hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (4.2.2015 8:42:26)
|
Mali andeo, što si odlučila kad ćeš kod gin od ova dva datuma, kako ti je maleni? tik tak, trudnice, jel ti muž bio/ide urologu? da znam maknut s liste? Noema sad kad si trudna odi endokrinologu prije, nemoj čekat kraj mjeseca!!!! hormoni štitnjače se češće kontroliraju u trudnoći i ako ništa barem je nazovi da kažeš da si trudna da vidiš kad moraš doć. Ne znam koji datum imaš, pa zato ti kažem. Meni su svaki put rekli da ih nazovem čim ugledam plus. [sm=smiley31.gif] perlice, Lourdess se zadnji put javila krajem 12. mjeseca kad je javila da je dobila vješticu. Nakon toga sam je par puta probala dobit na PP, ali se nije javila. Ne znam što se dogodilo, često smo se pisale, totalno je nestala. Nadam se da je dobro i da se ništa ružno nije dogodilo. Možda ženi samo treba odmor i odmak. Lourdess ako čitaš [sm=smiley31.gif] nekidan ste pisale za Papa test. Kod mog državnog čekam 7 tjedana. Prije kad sam išla kod privatnice, sam čekala tjedan dana. Prošle tj. pretprošle godine sam čekala i duže jer se potrefilo da sam bila na papi dok je bio onaj veliki štrajk pa se sve odužilo.
|
|
|
|