Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (7.1.2015 7:02:12)
|
Jutro! Unijeh jutrošnju BT i FF me iznenadio.... [sm=smiley29.gif]Eno ga[sm=zz_er_what.png][sm=zmeden2.gif] Koliko sam čudno i šokirano iznenađena jer sam mislila da O bila jučer čim je BT malo skočila ovo jutro, toliko mi je drago kad vidim da smo lijepo pokrili. Mislim, taj 11 DC, a i dan prije je bio watery iscjedak, za jučer to nisam mogla napisati, kad je bio eto creamy[sm=zmeden.gif] FF je očito sve to uzeo u obzir... i označio O na 11 DC. Hipo, sretno danas u vađenju svega potrebnog za AIH...[sm=smiley1.gif] A bilo bi to svjetsko iznenađenje da ugledaš[sm=rozacrtici.gif] netom prije postupka.[sm=bravo.gif] I izgleda da smo snijele jaje na isti dan...[sm=jezicek.gif] Ima li koja piškalica!? Meni je danas osjećaj kao da je ponedjeljak... Sinoć nakon akcije u 20 h sam se već u 21 h pokupila u krpe. Još je i E. nešto kmečala pa sam otišla crkavati i naspavati se.[sm=smiley1.gif] Daxy kako je očito O bila ranije (ma nekako samto i predosjećala za ovaj ciklus) molim te, promijeni mi datum na listi u 20.1. Evo, sad moram pomaknuti datum i kod gin. jer imam zakazano 23.1. da me primi drugi dan, a kako je krcata, vjerujem da neće biti prije, već poslije tog datuma...[sm=smiley22.gif] Pitanje - O je označena, dal da počnem s dufićima?!
|
|
|
|