Sunshine28 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (12.2.2015 11:05:40)
|
jutro....ubija me grlo, antibiotici djeluju, ali sam sva zacepljena, dupe bi prodala da mogu uzeti MaxFlu pa da kao u reklami zabravim da sam bolesna (meni to stvarno tako djeluje!) ali necu, pise da pseudoefedrin koji je unutra steti plodu...pa za svaki slucaj samo ljubomorno gladam mm kako ga pije [sm=smiley13.gif] ali barem sam se naspavala danas, mm uzeo curu kada se probudila i odnio ju dolje, a ja odgulila do 9![sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]to je za mene inace kao nekada kada sam znala reci "spavala sam do podneva"[sm=smiley36.gif] [sm=hudicek1.gif] i dalje nema, sve isto kao zadnji dana, samo grceva puno puno manje, ali osjecam neko stezanje dolje imalo me bole leđa, mozda ipak [sm=hudicek1.gif] dolazi..... ma ne znam ni sama...evo mm otisao poslom u grad i kaze kupiti ce test kada ja vec necu i da ga pravimo sutra ujutro! bas me iznenadio....napravilo smo toliko testova ali ovo mu je prvi put da ce ga kupiti, to je inace bio moj sveti zadatak [sm=smiley1.gif]uglavnom ja mu napisala 2-3 marke testa koje da kupi i dala papir, ali bi sve dala da ga mogu gledati kako se preznojava u ljekarni [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] eto, sutra ujutro piskim pa sta bude! Barbika predlazem da mi se prikljucis i da to rjesimo zajedno![sm=smiley1.gif] papucice, sto se tice izazivanja [sm=hudicek1.gif], meni kada je kasnila a znala sam da nisam trudna ja sam ju isla poticati sa hopa-cupa...i svaki je put upalilo....malo je bad, jer, barem ja, kada trebam dobiti bas mi nije do akcije, ali jednom kada krene ne pozalis [sm=smiley36.gif] nadam se da ce i doktor pomoci...[sm=smiley20.gif] daxy amoksil je antibiotik...u kategoriji najslabijih i koristi se za lijecenje blagih upala ili upala opcenito kod djece ili osoba koja jako rijetko ili skoro nikada uzimaju antibiotike....a cuj...za svaki lijek kazu da ima vise primjena, pa je moguce i za antibiotik....naravno, ne mozes ga kupiti u slobodnoj prodaji ni kod nas ni u okruzenju, treba ti recept....ali u svakom slucaju ne bi ti preporucila da ga samoincijativno uzimas bez nadzora lijecnika, pogotovo ne cak dva mjeseca! to moze biti opasno... hipo jos jednom [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|