ikaaa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (12.1.2015 14:50:03)
|
Draga moje sve naj naj naj bolje u 2015 godini...puno zdravlja, sreće i da mi sve do kraja 2015. budete okruglice ili da imate u naručju svoje smotuljke...... od [sm=smiley27.gif] vam želi vaša ikaaa....[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]...evo nadam se da nisam zakasnila sa novogodišnjim čestitkama[sm=smiley1.gif], jer ništa ne stignem..... moja Anđi raste evo 15 tog će imati punih 5 mj.....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], velika je curetina već, živa je i ja jednostavno ništa ne stignem, nego samo sam s njom, ali ne žalim se uživam..... mislim na vas ali nikako ne stignem na raju..... evo sad sam uhvatila malo vremena dok moja Anđi spava,pa da vam se javim..... mislim na vas i ja i moja Anđi vam šaljemo velike puse i zagrljaje i navijamo da mi sve budete happy i da u svojim bušama nosite još jedno maleno srćeko koje će za 9 mj postati maleni vrdekljan kao što je moja Anđi..... eh da i još nešto nemojte mi odustajati, budite mi hrabre, kad vam se plače plačite, izbacite to iz sebe, (ja sam znala i tanjure potući [sm=smiley1.gif]), povjerite se na RR jer tu je uvijek netko tko vas čuje i razumije i daje vam podršku(znam iz osobnog iskustva da mi nije bilo perlice, daxy, pinky, snjeguljice, enternity,hipo,mali anđeo, tinitn, bebac, winkice, bucike,andy jednostavno bih izludila i postupke AIH-a i IVf-a bih još teže podnjela).....drage moje mislim na vas i ljubimo vas nas dvije [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|