noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (4.2.2015 16:52:09)
|
cure, puno vam hvala na čestitkama, podršci i svemu!!! baš ste drage! zaista vam želim da i vi uskoro objavite ovakve vijesti i da ja čestitavam svima vama!!! [sm=bravo.gif] ja još uvijek ne mogu doć k sebi. mislim, mogu, ali ne mogu. [sm=smiley36.gif] da, malo blj moje strane [sm=smiley36.gif] kad sam došla doma, išla sam prokopati smeće (fuuuuuuj) da se samo uvjerim u crticu!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] cure trudnice, jel imate već koji forum za trudnice? da vam se i tamo pridružim. [sm=smiley36.gif] ali trudilice naše, ako me još želite, rado bih ostala s vama i tu jer ste mi sve drage, makar se ne poznamo. sviđa mi se vaša pozitiva, potpora, razumijevanje, raciođir kad treba... jednom rječju, super ste mi sve! [sm=bravo.gif] i, da, slažem se s perlicom, nek svakako muževi odu na pregled... ja danas podigla nalaze štitnjače, tsh mi se spustio na 3,59. super!! ali znam da mora još dolje. možeš me, hipo, upisati za 19.2. kod endice [sm=smiley1.gif] p.s. buba, samo prepisuj! ovo ti je i naredba za ovaj mjesec [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|