daxy -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (7.1.2015 14:39:05)
|
lili šećer ti je OK. Čuvaj se i ne brini puno. [sm=smiley1.gif] hipo čitala sam da stimulacija poremeti ciklus. Mislim da ću čekati 2 ciklusa prije sljedećeg pokušaja. Da se malo oporavim. Još uvijek spotingiram,mislim da mi je O možda bila dosta rano ovaj ciklus,pa pogle mi BT. [sm=smiley13.gif] Ne želim si ni datum stavit jer ne znam kad da ju očekujem. Nadam se da će ti zamjena dat sve šta trebaš. tina ako su trakice jako osjetljive budu pozitivne i na dan O,al uglavnom se O poklopi dan iza zadnje pozitivne trakice (ako su LH trakice "normalne" osjetljivosti). Još budit u akciji. snjeguljice vidim O je prošla! [sm=bravo.gif] Svakako kreni s Duphićima. tajci od Duphića zna kasnit [sm=hudicek1.gif],al ja se nadam da je uzrok [sm=nosecka.gif]. noema a da mužu kupiš nove papuče? [sm=smiley36.gif] mali andeo ne znam baš za Femisan kapi,al možda zaista pomognu. [sm=smiley1.gif] antonela to da će ti se ciklus normalizirat je jedno "možda",a ako se i dogodi vrlo vjerojatno neće dugo biti "normalan". Tri ciklusa vjerojatno nećeš ni imat O (dok piješ Duphastone),a bez O,čak i na Duphastonima [sm=hudicek1.gif] može zezat i kasnit. To su sve realne mogućnosti,budi spremna. Svakako ti želim sreću! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|