noemaa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (9.1.2015 22:03:31)
|
ja sam blizanka. mama imala nas dvije plus seku godinu dana stariju. dakle tri bebačice i mene luđakinju. nije joj bila laka. zamislite tri!!! još u ono vrijeme kad su muževi cijeli dan radili, prva smjena "pravi" posao, doma, ručak, druga smjena - poljoprivreda, životinje. tek sad kad sam mama shvaćam kako joj je bilo teško i tako bih voljela da je još s nama da joj mohu reći hvala na svemu i da joj mogu reći da je odlično sve odradila i da joj kapu skidam... jako me živcira što o tome nisam vodila brigu prije. nisam uopće razmišljala čega se sve morala odreći. nekako sam to uzimala zdravo za gotovo... sad ću se i rasplakati,,, [sm=smiley19.gif] ja sam jako u prvoj t htjela blizance. a sad bih htjela koliko god samo nek su/je zdravi/o. samo to. samo zdravlje i sve drugo se može srediti... daxy, ne znam puno o tim klinikama. znam samo da su u postojni i mariboru i da se cijena jednog pothvata kreće 20-30000 eura. u što je uključen i smještaj cc.mjesec dana s prehranom. mislim da mi je frendica rekla da je 99% uspješnost. da je to zato što tamo liječe uzrok. npr. ne kljukaju te svim isvačim da bi nakon 5 god neuspjele MPO ustanovili nekakvu "veću" dijagnozu, već prvo idu sa svim mogućim pretragama koje postoje pa tek onda na terapije i sl. prijatelji moje sestre su u ranim 40.ima i dobili [sm=duda.gif] u slovenskoj klinici. e sad, ne znam u kojoj, ali... možda liječe na drukčiji način. možda mogu davati terapiju koja ovdje nije zakonski omogućena. baš mi je ta frendica rekla kako joj je dr.na MPO rekao da bi za nju savršeno bio neki lijek, ali joj ga ne može propisati jer nije u našim zakonskim okvirima. i onda joj daje nek drugi (zaboravila sam ime) kj joj poboljšaa nešto, a nešto drugo ugrožava. i sad - tko je tu lud... danas je zd M meni tako da uskoro [sm=sloncek.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_wink.png] za valentinovo mora biti lijepi pokon! [sm=smiley1.gif] a kod endice idem 23.1. hipo, super ti je grafić. i snjeguljičin. [sm=bravo.gif] navijaaaaaaaam!!!! [sm=bravo.gif] perlice i tvoj nek ostane takav, nek ide samo visoko, visoko!!! koja je druga opcija s tm što se tiče petka? buba, welcome back! sad na čitanje [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|