Pumba -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (27.11.2014 15:07:44)
|
Evo i nas udvoje drage moje mamice.. Hvala vam od srca sto mislite na nas. Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. Moj Toni je super, 3450 gr i 50 cm.. divan dečko, najveća sreća i ponos do neba. Ja sam isto dobro, sada već anestezija popušta tj popustila je pa se osjet u noge vratio, a samim tim i bol reza osjecam, dosta boli ali proci ce valjda. Dat ce mi neki antibiotik da manje osjecam. Nisko drzim glavu jer kazu da su glavobolje cesta nuspojava spinalne anestezije pa prevencije radi slusam i lezim stalno. Zao mi je da beba nije stalno samnom ali tako to ide kod carskog i stvarno ne bi bila u stanju posvetiti mu se skroz jer se doslovce ne mogu pomaknuti, rana je freska, i zateze. Dok govorim cak me boli, smijanje nije uopce opcija, cak i kad disem osjecam ostru bol u predjelu trbuha... samo se nadam da vec sutra ovo sve bude bolje. Ujutro cu morati lagano na noge jer dizemo kateter vec, moram prohodati radi sprječavanja ugrusaka i cirkulacije. Eto, to vam je to. Idem sada jer ce mi dovesti sinčića. Ljubimo vas svih do neba i cujemo se brzo cim budemo malo bolje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|