Pumba -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (24.11.2014 16:19:47)
|
Bok ekipa moja [sm=smiley1.gif] Vidim sama sam ostala na listi... MissKitty cestitke od srca na maloj curici, i da, jako je lijepo ime, ne slusaj zlonamjerne komentare. Neka ste zive i zdrave duuuuugo, duuuuugo... Uzivajte, mazite se, pazite, ljubite, papajte i odmarajte koliko je to moguce [sm=smiley1.gif] Ja vam sada nemam vremena pisati svakoj posebno, ali vidim svasta se nesto dogadja zanimljivo ovdje sa nasim mamicama i bebicama... Drzite se, proci ce i pristici, i nespavanja, i baby blues, sve ce se zaboraviti i bolne sise i dojenje, i grcevi a bebe ce nam narasti i to jaaaako brzo, zato sada pamtite, slikavajte i snimajte vase malene, mazite se i volite... Ja cu vam se brzo pridruziti. Ukratko, bili smo na pregledu danas, bebac je na zadak, nema naznaka pocetku poroda, a preksutra nam je termin. Uglavnom posto je zadak, i posto su ledja u nekom nepovoljnom polozaju, (valjda je bitna i rotacija kad guza izadje).. onda je dr malo strah i ne bi riskirao. Mi vam sutra ujutro idemo u bolnicu, ostat cemo tamo, a u srijedu ujutro planiramo carski rez ipak. Ja sam bila protiv operacije, naravno ako se moze izbjeci, ali za nista ne bi riskirala ni svoje ni djetetovo zdravlje, ako oni u bolnici misle da je ovo sigurnije i bolje onda sam ja slozna. Za sada vam tako stvari stoje, nadam se da cu biti u stanju barem vam kratko s moba javiti kako je sve proslo... Ljubim vas i hvala vam sto mislite na nas!!! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|