Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 8:13:22
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice jutros sam se igrala s grafom, tj. unijela sam na 13 DC watery i naravno, to je prihvatio kao O-day. Ja mislim da je tada bila. I ako je tako, onda je danas 3 DPO, onda sam maknula taj iscjedak pa je vratio O na 11 DC, ali očito broji po novom DPO. Ne znam ni sama što da ja brojim?! Što ti misliš, kad je bila moja O?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 8:36:34
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, mislim da je ipak O bila 13 dc, tada je bio skok BT Antonela, strpi se još malo, budeš vidjela hoće li doći... Hipo, cito sam juče okrenula 4/5 puta, onda sam sinoć poslala mail vlasniku poliklinike... Čekam odgovor
< Poruku je uredio perlica55 -- 9.1.2015 8:37:50 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 9:00:22
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: snjeguljica: Papa test 21.01.2015. katy i muž: brisevi 13.01.; progesteron 22.01.; uzv za katy ? spermiogram za muza 03.02.2015. perlicin muž: ponovit će hrabro spermiogram nakon antibiotika (siječanj 2015.) i nek bude puno, puno bolji Lourdess muž ide na spermiogram buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni perlica nakon NG ide na papu i druge nalaze za IVF, TSH u ožujku mali andeo pretrage u veljači? tik tak njezin muž 14.01. ide na spermiogram Čekamo preglede/konzultacije:: Noemma: čeka pregled kod endokrinologa 23.01.2015. katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze (veljača) mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje daxy čeka datum za konzultacije za novi postupak perlica endokrinolog u ožujku muž od perlice čeka pregled kod urologa tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: Katy hormoni tik tak čeka nalaze papa testa snjeguljica nalazi punkcije infiltrata štitnjače 15.01. Čekamo postupke: Hipo (ne) čeka vješticu 18.01.2014. i taj ciklus ide na AIH
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 9:01:26
|
|
|
|
hipo
|
Perlice stvarno bezobrazluk. Koliko para dobju, imaju da te maze, paze i češkaju!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 10:36:23
|
|
|
|
Tajci66
|
Jutro cure Kako tjedan brzo proleti, vec je petak. Sutra idem sa svojima i muzem u Vinkovce na krstitke sestricninoj bebici. Malo cu uzivat Tek zadnji ciklus mi se pojavio spoting i prosli put je trajao 2 dana, vidjet cemo kako ce bit ovaj put. Duphaston pijem radi duzih ciklusa i ciste, ne zbog spotinga. Snjeguljice za porast temp Antonela bas ti se zbrckalo sve. Zbog cega pijes Duphaston? Isto da ti izregulira ciklus? svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 11:47:49
|
|
|
|
mali andeo
|
bokić curke petak je napokon ,a sad je vrijeme za splanirati vikend ! perlice stvarno strašan bezobrazno od njuih da se ne javljaju ,ipak plačaš ! ja mislim da bi im ja sve po spisku snjeguljece za punkciju da nije bilo strašno, navijam za dobar nalaz ,a i temperaturica ti je super tajči žao mi je radi spotinga.. antoela a stvarno ti se sve zbrčkalo...ja kad sam pila duphastone sve je bilo ok ,i mi dolazila gotovo u sekundu ... a zadnjih 5 ciklusa se sve to malo produžilo...vjerojatno jer ne koristim više... ali mislim da se ovaj ciklus vraćamo u normalu... nisam mjerila tempicu ,a po svemu sudeći O mi je bila 14 dan... i od tad mi cicike se budu raspukle...taj dan nisam ni koraka mogla napraviti par sati.. moje tipične ovulacije,.. a što se tiče iscjedka ja ga imam uvijek od O do same M... samo što je proziran na početku poslije pred kraj više kremasti ... hipo ima da sad maziš i paziš dragog ipak i on ima veliku ulogu
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 11:49:27
|
|
|
|
hipo
|
Tajci, lijepo se provedi i naklopaj! Danas je nekako tiho na RR Snjeguljici komp u kvaru pa nema ni nje mali andeo baš sam se pitala di si nestala. Kako tvoja mišica? Duphastone sam pila u dva navrata, jednom od 11-15 dana (otprilike) a drugi put od 17-27. Menga mi je uvijek dolazila 27-28 dan bez obzira na dufiće ili ne. Svaka od nas je svoja priča, šta ne? Ako se pitate zašto sam pila, mislim da je najtočniji odgovor taj da sam imala lošu ginekologicu .
< Poruku je uredio hipo -- 9.1.2015 11:53:03 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 12:09:49
|
|
|
|
antonelaaa
|
Tajci pijem zbog dugih ciklusa
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 12:10:02
|
|
|
|
mali andeo
|
moj mišek je ok ...hvala na pitanju sad za vikend opet bronhitis...ja sam već polako luda... nadam se da će nakon operacije biti bolje... sad samo još neznam dal ćemo to rješavati u vinogradskoj ili tu VŽu.. nekako bježim od ovih naših doktora .... samo moram se raspitati dal kao majka mogu biti s njom u vinogradskoj, jer u vž mogu...nije bitno kolko se plaća ,samo da mogu biti s njom !
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 12:13:12
|
|
|
|
hipo
|
mali andeo baš sam jučer vidila da se potpisuje neka peticija po tom pitanju, ostajanja majki uz djecu dok su u bolnicama. Osim ako su bebe ili ako imaju zloćudne bolesti sve zapravo ovisi o odjelu i bolnici, nema nekog generalnog pravila. Ne znam ti kako je u Vinogradskoj, znam da brzo odgovaraju na mailove za naručivanje, ne znam koliko su brzi s upitima. Nadam se da će nakon operacija malecka bit puno zdravija!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 12:16:21
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hkajo - ponosna Tajci66 - 05.01. buba m - 13.01. perlica55 - 13.01. hipo - 18.01. tina24 - 20.01. Snjeguljica_83 - 20.01. eternity - 25.01. mali andeo - 25.01. madeline - 26.01. katy1503 - 30.01.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 12:17:46
|
|
|
|
daxy
|
Hej,curke,danas sam na 100 strana. Uposlilo me. Moram još nešto obavit pa vam se javim.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 12:44:07
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo evo me! Sva sreća, kolegica je još danas na GO pa se prištekam kod nje. Jel dobar novi avatar? Uzela sam Folacin na polog. Jej!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 12:48:39
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Hipo evo me! Sva sreća, kolegica je još danas na GO pa se prištekam kod nje. Jel dobar novi avatar? Uzela sam Folacin na polog. Jej! Nek si mi se uštekala. Avatar je super! mogu se tvoj i moj avatar igrat skupa Baš im je veselo! Koliko si platila Folacin? I koliko ima u jednoj tableti folne, ne da mi se kopat na netu, pročitaj na pakiranju pliz?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 13:00:46
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Košta 30 kn, a ima 5 mg folatne kiseline.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 13:04:59
|
|
|
|
hipo
|
Bome, žestoka doza
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 13:05:41
|
|
|
|
Minnieme
|
Pozdrav drage moje! Nikako da vam se javim. Pratim vas koliko god stignem, ali sam uglavnom na mobitelu pa mi je nezgodno tipkati. Vidim da ima lijepih vijesti hkajo cestitam!!! Od srca ti zelim skolsku trudnocu!!! Mi smo za sad dobro, sl. tjedan idem po nalaz od brisa i na kombinirani probir. Koji se ipak placa negdje oko 350 kuna pitala sam doktora prosli put. Znam da to nije nista sto posto, ali napravit cu ga pa kako bude. Daxy, Snjeguljice, Lili, noema, Syringa, Perlice, i sve ostale cure saljem vam
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 13:08:33
|
|
|
|
noemaa
|
maliandeo, kod nas mogu mame biti s djecom u dnevnoj bolnici, samo plaćaju smještaj, naravno. nedavno mi šogorica bila s malenim od 4 godine. snjeguljice, baš priziva tvoj novi avatar! eno bebaču hipini i stvarno nek se druže! a o grafiću da ne govorim kako je lijep tajci, lijepo se provedi na krstitkama, napuni se energijom i pozitivom! daxy, nemoj se previše umoriti! perlice, baš me zanim ašto će ti odgovoriti vl. i dobro da si mu napiala mail jesi bila jako opasna? neka tako nastavi!!! i navijam da ti tempica ostane goreee!!! antonela, drži se! ja ok., ništa novog, sad čekam da se lignje i krumpirić ispeku pa da krenem njopati. ... pusa svima, budite dobre i uživajte jer je petaaaaaak!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 13:10:53
|
|
|
|
noemaa
|
minieme, baš mi je drago da si se javila i da je sve u redu kod vas! želim tiod srca da sve, sve bude dobro i da za koji mjesec grliš malu zdravu pekmezavu bebicu!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 13:19:39
|
|
|
|
hipo
|
minieme, neka si dobro i nek tako ostane i dalje! noema tvoja se baš odužila nikako da te pusti na miru!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 13:32:15
|
|
|
|
daxy
|
Vidim,pali su neki novi avatari. hipo,snjeguljice jel to nova taktika? BT su vam objema jako lijepe. noema,ženo,bona,de se raspiši malo o tim klinikama s 90% uspješnosti. antonela žao mi je što ti se toliko zbrkalo. perlice jel moguće da ti se nitko nije javio na telefon? A baš su... tajci uživaj na krštenju. mali andeo nadam se da ćeš biti s malenom. Samo da to što prije napravite,bit će puno zdravija kasnije. minnie drago mi je da ste dobro. Nek bude sve u redu s testovima i da bebica bude zdrava. Napokon petak! Sutra ja idem u kupovinu. Niste vi jedine koje imaju "viška" novca u siječnju.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 13:34:03
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Vidim,pali su neki novi avatari. hipo,snjeguljice jel to nova taktika? Mislila sam da će onaj zadnji avatar upalit, ali nije sad gađam odma dvoje da se više ne moram gnjavit s ovim odbrojavanjem Želim ti dobar ulov i zabavu u šopingu!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 13:54:33
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Bojkotiram išta više raditi danas! Sad ću se zasluženo opustiti.... Daxy vidiš da svašta isprobavam, novi avatar, sexona na neparne dc-ove.... Još kad bi nam grafovi nastavili biti tako lijepi, ha Hipo..... Htjedoh i ja staviti blizance u avatar, ali ispalo bi kao da te kopiram...haha!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 14:21:07
|
|
|
|
perlica55
|
Vidim svašta ste pisale al nisam čitala detalje jer mi nekakva gužva, budem popodne.. Noema, dal si išla kod endokrinologa na UZV štitnjače??? Snjeguljice/hipo, ne znam dal je glupo pisati jer nemam niti jednu bebu, al zbilja i najozbiljnije imam fobiju od blizanaca... Kad vidim po gradu mame s blizancima, dođe mi da ih zaustavim i naklonim se toj ženi... I ovak niš ne stižem, ne mogu niti zamisliti kak bi JA uspjela funkcionirati u velegradu s dvije male bebe...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 9.1.2015 14:29:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice sad vidim da si me pitala za scintigrafiju. Ma tako nešto je glasila ta riječ, mumljao je i bio bezobrazan pa nisam dobro zapamtila... Valjda je to to, zvuči gotovo isto kao ono moje što sam napisala. Ja isto se divim majkama s blizancima! Noema tek sad pročitah post u kojem me pitaš za punkciju. Našli su mi tri infiltrata limfocita na štitnjači (nešto kao čvoriće, ali nije to isto); slučajno jer smo bili na sistematskom s firmom, na uzv dojki usput mi je vidio čvoriće.... Na punkciju me poslala privatna doktorica koja mi je napravila UZV štitnjače, a onda i ona socijalna. Preporučila je i moja dr. opće prakse. Sad se uzorak šalje u centar za tumore (prekrasno zvuči)...
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 9.1.2015 14:30:49 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!