noemaa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (6.1.2015 22:28:55)
|
tajci, čim mi netko kaže da su grudi osjetljice, meni je to dobar znak za [sm=nosecka.gif] s obzirom da ti inače pred M nisu. [sm=smiley1.gif] tako ću i ja sigurno znati za sebe. nikad mi nisu otečene i osjetljive, ali na prvoj bebici bome su bile. [sm=smiley1.gif] držim ti prste! eternity, i ja bih s tobom u planine! kamo ćete, ita, slo ili nekamo dalje? lijepo se provedi! tina, samo vi u akciju [sm=bravo.gif] hipo, ti baš imaš zezanciju s cicama [sm=smiley13.gif] a da ti ih tvoj dobri mužić malo pomazi? [sm=smiley1.gif] mene ne bole nijedan ciklus, kao što sam već i napisala!!! možda zato jer su malene [sm=smiley36.gif] perlice, eto i tvoja sluz zeza! [sm=hudicek1.gif] baš me to smetalo prošli ciklus, razumijem te. [sm=smiley13.gif] nadam se da će se malo razbistriti! a i tvoja, snjeguljice! [sm=smiley13.gif] nadam se da će se skockati! daxy, lili, lourdess, syringa, mali andeo i sve druge ako sam neke nenamjerno zaboravila [sm=smiley27.gif] ja završila večerašnju turu posla i sad odoh na polusatno čitanje. Uživaaaaaaam. e, samo da prijavim zločestog muža. sinoć sam mu fino u krevetu saopćila da ću mu ovih dana baciti papuče jer su u koma stanju. on mi je danas rekao da će mi uskratiti svoje visočanstvo ako mu papuče odu u vječna lovišta. cijelu noć je mozgao kako da spasi ta strašila [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|