Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (8.1.2015 17:35:42)
|
Hej, cure! Evo prov o mom Ferrariju:[sm=smiley36.gif] Evo me, živa sam![sm=bravo.gif] Bilo je ok, boljelo je manje od uboda igle kod vađenja krvi… [sm=smiley1.gif] Bilo nas je sedmero, svi su bili mlađi, oko 35-40 godina, ja sam bila ipak najmlađa. [sm=jezicek.gif]Čak je bio jedan dečko pa mi je to bilo zanimljivo. Njemu je drugi put, a još jednoj ženi je bila druga ili čak treća punkcija. Ambijent je bio jako ugodan, kao da nismo bili u bolnici… Otkačena žena kod koje smo dali uputnice, neka darkerica u martama (martensicama), na majici joj je pisalo „majica za dobre stvari“.[sm=jezicek.gif] I tako, kad smo završili s davanjem uputnica, otišli smo svi kolektivno na odjel nuklearne medicine… Doktor me skoro nije punktirao jer je me prvo pitao jesam li bila na sektografiji (tako nešto), ja njemu dani ne znam što je to, a on će meni „JA ZNAM!“ Onako bezobrazno.[sm=lev.gif]I da on to bez toga ne bi punktirao jer najveći infiltrat ne znači da je i najgori. On je obavio UZV, a punktirala je cura stažistica… [sm=jezicek.gif]Dobro je to izvela.[sm=bravo.gif] U čekaonici sam saznala što je to sektografija (snimanje štitnjače po bojama, i tako oni infiltrati koji svijetle više su zapravo manje zli od onih koji svijetle tamnije… Valjda sam dobro zapamtila. Ma na to me nitko nije slao… Uglavnom, nalaz je 15.1. Hipo, piši me na listu. [sm=smiley1.gif] Idem vas sad čitati....
|
|
|
|