kikilina -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (9.12.2014 13:13:58)
|
Pozdrav drage moje! Marijana super su ti dečki!! Nadam se da će se osip u potpunosti što brže povući! Mi smo danas bili kod pedice, danas joj je 2 mj+2dana, narasla je još 3,5 cm (sad je 56,5) i dobila još 915g, sad ima 5140g, kaže dr da je jako zadovoljna!! Dobila je i 2 cjepiva (onaj koktel i revakcinaciju za Hepatitis), bila je jako hrabra, da sam ponosna na nju...i još je pokakala sestru dok ju je ova mjerila (jer je jadniče kihnula [sm=smiley36.gif]) Na UZV kukića idemo 24.12. i nadam se da će odluka biti da će skinut široko povijanje..jer joj jako smeta u zadnje vrijeme...kad joj skinemo široko dijete se tako slatko nasmije svaki put! (još imamo duplo široko zbog zadka... :() Da vas pitam, mamice koje ste na carski rodile, jeste imale bolove kao da ćete dobit M, a niste? Meni je danas tako, i da ide neki žućkasti iscjedak, neznam jel se to još čisti il je neka infekcija, temp nemam pa mislim da se još čistim... prije mj dana sam bila na kontroli kod G, sve je ok bilo...ne da mi se opet :/ Puseee i pozdravi svima [sm=smiley31.gif][sm=zz_mstickle.gif]
|
|
|
|