perlica55 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (12.1.2015 21:47:52)
|
Ahahaha,Daxyyyy niti ne mislim o tebi kao o časnoj sestri, dapače [sm=jezicek.gif] U mojoj generaciji u srednjoj curke koje su bile po izgledu i oblekici mamine curice, su u stvarnom svijetu bile jao majko mila... Dvije trudne u trećem srednje, druge dvije s trbuhom do zuba na maturi [sm=smiley36.gif] Hahaha, ja ni dan danas [sm=smiley36.gif] Na žalost živimo u svijetu, gdje nekima još uvijek odijelo čini čovjeka [sm=smiley13.gif] Nedavno me u skupom butiku curka prek volje poslužuje, samo jer sam bila u tenisicama i trenirki, na kraju zbilja, nisam mogla da je ne operem, (trudila sam se,al zbilja) A onda sam joj dodala: prodajete stvari gdje vam krpica košta kao prosječna plaća u državi, radiš za 3000/4000 kn i nisi bila kadra reći dobar dan... Da se razumijemo, ne podcjenjujem ničiji poso, al pas-mater, kak te nije sram gledati dal sam markirano obućena, da bi me pozdravila i pitala trebam li što... I zbilja, to iskustvo imam isključivo iz zg i st šoping centara, vani to još nisam doživila... Eto, otišla sam OT, valjda se ne ljutite .... Noema, obožavam kupovati, al kombiniram.... Imam stvari s placa, nosim traperice iz srednje, čekam sniženja i uživam, al imam i jako skupih stvari da me sram napisati-mladost ludost...MM ludi, al ak on može ići na EP u nogometu/rukometu/košarci, mogu i ja u šoping [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|