Pumba -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (10.12.2014 16:58:21)
|
Pozdrav cure drage. Evo nisam vam se prije javljala jer se nama svasta nesto izdogadjalo ovih dana.. Nazalost opet vam tipkam s mobitela iz bolnice. Prije dva dana me noga jako zaboljela, bedra, kao istegnuce misica, nisam mogla nijedan normalan pokret napravit, uzas. Sve ja racunam to je od carskog kako sam mirovala pa se ukocila noga i nisam se mogla jako opirati radi bolova i svega.. jutros postalo neizdrživo, otisli kod privatnika jer je u bolnici luda kuca i uglavnom da skratim priču - imam veliki tromb u desnoj bedri. Hitno su me poslali na hitnu. Kazu tromboza nije rijetka kod carskog, tj nakon operacije. Uzas. Ja vam se ne mogu i ne smijem micati s kreveta, doveli su mi sina ali mi je najgore od svega sto moram prestati dojiti. Taman sad kad smo se lijepo ustalili i preboljeli krvave bradavice i bol.. ja vise ne smijem dojiti jer cu primati neku terapiju da razbije taj tromb i skupa sa tim tabletama nema dojenja. Jako jako jako mi je krivo. Iskreno to mi je gore palo nego ponovna hospitalizacija, nego cinjenica da je tromboza dosta opasna, nego to sto moram primati injekcije par puta dnevno... ali sto cu... isplakala sam svoje, bitno da je on samnom. Mogu dojiti jos dva dana, jer cu te tablete poceti piti za dva dana, i onda ce mi dati nesto da zaustave mlijeko, a imam ga bas lijepo, dovoljno za mog miša i lijepo je napredovao, imamo 3590 a izasli smo iz bolnice prije 7 dana sa 3250. Nemate pojma kako se osjecam, kida mi se srca i stalno mi se plače. Krivo mi je sto ga narednih 5 dana ne smijem mijenjati ni kupati ni nista. Moram samo lezati i drzati nogu na visokom. Osjecam se bas nemocno, jadno... Strah me i tromboze, i prestanka dojenja i hoce li mi se upalit sise i kako ce moja mrva prihvatiti bočicu i koje mlijeko da mu dajem??? Imam 100 pitanja, misli, dvojbi a nijedan pametan odgovor. Ako imate kakav savjet molim vas podijelite ga samnom. Hvala vam.
|
|
|
|