hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.4.2015 9:20:38)
|
Jutro! Nadam se da ste mi dobro, da se viroze, glavobolje i mučnine drže dalje od vas! ruzmarin super za mrvicu!!! Kada je slijedeći pregled? Nadam se da će s maminom operacijom proći sve u redu i da će joj oporavak biti brz. Ja sam ti operirala miom od 9 cm. Svi miomi su u biti tumori, ali većina njih je dobroćudna. Dok ih ne povade i ne naprave analizu, ne znaju jesu li ili nisu. Mislim da se nalaz čeka oko 10 dana. Uzgajam i sada dva mala, budu narasla kroz prvih par mjeseci trudnoće, to im je u opisu posla, poslije stanu s rastom, nekad se i osuše. Uglavnom, sretno mami, držim fige da sve bude ok! katy ajoj, kud sad i viroza, al dobro da je kratko bila u posjeti! Ma sigurna sam da ti je beba ok, ne brini. Noćas sam se budila 4 rekordna puta radi mjehura! Kako je meni to dosadno [sm=smiley36.gif] Skukžila sam da sam ujutro jedino normalna i da se dam natjerat na neku aktivnost jer sam poslije posla ko prekuhani krumpir. Zato sam odlučila preskočit par stanica i šetat, pogotovo ovaj prvi dio puta di mogu proć kroz dva parka. Baš mi je jutros to godilo, budem nastojala svaki put kad je ovako lijepo vrijeme.
|
|
|
|