daxy -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (19.1.2015 20:36:26)
|
noemaa sljedeći korak je pregled polipa (iza [sm=hudicek1.gif]) a poslije toga konzultacije za novi postupak. Ja jesam krenula na pretrage nakon godinu dana pokušavanja (rujan 2013). I te pretrage trajuuuuuu i traju. Prvo sam vadila hormone,briseve,papa test. Kad sam to dobila išla sam s tim nalazima god MPO gin,pa je ona tražila još i AMH i ca125,a i to sam čekala. Kad sam to dobila onda su mi tražili HSG. Dok sam došla do tog HSGa već je bio siječanj,pa smo onda pokušavali malo s f-metrijom i Klomićima na suho (u prirodnom ciklusu). I kad smo odlučili krenuti u postupak (kolovoz 2014),onda ti traže sve nove nalaze (hormone,briseve,papa,...) plus krvnu grupu i markere za spolno prenosive bolesti. Pa i to sve čekaš i čekaš. I na kraju sam u studenom krenula u postupak. Kod nas se sve čeka,pa se ulazak u postupak debelo oduži. Čekaš određene dane ciklusa za briseve,pa određene dane za hormone,itd itd,... A kad na to dodaš čekanje nalaza i do 3 tjedna,pa čekanje termina kod MPO gin,stvarno se otegne,iako čovjek ne bi rekao. Eto,moja priča ukratko. [sm=smiley1.gif] Uz ovo sve,ja sam zaista htjela dati svom tijelu šansu da spontano ostvarimo trudnoći,al se to nije dogodilo. Kad smo krenuli pravit bebu nije nam se žurilo. Ja sam imala 24 i mislila sam da imam sve vrijeme svijeta za to. Al evo,prošlo je 2 i pol godine,a [sm=nosecka.gif] se nije dogodila. [sm=smiley13.gif] Sad sam između postupaka i čekam da mi se ciklus vrati koliko toliko u normalu prije nego se opet počnemo igrat s hormonima. Eh,da, normozoospermia je savršeno uredan nalaz s-grama. [sm=smiley1.gif] To ima MM,a možeš vidit skraćenicu "noemo" u mom potpisu. buba m drago mi je da je sve uredno. Neće velikoj bebi ništa biti,a tebi može pomoći da dobijete novu. [sm=smiley1.gif] Brzo ćete vi to,sigurna sam. [sm=smiley1.gif] A ima drugih nježnosti i izraza ljubavi,nadoknadit ćete vi to sve. [sm=smiley1.gif] Eto sam se neplanirano rastipkala. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Idem se malo mazit s MM,baš sam cmoljava i nikakva. [sm=smiley13.gif] Tipkamo se sutra. Ne znam kad ću vam se moći javit,imam puno posla. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|