Sunshine28 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (11.2.2015 10:40:17)
|
a joj hipo! [sm=smiley13.gif] bila sam uvjerena da ce biti pozitivna....dobro je sto nisi dogo cekala rezultate, sjecam se kako to kida zivce....[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] chrna bad za [sm=hudicek1.gif], ali BRAVO za humanitranu akciju i GO! tolika pozitiva na prvi dan [sm=hudicek1.gif] sigurno lijeci sve! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]i naravno, iako sam i ja kuci (sada na bolovanju i zbog moje cure, ali zbog sebe - grlo se ponovno upalilo i to jos vise!!!!) zavid na GO [sm=smiley1.gif]uzivaj i sretno sa klomicima! buba samo naprijed, jos dvije noci i sve ce biti ok! to je moja teroija - za tri dana sve uvijek bude drasticno bolje! a ja....evo nema [sm=hudicek1.gif] treci dan, nista se ne događa, i dalje dolje bolucka, i dalje prozirni iscjedak, nema prista, nema spotinga, i sve sto sam vec pisala...ali strah me razocarenja....prije su mi redovni ciklusi bili 30 dana (a ne 28 kako je zadnja 4 mjeseca) pa cu cekati da probijemi i tu granicu.....nekako, unatoc svemu imam osjecaj da nisam trudna...ne znam kako da to opisem.... i mm je za kasniji test....nije ni njemu lako....oboje nas je ako i jesam trudna strah spontanog i to do te mjere da je jucerasnji "skok" na depilaciju bio izazvan mojom panikom "sto ako nesto ne valja pa budem morala u bolnicu", jutros vec razmisljam kako moram kupiti novu pidzamu i spavacicu "za bolnicu"....ma nisam normalna....ali nadam se da me sada barem malo bolje razumijete zasto odgadam test.... uz sve to, zbog vec spomenutog pogorsanja upale grla jucer mi je doktorica dala novu turu antibiotika...ja sam prvo odbila zbog eventualne trudnce, ali onda me uvjerila, kune se da ne moze stetiti bebi, a i da za bebu nije dobro da imam u sebi bakteriju...svjedno, ja mislim da svi ti ljekovi ne mogu ciniti dobro za trudnocu, kao ni sama iscrpljenost organizma od upale i pad imuniteta[sm=smiley13.gif] tak da zbog svega toga bas i ne mogu biti sretna koliko bi bila da je sve normlano....[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|