daxy -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (5.1.2015 11:56:10)
|
tajci žao mi je zbog minusa. Strpi se još sutra pa ponovi test. perlice nadam se da će ova terapija biti taman za tebe. [sm=smiley1.gif] buba m [sm=bravo.gif] za zdravu prehranu! Nek potraje to. [sm=smiley1.gif] Ja obožavam voće,pa mi to nije problem,povrće isto volim (al ne sve). Ja sam neki svejed jer mi sve paše,pa i meso i riba. Na tanjuru uvijek imam više vrsta hrane. [sm=smiley36.gif] Sretan put! Uživajte! [sm=bravo.gif] hipo jao sexone kod tebe. [sm=jezicek.gif] Odužila se. Neka malo. [sm=smiley36.gif] Je,baš mi je glupava nekako BT. [sm=smiley13.gif] mali andeo žao mi je zbog malene. [sm=smiley13.gif] Al nek sad izvadi to dok je vrime. Ja sam imala jedan veliki krajnik i on mi je stvarao probleme. Stalno sam bila bolesna. Malo malo upala,stalno na antibioticima. Od kad su mi izvadili oba imala sam samo jednom upalu grla za koju sam morala pit antibiotike,a od operacije je prošlo 20 godina. Operacija je rutinska,bit će sve u redu. Držte mi se. noemaa žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif] Al ako je već morala doć nek te prestala cimat i nek je došla. Žao mi je što te boli. [sm=smiley13.gif] snjeguljice hrabrice,izdržat ćeš ti punkciju bez da trepneš. Sigurna sam. [sm=smiley1.gif] Još koji titraj i eto ti O i nove nade. [sm=smiley1.gif] Pišete o kuhinjama? Moja je kutna s ugradbenim sudoperom,pečnicom i ploćom za kuhanje. Tamni elementi,al bijele fronte,od iverala,onako malo hrapave. Ja sam još dodala naljepnice na fronte jer mi je onako čisto bijelo bila dosadna. Lijepo se uklopilo. Pločice na zidu crvene,na podu crne. Zid narančast. Radna ploha je crna,od debelog iverala (kantirana sa svih strana). Moj savjet je bez visokog sjaja,vidila sam to kod drugih i rekla da nema šanse da bih to stavila kod sebe. Od medijapana samo fronte,ne isplati se radit cijele elemente (osim ako želiš bacat novce). Definitivno ugradbene uređaje,vjerujte isplati se svake lipe.
|
|
|
|