! Ajme kako ste sve vrijedne. Ja još nisam ništa kupila ni pripremila za ove blagdane jedino je MM kupio advenstki vijenac. Ovo će nam biti prvi Božić da ga slavimo na stanu jer smo inače uvijek išli k rodbini i sad nemam pojma što sve trebam napraviti (i inače sam kitila bor, ali nemam pojma što kuhati i peći i kad ću to uopće stići). Moj M i dalje lijepo spava noću. Ovu noć je odspavao od ponoći do 6h tako da se baš primjećuje da lagano produžuje to noćno spavanje i mi smo super zadovoljni. Tako mi je medeni kad mi se smješka dok mu pričam. Sad kako sam odmornija svakim danom sve više i više uživam u maženju s njime.
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 3.12.2014 23:02:15
|
|
|
|
baby20
|
evo ženskice da se i ja malo javim, ja sam slaba s vremenom jer sam stalno sama sa curkama,pa vam slabo pišem! tata nam dođe jednom do dva puta tjedno doma samo prespavat! kod mene su lohije trajale točno 6 tjedana i evo nakon samo tjedan dana pauze stigla tetka ufff... nisam je se baš nadala zbog dojenja na zahtjev koje ne prelazi 4 sata(noću)! eh da! Andy, zašto mi L kad se dobro napapa i podrigne, kroz nekih 10-15 min u mlazu izbaci "vodu"?!?! znači ne nalikuje mlijeku, bezbojno je i nema sira! obično kad bljucne izbaci sir ko malena sirela, ali ovo me baš brine jer je neobično i u mlazu! puse svima, mazite bebače
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 4.12.2014 15:32:26
|
|
|
|
MissKitty
|
Drage moje mame, nisam vam pisala jer je kod mene trenutno zivi cirkus... Ne znam odakle da pocnem. Prvo cu sa svojom curicom. Ona je super lijepo spava papa i ne place uopce puno osim kada je gladna, kada je treba presvuci i kada je nekad zeza trbuh prije nego sto ce kakati. Imala je odvratne grceve i kupili smo joj Sab Simplex i to nas je SPASILO!!!! Danas nam je dosla patronazna i dobili smo samo 140g u 6 dana a prosli put 210g u 5 dana. Moja krstena muma mi je danas na skajpu rekla da mi je dijete debelo jer ima onako ispod ociju malo ko nateceno i "savjetovala" mi je da je hranim svaka 3 sata i da joj kao PAZIM NA LINIJU!!!! i da moram uspostaviti neki red. I sada maloprije dosla patronazna i rekla da bi bilo dobro da joj dajem caj od kamilice jer mi je beba zedna pa da zato trazi stalno sisu. Pa onda svi seru da joj dajem prokuhane vode kad stuca. I ja sam rekla da necu i mm brat je rekao Ja sam znao da se uvijek davala voda kad se stuca a valjda sada po novom to ne valja.Ja si mislim samo e kad si tolika suga pokvarena nije ni cudo sto nemas nista u svom zivotu. On se meni nasao komentirati sta ja radim sa svojim djetetom a krmak ima 37g zivi s mamom i tatom, nikada nije radio, nema curu. Apsolutno nista. Mislim zanimljivo je to kako si on da za pravo samo da komentira na takav naci. Jos mi tako malo fali da ga ne posaljem u vrazju mater. Dosla mi je mama u utorak ujutro i vraca se u subotu tako da mi malo pomaze. Kuha rucak i zanovjeta. Neda mi se ni pisati vise... Onda sam se nesto s muzem posvadala i krene on kroz vrata da izade iz dnevne i posalne me u p.m. i ja njega naravno. I gospodin se zaleti i dode do mene i zamahne rukom da ce me kao udari sakom. Ja sam ostala paf... Evo sada mi je mama rekla da sam SKRTA jer SVOM DJETETU ne dam caja... pa nek sve vise ode u vrazju mater. Dode mi da uzmem svoju curicu i da odem da se nikome ne javljam vise. Place mi se... Cure sta vi mislite da li je dovoljno 140g u 6 dana? Drage moje nadam se da cete uspjesno rijesiti sve svoje probleme sa bebicama. Citala sam da se bebice s tri mjeseca vise nemaju grceve tako da drzim fige da svi izguramo do tada!!
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 4.12.2014 16:56:23
|
|
|
|
kikilina
|
Pozdrav drage moje! Miss zao mi je zbog situacije u kojoj jesi. I meni je mama zanovjetala i rekla da joj dajem prokuhane vode i caja od kamilice jer je tako ona svima nama (imam jos dvojicu starije brace)...al sam joj ja rekla da joj nis ne treba jer joj je dovoljno moje mlijeko! Dajemo joj 4-5zlicica (onih plasticnih, djecijih caja od kamilice)! Ti najbolje znas sta tvojem dijetetu treba!! A ja mislim da 160g sasvim dovoljno! MEni je patronazna rekla da je dovoljno 20-25g na dan da dijete dobiva! Tako da ne sikiraj!! Mi smo danas juris, stalno se nosamo, mazimo ne spavamo nista! Evo sad je kod tate na rikama zaspala. E dq i ja sam primjetila da trpa stalno rukice u usta i da bi stalno cicala, a kad cica bude nervozna nakon svakog podoja, a kad stisnem cicu mlijeka ima...neznam sta da radim, strah me da ako joj guram cicu stalnonkad god trpa rukice dq radim kontra efekt. Andy, pomoc! :/
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 4.12.2014 18:24:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Miss, jako mi je žao da ti svi tako pametuju. Meni su isto tako i ja samo kimam glavom i na kraju napravim po svom. Nevjerojatno je kako su svi pametni i koliko žele nametnuti svoje mišljenje kao jedino ispravno, a najgore je kad ti taj psihički pritisak rade najbliži. A ovo za TM ... što reći ... i ja sam sa svojim bila već u par napetih situacija (riječima) i vjerojatno je to rezultat iscrpljenosti i nervoze koju ova situacija izaziva (nespavanje, plač bebe, to što ne stižemo više sve kao prije, a oni to očekuju od nas). Vrijeme će to riješiti, sigurna sam. A za kilažu bebe sam i ja danas doživjela neugodan šok - došla je patronažna da mi izvaže M i dobio je samo 200 gr u 2 tjedna! Iskreno se nadam da je tu neka razlika u vagama pedice i patronažne jer ne mogu vjerovati da bi tako malo dobio iako se meni čini da je u tjedan dana narastao jer su mu bodići br.62 postali naglo taman. Pitala sam ju dal je tako mali prirast težine loš i rekla je da je prosjek dobiti 150 gr tjedno i da je moj miš na donjoj granici. Kikilina, moj M se isto nešto malo buni kad mu tek nudim sisu. Maše glavom kao da ne želi jesti, ali ja mu je opet i opet nudim pa ju nakon par pokušaja ulovi i papa normalno. A valjda su to neke faze koje će proći.
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 4.12.2014 20:47:09
|
|
|
|
kikilina
|
Pinky kod K nije tako, naprotiv, ona bi stalno na cici bila i kad god da je nudim otvara usta i cicka, doduse nekad bi se samo igrala s njom ali ne odbija je. Nego nakon nekog vremena aktivnog cickanja postane nervozna, napinje se kao da ce kakat i vuce cicu na sve strane...
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 4.12.2014 23:09:34
|
|
|
|
MarijanaC
|
MissKitty steraj ih sve u vrazju mater. Neka oni 9mj nose pod srcem,rode i onda neka odgajaju. Radi kako ti hoces jer je to tvoje dijete,a ne njihovo. Sto se tice muza,ne zelim ga osudjivati ali za mene to nema opravdanja. Ni umor,niti nervoza niti zivci. Mm i ja imamo dvoje djece,sad je tesko u pocetku ali tesko vam je oboma ne samo njemu. Ja nikad necu zaboraviti kad je moj G s godinu dana imao bronhiolitos onda je on na smjene samnom po noci skidao temp i dezurao. Prvo ja do koliko sam mogla izdurati pa onda on a s time da se ujutro dizao na posao. Bilo je teskih dana ali vise je onih lijepih. Kad jednom udjete u ritam sve ce se zaboraviti. Pinky skoro pod "normalno" je da vece bebe manje dobivaju. Dok god dobivaju dobro je. A i moguce da vage nisu iste. Moj M je u mjesec dana dobio 950gr i rekao je doktor da je do stvarno dobro. Tako da vjerujem da je i u pol manje dobio da bi bilo ok. Mislim da je cak Andy jednom rekla da i ako dobiju samo 500g u mjesec dana da je to ok. Moj M je vec dva dana na rukama,dosta place kad je dolje i kad je kod bilo koga osim mene. Malo sam iscrpljena i tesko mi je,i u podrucju reza me pocelo boljeti i mislim da me PMS dere pa mi je tesko ali je moj M nocas odrapio od 21-6 bez budjenja. I onda sam ga u 6 nahranila i ostavila kod sebe i frajer se svakih pol sata budio i stavim ga u kindu i odrapi jos 3sata. Ko i braco bas nece s mamom spavat. Mene je prehlada copila,tj sve nas. Svi troje smo prehladjeni,samo se M jos drzi i nadam se da ce tako ostat. Sto se tice pijenja ja M-u dajem kad ne prestaje stucat vodu na flasicu jer jedin tako ju hoce popit (nije bas ljubitelj boce a ni vode) a kad cica ne pomaze da prestane jedino voda prestane. A moram mu dati nesto da prestane jer mi se ispovraca od stucanja. To je to mile moje. Puse vam saljem. I nedajte da vam se pametuje. Ja imam srecu pa se sveki i mama drze podalje osim ako ih ne trazim nesto. I podrzavaju me u svim mojim odlukama. Puse
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 5.12.2014 0:14:17
|
|
|
|
andydea
|
ajme napišem cjeli memoar..i izbriše mi..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 5.12.2014 0:21:20
|
|
|
|
andydea
|
Sad ću jedno po jedno jel počela sam mrziti ovu RR ..stalno mi ne uspije objaviti post i baš sam ljuta jer sam ograničena sa vremenom.. Uf ..evo koliko sam zapamtila Baby po meni je to višak mlijeka i ja se nebi brinula ako beba lijepo nappreduje i dobrog je općeg stanja..ako su ta povraćanja učestala..iza svakog podoja i u jako velikim mlazovima..onda je to alarm za zabrinutost i može se vrlo lako raditi o refluksu želuca.. Moj savjet ti je da probaš usred podoja više puta dizati da podrigne,a nakon podoja ..znaći kad je gotovo ne dugo držati u uspravnom položaju,već ju polegnuti na ravno ili na bok. Kliklina- to je normalna faza,proći će...bebe stalno guraju rukice u usta i to je njima refleksno do neke dobi..mame to povezuju sa glađu..ali zapravo oni samo traže sisu..nekad da se samo umire,a nekad i da sisaju..Sve je pet draga..ne brini..
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 5.12.2014 0:29:35
|
|
|
|
vucica
|
Miss bas mi je zao sto si okruzena takvim pametnjakovicima, draga slusaj ti svoj instinkt ti znas sto je najbolje za tvoje dijete, i nadam se da ce se situacija s muzem popraviti da se samo radi o umoru i nervozi mada je stvarno pretjerao Mi smo danas bili na zadnjoj kontroli kod pedice, zutica je prosla a vaga kaze 4kg i jako sam zadovoljna kako napreduje s obzirom da u pocetku nije bas dobivao na tezini. Trazi sisu malo malo i hlapljivo jede pa onda slijede problemi s podrigivanjem pa kakanjem i dok to obavimo vec je gladan i tako se vrtimo u krug cijeli dan, a spava bas malo neznam kako nije umoran, znam da ja jesam Jucer sam dobila mengu i bas sam se iznenadila nisam ocekivala tako rano E mame kakve toplomjere imate za mjerenje temperature bebama?
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 5.12.2014 0:32:30
|
|
|
|
andydea
|
Miss -žao mi je da prolaziš to...žao mi je što ima toliko patronažnih koje nisu dovoljno educirane da daju ispravne savjete. NE POSTOJI LOŠE MAJČINO MLIJEKO. ISKLJUČIVO DOJENJE PRVIH 6MJ. -NE TREBA NIKAKVA DODATNA TEKUĆINA...NE ČAJ,NE PROKUHANA VODA!!!MAJČINO MLIJEKO JE NAJBOLJE ZA VAŠU BEBU I SADRŽI SVE HRANJIVE NUTRIJENTE ZA VAŠU BEBU..NE GLEDAJTE NA ST,DOJITE NA ZAHTJEV VAŠE BEBE !! Još nešto sam vam htjela reći..vi ste u ovome svemu zapravo same drage moje..znam da si sad mislite kaj ova piše..???.ali tako je..Samo vi i dr. majke to razumiju. Ne zamjerite muževima,jer oni su sada u svome filmu i nemaju vaše hormone..Vi ste te koje ste osjetljive i ranjive..ali ne smijete puknuti ko kokice i padati pod nećiji utjecaj..Budite svoje,lavice vašoj bebei..vi odlučujete za njih i tako se postavite..Ne pokazujte da ste slabe..jer vaše dijete ima jedino vas pod zaštitom..dojenje je jedinstvena veza -ne zaboravite to..i nemojte dati da vam to netko prekine ! Već sam više puta ponovila da nema potrebe bebu vagati svaki tjedan..čemu???-pa može prije vaganja imati kakicu koja je težila 200g..i gle manje toliko kila..i odmah ajmo ad..hello Beba se važe 1mj.,ane da se mame zbunjuju i zabrinjavaju..Sve preko 500g u mj. dana je uredu.. A ovo kroz tjedan dali je puno 160g ili malo.??? -ma to je sve normalno! Mame moje ne opterećujte se ,opustite se i dojite svoju dječicu !
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 5.12.2014 0:33:39
|
|
|
|
andydea
|
Vučica-živin toplomjer,najobičniji i najbolji pokazatelj temper.
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 5.12.2014 0:40:15
|
|
|
|
andydea
|
idemo dalje.. Pinky-eto sve sam napisala i u prijašnjem postu.. Tvoj M je veliki rođen..ne može dobivati 500g tjedno...ne brini molim te.. Evo nama je danas 1.mj ne moguvjerovati da je ovako proletilo..moram staviti slikicu..mi još nemamo pedijatra..ne žuri mi se..nisam opterećena tablicama,ne mora sve biti po nekakvim šablonama.. evo svejedno slučajem okolnosti imala sam danas grupu za dojenje,pa mi ju je patronažna vagala- imamo 5,315 g ,a i braco nam je dobio 1 kg...pa smo jako sretni s obzirom da neće jesti krutu hranu.. Drage moje samo malo više vjerujte u sebe..dojenje je tako jaka stvar..to je posebna veza..dajte joj priliku.. Pumba nadam se da si bolje draga..ljubim te..
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 5.12.2014 0:45:05
|
|
|
|
andydea
|
Marijana zašto voda ?? Draga moji su stalno štucali..i evo MR jako jako štuca..treba neko vrijeme na sisi da krene otpuštanje mlijeka i onda kad krene ,automatski prestanu štucati.. ili samo nošenje u vodoravnom položaju kroz neko vrijeme ako ni sika ne pomaže..probaj vidjet češ..!
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 5.12.2014 7:18:09
|
|
|
|
MarijanaC
|
Andy vjeruj ne pomaze. On ti pocne toliko jako stucat da se ispovraca. Mlijeko ne pomaze. Gabiju je cica uvijek pomogla da prestane. M pocica pa prestane i onda bljucne i opet iz pocetka. Jedino voda pali da prestane stucat. Jer sve ostalo sto smo probavali nije upalilo.
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 6.12.2014 8:07:20
|
|
|
|
andydea
|
stavila sam vam u album MR da vidite kako je velikaaaaaaaaaa :)
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 6.12.2014 9:56:07
|
|
|
|
kikilina
|
Andy MR je prekrasna! Marijana i tvoji su preslaki :)
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 6.12.2014 9:58:10
|
|
|
|
kikilina
|
E da umalo zaboravih...Andy hvala ti puno na podršci!
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 6.12.2014 12:35:18
|
|
|
|
MissKitty
|
Cure hvala vam puno na podrsci!! Nemate pojma koliko mi to znaci. Dobro si ti Andy rekla da smo SAME u svemu tome i istina je! Evo meni je sada bila opet patronazna. Dosla je da obavi prvo kupanje. MM se jaaako puno voli kupati!😊 Opet ju je vagala i dobila je 10g u dva dana i rekla je da je premalo. I onda je moja DRAGA MAJKA rekla da bi joj trebala davati ad i caj jer je ona zedna. Ja blejim u nju ko tuka, umjesto da suti ona se pravi pametna. I tako rekla je da ja pijem puno mlijeka i da cu onda imati masnog mlijeka. Da moje nije dobro. Onda mi ne rekla da joj radim pauze da spava dva sata min. i da joj dajem da jede samo 25 min!!!😠😤 Kao 20min na jednu pa samo 5 min na drugu i da prekinem! Ja sada gledam jel ona mene pravi budalom ili sta...? Maloprije je rekla da mi dijete malo dobiva a sada da je prekidam kada jede. E da i rekla ne da mi ima natecene sike, kao da ima jako puno zenskog hormona ali da ce to kao proci brzo. JA NJU FAKAT NIS NE KUZIM!!💣🔫🔪 I nazovem ja onog neandertalca od svog muza i kazem ja njemu da je dobila samo 10g u dva dana i da je bitno da dobiva na tezini pa makar 1g... i gospodin muz kaze... CITIRAM: " Samo 10g!! Treba po danu barem 40g dobiti!" Ja ga pitam od kud mu to a on " Citao sam na internetu i pitao sam ljude... slusaj ako ti ne krenes jesti ja cu svom djetetu kupovati hranu (ad) kad je sigurno zdravije i kvalitetnije od tvog!" e ja sam onda prekinula. Zalosno da takav debilizam vlada oko nas... Najteze mi je sto nemam potporu od njega ali znam da ce se pokajat jednog dana sto mi je to rekao...😢 Patronazna je rekla da ce doci opet u cetvrtak da nece prije i da cemo vidjeti sta cemo dalje... I moja mama me sinoc nagovorila da odem u trgovinu da kao malo izadem na svjez zrak i ja dodem doma a moja curica pije caj od kamilice a prije tog je popila ad 80ml... Bojim se da ovo sve ne ode u p.m. s njihove strane jer kad mi dopiz..
|
|
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 6.12.2014 15:45:56
|
|
|
|
MarijanaC
|
Isuse i Boze MissKitty ja ti nebi htjela bit u kozi. Pa kaj ih je puklo?? Pa dobiva na tezini! Kakvih 40g po danu? Znaci da mora prek kilu dobit u mjesec dana! Kaj bude onda s godinom dana imalo dijete 15kg koliko ima moj skoro trogodisnjak??!?!?! Neznam sto da ti kazem. Kad daju ad bez tebe nabi im bocu u usta! Kad ti odlucis da beba ide na ad neka ide. A nemogu oni to odlucit za tebe.
|
|
RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. 6.12.2014 18:27:36
|
|
|
|
MissKitty
|
Marijana najteze mi je sto je mm takav... Otkako sam rodila vise ga ne prepoznajem.😢 Sada je bio vozio moju mamu na kolodvor i ostavio ju je da ona sama ceka 15min. autobus umjesto da joj je bar malo pravio drustvoda ne ceka sama. Rekao je da ga je ona otjerala. Rekla mu je da ide kuci(da ja ne budem sama s bebom dugo) i njemu je to "tesko palo" pa se odmah pokupio. I jos mi je kao rekao:" Nas kako su me ljudi gledali... isto da sam sugav!" Sada jos on ispada jadnicak... Ne znam sta mu se dogada.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!