noemaa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (20.1.2015 20:57:51)
|
buba i eternity, saučešće, mogu misliti kako je to tužno i neztješno. vrijeme ipak zacjeljuje rane, bude lakše, mada praznina uvijek ostaje. kad izgubiš dragu osobu to je neminovno. meni pomaže misliti na lijepe trenutke i pričati s dragim ljudima (meni - jer sam izgubila mamu - najviše sekama) o toj osobi. čuvajte ih u srcu i pamtite po lijepome! buba, pravo kaže hipo, pomirbeni seksići znaju biti jako vatreni![sm=smiley36.gif] tik-tak, dobrodošla natrag! a joooj, a neki raniji termin? a privatnik? daxy, uživaj u serijicama! [sm=smiley1.gif] papucice, welcome! [sm=bravo.gif] snjeguljice, glavu gore! ajd, sutra je novi dan [sm=smiley1.gif] katy, javljaj se obvz u četvrtak! hipo draga, nek ti klomići razvesele život i nek se folikulići prime!!! znate li koliko bi bilo idealno? ja ne znam baš puno o tome.[sm=smiley9.gif] mali andeo, ne daj se, hrabro naprijed što god da bude! perlice, čini mi se da ti je O bila, i uredno pokrivena! [sm=bravo.gif] ja sad idem napasti mm, taman se vratio. ajme, vidim da nije baš od volje, ali vrijedi pokušati... pusaaaaaaa
|
|
|
|